Scudo Sports

2016 Mosso modelleri çıktı

2016 Mosso Modellerini Beğendiniz Mi?

• Evet

• Hayır

• İdare Eder

Sonuçlar oy kullandıktan sonra görülebilir.
Arkadaşlar bu arada benim 735 geldi. Merak edenler imzamdaki linkten konuya ulaşabilir. Yalnız şunu söyleyeyim bisikletin katalog çekimlerindeki sönük haliyle alakası yok :)

Scudo
@Özgünn
Burada hazir geliyorla kucuk bir bilgi vereyim, Accell bisiklete cogu lapi modeli demonte geliyor ve burda montajlaniyor ;)

• Beğen
Tepkiler: The UGUR
@picoballa
ben 1421 kullanıyorum öm maşa amartisorlu ve ayarlı problem yok sadece fren pabuçları kelek çıktı onlarıda BARADINE mtb-955 vc model pabuçlarıyla değiştim çok ta iyi oldu bu pabuçlarla

• Beğen
Tepkiler: picoballa
Mosso bisiklet 750CB CARBON ULTEGRA - FUJI TRANSONIC 2.9 2016 bu iki bisiklet arasında kaldım. İkisinin fiyatları birbirine yakın. Han gisi ni almalıyım. Değerli Fikirlerinizi bekliyorum. İyi günler.

Mosso eğer pazar tutturur ise salcano gibi fiyatları tavan yaptırır...
2011, 2013 yıllarında bedava bisiklet satıyordu xt slx x7 xxx gibi...

Pek beğenmedim.
Fakat Mosso ismini çok severim
Amoeba birde...

Fiyatlarda pazarlık ile iyi seviyelerde ancak Mosso gibi markalarda bulunur.
Diğer fiyatlar genelde uçuktur

• Beğen
Tepkiler: selmantuncer
mosso birden yükseldi bana göre.hani bir gün bi baktık allah allah herifler yürümüş.ama bana göre fiyatlar hala yüksek bayilerde pazarlıkla iyi bir fiyat görürsek bizde bir cavailer 700 almak isteriz.

Bugün legarda 1624 aldım arkadaşlar. Güzel bir bisiklet ben sürerken keyif aldım.

• Beğen
Merhaba arkadaşlar; resimlerdeki model hakkında yorumlarınızı rica ederim.

Dosyalar

• Mosso Wildfire.jpg
    Mosso Wildfire.jpg
    103,5 KB · Okunma: 43
  • Özellikler.jpg
    Özellikler.jpg
    73,1 KB · Okunma: 44
  • Beğen
@svkdnz Ben de bu bisikleti araştırıyordum. Ustalardan biri bisikletin başlangıç için idare eder olduğunu ancak maşasını beğenmediğini söylemişti. Ben de black edition a sarmaya başladım bunun üzerine. Tabi biri 2016, diğeri 2015
Unutmadan bisiklet biraz ağır. 14,5 kg sanırım

dün iki arkadaş bu bisikletten aldık birisi 20'' diğeri 18''. bayinin elinde 20'' iki adet olmadığından birisini 18'' aldık. ortalama 1.75 boy için sanırım 18'' yeterli diye okumuştum. 1000 tl den 9,10 taksitle aldık. bu fiyata bu özellikleri diğer markalarda göremedik. umarım doğru bir seçim yapmışızdır.

2016 27,5 MOSSO BLACK EDİTİON Sizce iyi bir bisikletmidir ben bayiye gittiğimde bana yeni sistem altus olduğunu ve 27 vites olduğunu söylediler.

Merhaba,
Başlangıç seviyesi bisiklet almayı düşünüyorum. Şu 3 model arasında kaldım. Hepsi aynı fiyat piyasada;

Hangisini almalı?

2015 model Kron Xc 1000 29''
(link)

2016 model Mosso Black Edition
(link)

2016 model Carraro big 829
(link)

@cyprinuscarpio

bence mosso black edition 2015 modelini alın çünkü aynı donanıma sahiple 2016 modeliyle

(link) Bu nasıl acaba. Yada 1800tl ye Sedona 345 buldum onu mu alayım ? Birde connandale quick 5 yada 4 kafamı kurcalıyor fakat üstündeki donanımlara göre çok fazla para veriyormuşum gibi geliyor. Yardımcı olur musunuz ?

Mosso 2671TB modeline uzun zamandır bakıyorum sizce onun fiyatında alınabilecek daha iyi modeller var mıdır ?

Geri