Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

2016 Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu / 52nd Presidential Cycling Tour of Turkey

Scudo
@ÖmerMurat
Reklan çıkınca trt'ye geçiyorum :)
Kumanda bende bugün, çocukları da tvden 10 metre uzaklastirip araya kurdele cektim :)

Babam bu sene de hakem olarak görevli yarışta, sanırım üstüste 15 ya da 16. yarışı oluyor. Her prim noktasında ve finish'te insanın bir yandan babasını da kesmesi çok ilginç oluyor

Istanbul etabı sıkıntı.Istanbul'a hiç gitmedim ama normal etaplara göre lastik patlatma ihtimali daha fazladır ve kaçış grubundakiler için takım arabası yok ayrıca sağdan soldan köpekler çıkıyor umarım bir sıkıntı çıkmaz.

Bryan Cookson gelmiş iyi bir haber

• Beğen
Tepkiler: Cem Şentin
Bu Beykoz etabı güzel olmuş sürekli dön baba dön turuna göre. :) baya da orman varmış ilk kez İstanbul'un bu noktalarını görüyorum. Harikaymış yukardan.

Ne çok yamalı yol var ya

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hangi kanalda canlı veriliyor acaba?

@Kuzey Ege Bende valla şaşkınlığa düştüm acaba ben mi yanlış biliyordum dedim kendi kendime,Tüm dünyaya yamalı yollarımızı göstermiş olduk:D

Şu pilastik dubalar yarış için niye sökülmez. Kazalara sebep olup duruyorlar.

Bu delinatör kazaları hiç hoş olmadı. Güzergahı belirlerken bunların kazaya sebebiyet verebileceği muhakkak düşünülmüştür. Peki neden buna göre bir önlem alınmaz?

Bunca yıllık trt mahkümiyetinden sonra ntvspor ilaç gibi geldi ama o da biraz fazla reklama giriyor.

• Beğen
Tepkiler: nonsteril
28, 63, 64 ve 121 nolu sporcular hastaneye kaldırıldı..

Geri