Scudo Sports

2016 Mosso modelleri çıktı

2016 Mosso Modellerini Beğendiniz Mi?

• Evet

• Hayır

• İdare Eder

Sonuçlar oy kullandıktan sonra görülebilir.
Scudo
@Helen Apple fanları->(ben:D) gibisiniz.

• Beğen
Tepkiler: Helen
@mehmet.ali

Kikiki :) Biliyor musun? Üstteki satırı yazarken ben de kendime aşkımı ilan ediyordum. Meğer ne kadar bağlanmışım markaya diye düşündüm. Eleştiri bile kaldıramıyorum. Aman allahım bu ne aşk :asik: Mossooooommmmm:rolleyes:

• Beğen
Tepkiler: mehmet.ali
@alierkanimrek
ben de ona bakmıştım yok pas geçiyoruz gene

@Fırat Y.

Kalkıp decathlonla Mosso'yu karşılaştıracak kadar donanımsız olmadığınızı varsayıyorum. Bana ne sormak istediniz?

@Helen
decathlon ürünlerini kalitesiz ve ucuz olmakla suçlayan ve ucuz aksesuar alacak kadar zengin değilim diyen siz değil miydiniz?, bisiklet söz konusu olunca bu dünya görüşünüz değişivermiş anlaşılan
@Helen bir şey sorduğum yok kalite konusunda bu kadar duyarlı olan birinin mosso bisikletleri bu kadar övmesi garibime gitti de, çelişkinize vurgu yapmak istedim mesele decathlon ürünleriyle mossoyu kıyaslamak değil yazdığımı doğru anlayınız

• Beğen
Tepkiler: calhanre
@Fırat Y. Kendi bütçemde en uygun ve en kaliteli markayı seçmem sizi neden bu derece etkiledi anlam veremedim.
Siz Focus kullanıp uyduruk ürünleri savununca çelişki olmuyor da ben Karbon Mosso kullanıp, aldığım ürünlerde de kaliteyi seçtiğim için mi çelişkili oluyorum :) Tekrar ediyorum o zaman Mosso'yu çok severim, giyimde ve aldığım ürünlerde de kaliteye aynı oranda önem veririm. Kötü ürün alacak kadar zengin değilim ;)

@Helen ne uyduruk ürününden bahsediyorsun sen yahu decathlonda ucuz ürün de var pahalı üründe bir firmaya topyekün kalitesiz mal satıyor diye saldırıyorsun üstüne de kalitesiz ürüne para verecek kadar zengin değilim diye veciz bir söz söylüyorsun sonra gelmiş buraya mosso avukatlığı yapıyorsun, decathlonda 40tl ye de tayt var 180 tl ye de var tıpkı 5000 tl ye bisiklet 15 000 tl ye bisiklet olduğu gibi bilmem anlatabildim mi yine de anlamadıysan benden bu kadar seni çelişkilerin ve saplantılarınla başbaşa bırakıyorum

Bir mosso fanı olarak mosso'nun firma olarak eksiklerini söyleyeyim.

1) Web sitesi çok kalitesiz.
2) Genel olarak jant seti, dış ve iç lastik olarak buldukları en ucuz malzemeyi kullanıyorlar. Benim 29x2.1 dış lastiğin içinden 700x35 iç lastiği çıktı siz düşünün. Geçen yıla kullandıkları sele borusu ve gidonlar kendi üretimi, fakat ağırlıkları dışında sıkıntıları yoktur.
3) Bazı küçük detaylara Avrupalı üreticiler gibi özen göstermiyorlar, baskı hataları bunlardan biri.

Birde her ne kadar mosso'yu çok sevsem de slogan olarak "PROBABLY THE BEST" nedir abi? Tamam mosso iyidir hoştur da, pro peloton'a girebilen bir firma değildir. Dünyada ünlü spe,canyon,giant,trek gibi markalar varken mosso'nun en iyi olduğunu iddia etmesi biraz saçmalık değil mi sizce de ?

Aman banane, gidip salcano mu alalım? Bir sürü para bayılıp giant, spe mi alalım? 735 TCA 4700 tiagra alıp geçerim, arkama bakmam...
11030093_925965660783955_960605710725050933_n.jpg

• Beğen
Tepkiler: BADSECTOR ve Helen
@Fırat Y. Benimle "senli benli" konuşma hakkını nasıl bulduğunuzu çözebilmiş değilim. 2016 Mosso modelleri konu başlığı altına gelip, konu ile alakasız olan şahsıma ve tercihlerime olan saldırınız da hayli ironik. Kişisel kararlarım ve tercihlerim üzerindeki bu saldırgan tavrınız da bakış açınızın ne denli kişisel olduğunu gösteriyor.

Bir bayanla nasıl konuşulacağını size öğretmediler ise öğretecek kişi emin olun ben değilim. Kısacası muhatabım değilsiniz. ;)

@Fırat Y. "Siz"li hitaplarınıza devam etmeniz centilmen bir insana daha çok yakışıyor. Üslup güzel olunca konuşma ve tartışmalara devam edilebilecek, muhatap alınabilecek kişilerden biri olmak inanın zor değil.

her insan kullandığı bisiklet markasına sempati duyuyo. ama bu sempati diğer markaları aşağılama hakkını doğurmuyor bağyan:D salcano ya çok acımasız eleştiri yapıyorsunuz mesela. piyasadaki en f/p ürünler salcano da @Helen

@Nyusha Size göre öyle ancak bana göre değil. Salcano reklamlarına başlamadan kaçınız salcano salcano diyordu?
Salcano eskiden spotçularda satılıyordu. Salcano'nun oğlu başa geçip reklamlara başlayınca bilinir oldu. Bu tamamen kalite ile ilişkili değil reklamlar ile trend yaratma ile gerçekleşen bir durum.

Dostlarım bana bütçesini söyleyip hangi bisikleti alsam kararı için fikir danışırken emin olun o bütçeye uygun kaliteyi alabileceğimiz bisikletlere bakıyoruz. Bu da gayet normal açıkçası.

Ayrıca "bağyan" demek sizin ne kadar centilmen bir erkek olduğunuzu da sergiliyor. Teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: uguryilmaz144
@Helen valla salcano nun nerelerde sattığı patronunun kim olduğu benim ilgi alanım değil. ben ürünlerin kalitesine bakarım. xrs030 tiagra ritchey set,r501 jant seti, continental grand prix lastik,tiagra grupsetle 10 numara bisiklet. salcano yu beğenmiyorsan kadroyu değiştir geç. bi insan cebini düşünüyorsa salcano varken bile bile mosso,carraro,kron alıyorsa ya cebine düşmandır, yada marka takıntılıdır

@Nyusha Bu yıl kadrosu kırılan arkadaşım umarım foruma girer de yazdıklarını okur. Umarım o da birşeyler karalamak ister. Ben de emin olun ki kaliteye bakıyorum.
Neyse Mosso 2016 modeller topiğinin ana konusu dağılmış durumda.

• Beğen
Tepkiler: The UGUR
O marka iyi bu marka kötü muhabbeti Son bulmalı bence de :)

Başlığa uygun yorum yazayım, iyice inceledim kadro desenlerini renk ve yazılarını. Kadrolarda mat renkler moda olduğundan beri Mosso da bu akıma uymaya başladı. Ama kaliteyi çok düşürmüş buldum ben. Eskiden daha özgündü, şimdi piyasaya uygun hareket ettiklerini düşünüyorum. Olumsuz bir hamle. Sevdiğim bir marka Mosso ama yerli firmalara doğru yönelmeye başlıyor insanlar iyice.

Geri