@ByRamichLee Anladım şimdi Yani şöyle ifade edeyim. Ben sporcu değilim. Benim için hızlı vites değiştirmenin ve ağırlıklara takılmanın bir anlamı yok. Ancak herşeyin daha iyisini istemeye meyilliyiz. Yani olsa yok demem Demem o ki kafanızı takmayın. Tiagra iyi bir seçimdir
@Atilla Gobel evet aynen herşeyin bir üstü olsun daha iyisi olsun diye diye bu hale geliyoruz zaten.Benim 105 setli alacağım da yok yaa neyse sorayım dedim yani ilginç geldi o yuzden.yoksa en başından beri benim de aklimda olan model 030 serisi salcanonun alabileceğim fiyat ve kalitede.Daha üstü hem çok pahalı olur hem de dediginiz gibi sporcu yada yarışlara katılacak da degilim yani milisaniyelik farkları anlamam zaten o kadar zevk için sürücem
Aga bu nedir yaa xrs 030 apex 3900 TL olmuş yuhhh diyorum.Kusura bakmazsanız.Ben de yol bisikleti alacam diye hayal kuruyorum.Daha çook hayal kurarız.Yabancı markalar pahalı diyorduk Salcano da sapıttı bu ne yaaa.
SS aldım siteden herkes görür daha iyi olur
Ayrıca o Sarı Siyah kadrolu fiyati çıkmayan bisiklet modeli Rival olan fiyatı da 7075 TL belirteyim merak edenlere
Şehir bisikletleri de acayip fiyatı artmış.Benim city sport 30 un 2016 modeli 1310 TL olmuş.2015 modeli 900 TL lerdeydi aldığımda..Ayrıca yeni bir şehir tur modeli çıkarmışlar Wınd serisi diyerek.
Arkadaşlar yanlış anlamayında kurun %30 arttığı son 1,5 senede, üzerindeki parçaların tamamının yabancı olduğu bu ürünlerde fiyatların ne kadar artacağını düşünüyordunuz?