Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

2017 Bianchi Özel Seri Yol Bisikletleri Geldi...

@Hasan Saylık

Tabii ki de öyle,bunun aksini iddia etmedim zaten. Sadece Campagnolonun malzeme kalitesi Shimano'nun üstünde bunu belirttim.

Scudo
@Auron Sanchez
Hahaha :D

• Beğen
Tepkiler: gunes1001
@Mehmet Alay
Dün subaru forester 2.5turbo denedim uf diyorum :)

• Beğen
Tepkiler: Mehmet 38
@Murat B.

Üzmeyelim kendimizi yakında gelir.Söz sadece bir seferlik 2017 yılında alınacak :p

Değerli forum dostları,

Bu konuyu açarken tartışmanın markalar arası savaşa döneceğini hiç düşünmemiştim.Yıllardan beri vatanımızda gerçek bir safkan İtalyan Bianchi görmek ümidiyle mağazaları dolaştık durduk.
Taki bu seneye kadar.
Bu noktada, Accell bisikletin yurdumuza bu ürünleri getirmesini önemsiyorum:harika:.İstenirse ve arkasında güçlü-kuvvetli bir ithalatçı firma olursa her üründen Türkiye'de görmekte mümkün.Alım gücü apayrı bir konu.Gönül isterki birer tane sipariş verelim evimizin baş köşesinde tablo niyetine sergileyelim.
Örneğin daha düne kadar "Lizard Skins" gidon bantlarını herkes yurtdışından alıyordu,artık Türkiye içinden de temin etmek mümkün.Bu vesile ile "Aslı Bisiklet" firmasına çok teşekkür etmek isterim:harika:.

Nedense, benim bisiklet markası konusunda şöyle bir hassasiyetim var;örneğin "Bianchi" dediğimiz zaman geçmişten günümüze gelen bir "Eduardo Bianchi" ismi marka ile özdeşleşmiştir ve kurucusudur.
Bunun gibi daha birçok üretici firma var.Ben bu markaların arkasında yatan felsefeyi seviyorum.Yoksa x bisiklet markası 15.000 Euro imiş,ağırlığı 6,7 kg imiş falan filan değil.
Tabiki diğer firmaların bisikletleri Bianchi'den teknik olarak ta,satış grafiği olarak ta,listelerdeki sıralaması daha yukarıda olanlarıda vardır.
Ama işte dedim ya,sanki x markalarda birşeyler eksik gibi.

Kalın sağlıcakla,

• Beğen
Tepkiler: Tolga Çelebi
Geçenlerde ışıklarda yeşil bir bianchi'yle denk geldik. Selam verdim hiç oralı olmadı. Karbon bisiklettir normaldir derken sonradan aklıma geldi. O SAFKAN İTALYAN bir Bianchi'ydi arkadaşlar :D :D :D :D

@uguryilmaz144 O safkan İtalyan'a selam verdin ha :eek:Bu ne cesarettir yarabbi...Seni tanımak istiyorum, yiğidim...Beni mutlaka ara...

Gıant, Orbea, Bianchı kaç marka gelirse gelsin devlet bisikletten vergi aldığı sürece rekabet dahi olsa fiyatlar düşmez.

@Hasan Saylık Tr' de orbea alınacak fiyatlara Canyon' un neredeyse çok çok üst sınıf bir bisikletini alıyorsun.
Tr' de fiyatlar düşmediği sürece gerçekten sıfır bisiklet almak çok çok zor.

neden bu bisikletlerin fiyatları yuro. büyük resmi görün millet. bunlar kendi ceplerini düşünüyor. en azından yuroyu 4 alıp tl fiyatla sezon boyu sabit kalacak şekilde çıkmalıydı. şark kuntizliği hep bunlar.

Yeni başlık açacaktım ama günümüz tarihine en yakın Bianchi başlığı bu. Umarım @Eduardo Bianchi ya da yöneticiler başlığı 2020 olarak günceller. Bugün bisiklet modellerine bakarken İtalyan Bianchi'nin 2020 modellerinin ülkemize giriş yaptığını gördüm. Karşılaştırma olarak iki adet linki en alta ekleyeceğim. Fotoğraflar'dan bir kaçını ekleyeceğim dileyen arkadaşlar siteden inceleyebilir. Görseller büyük olabilir şimdiden Affola.
Oltre Xr4 Dura-Ace
YPB16I5K.jpg
Oltre Xr 3 Ultegra
YPBK7I5K.jpg
Aria 105 Disc
Aria disc.jpg
Aria 105 Disc
aria 2.jpg

Kendi adıma Aria 105 disc'i beğendim. İncelerken fark ettiğim nokta ise 105 ve Ultegra v fren modelde Vision Team 35 Comp jant seti var. Genelde Celeste ve Siyah renk kullanılmış. Bazı modellerde ise Parlak Gümüş renkte eklenmiş.
Not: Monitör 24' olduğu için görsellerde sorun yaşamıyorum.:)
Orijinal sitesi; (link)
Yerli Satıcı Mağaza; (link)

@Hami Bulut aria 105 disc siparişi verdim (içimiz xr4 istiyor ama imkanlar) 15 şubat 1mart arası gelicekti italyadan corono virüs nedeni ile gecikme olacak diye bilgi geldi. Şimdi de mart 15 diyorlar. Bekliyoruz...

@Tutmosis89 Sizin için üzücü bir durum olmuş. En kısa zamanda elinize ulaşır umarım. Geldiğinde detaylı incelemenizi yaparsınız umarım.

• Beğen
Tepkiler: Tutmosis89
@Hami Bulut bu işleride hiç beceremem ya 😀bakalım artık 😄

• Hahaha
Tepkiler: Hami Bulut
@Tutmosis89 Sorun olmaz bence. Bir kaç fotoğraf eklersiniz düşüncelerinizi yazarsınız. Sonuçta yazar değiliz, değilsiniz. :)
Yeni başlık açacaktım ama günümüz tarihine en yakın Bianchi başlığı bu. Umarım @Eduardo Bianchi ya da yöneticiler başlığı 2020 olarak günceller. Bugün bisiklet modellerine bakarken İtalyan Bianchi'nin 2020 modellerinin ülkemize giriş yaptığını gördüm. Karşılaştırma olarak iki adet linki en alta ekleyeceğim. Fotoğraflar'dan bir kaçını ekleyeceğim dileyen arkadaşlar siteden inceleyebilir. Görseller büyük olabilir şimdiden Affola.
Oltre Xr4 Dura-Ace
220649 dosyayı görüntüle
Oltre Xr 3 Ultegra
220650 dosyayı görüntüle
Aria 105 Disc
220652 dosyayı görüntüle
Aria 105 Disc
220653 dosyayı görüntüle

Kendi adıma Aria 105 disc'i beğendim. İncelerken fark ettiğim nokta ise 105 ve Ultegra v fren modelde Vision Team 35 Comp jant seti var. Genelde Celeste ve Siyah renk kullanılmış. Bazı modellerde ise Parlak Gümüş renkte eklenmiş.
Not: Monitör 24' olduğu için görsellerde sorun yaşamıyorum.:)
Orijinal sitesi; (link)
Yerli Satıcı Mağaza; (link)

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Dura ace olanın kadro boyasını beğendim.

• Beğen
Tepkiler: Hami Bulut
@burcinhan 👍👍 Hayırli olsun. Look satışa cikacaksa haber verirsiniz.

Geri