Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

2016 Model Salcano Yol Bisikletleri

@Atilla Gobel 105 setli alüminyum kadrolu bisikleti yok yani salcanonun karbon modeli var onu kastetmiştim

Scudo
@ByRamichLee Anladım şimdi :) Yani şöyle ifade edeyim. Ben sporcu değilim. Benim için hızlı vites değiştirmenin ve ağırlıklara takılmanın bir anlamı yok. Ancak herşeyin daha iyisini istemeye meyilliyiz. Yani olsa yok demem :) Demem o ki kafanızı takmayın. Tiagra iyi bir seçimdir :)

@Atilla Gobel evet aynen herşeyin bir üstü olsun daha iyisi olsun diye diye bu hale geliyoruz zaten.Benim 105 setli alacağım da yok yaa neyse sorayım dedim yani ilginç geldi o yuzden.yoksa en başından beri benim de aklimda olan model 030 serisi salcanonun alabileceğim fiyat ve kalitede.Daha üstü hem çok pahalı olur hem de dediginiz gibi sporcu yada yarışlara katılacak da degilim yani milisaniyelik farkları anlamam zaten o kadar zevk için sürücem

• Beğen
Tepkiler: Gjankrow
xrs 030 Tiagra disc modelinde 4600 Tiagra diyip 4700 Tiagra takmaları da ayrı komik olmuş :)

Katalogda yazan bilgilere ve görünen fotoğraflara çok takılmamak lazım. Yıl içinde hem 4600 hemde 4700 tiagra görürseniz hiç şaşırmayın.

Fiyatlar artmış 27.5 astro birde city Wings 30 modeli hoşuma gitti :)

Salcano fiyatları açıklamış dediğime yaklaşmış fiyat xrs002 105 5300 tl :D

@mehmet.ali
Nerede fiyatlar abi? Site güncellenmemiş daha?

Mobilden girip kategori seçtikten sonra aşağılara doğru kaydırırsan 2016lar 2015 modellerin altında. Bilgisayarda görünmüyor :)

@mehmet.ali
Adamlar bir siteyi bile doğru düzgün yapamıyor ya kafayı yicem abi. :D

• Beğen
Tepkiler: Tolga Çelebi
Neyse en azından ilk model ve fiyat paylaşan Türk firması oldular :D @Berke

Screenshot_2016-01-15-23-29-12.png Screenshot_2016-01-15-23-29-04.png Aga bu nedir yaa xrs 030 apex 3900 TL olmuş yuhhh diyorum.Kusura bakmazsanız.Ben de yol bisikleti alacam diye hayal kuruyorum.Daha çook hayal kurarız.Yabancı markalar pahalı diyorduk Salcano da sapıttı bu ne yaaa.
SS aldım siteden herkes görür daha iyi olur
Ayrıca o Sarı Siyah kadrolu fiyati çıkmayan bisiklet modeli Rival olan fiyatı da 7075 TL belirteyim merak edenlere
Screenshot_2016-01-15-23-28-42.png

O fiyatlara bir tane bile satacaklarını sanmıyorum. Düşecekler, düşecekler...

Şehir bisikletleri de acayip fiyatı artmış.Benim city sport 30 un 2016 modeli 1310 TL olmuş.2015 modeli 900 TL lerdeydi aldığımda..Ayrıca yeni bir şehir tur modeli çıkarmışlar Wınd serisi diyerek.

030 Tiagra geçen sene 2350 lira liste fiyatındayken şimdi 2950 lira ve görünürde bir değişiklik yok.

Adamlar acımamış basmış zammı....

Geri