Değerli forum dostları,
Bu konuyu açarken tartışmanın markalar arası savaşa döneceğini hiç düşünmemiştim.Yıllardan beri vatanımızda gerçek bir safkan İtalyan Bianchi görmek ümidiyle mağazaları dolaştık durduk.
Taki bu seneye kadar.
Bu noktada, Accell bisikletin yurdumuza bu ürünleri getirmesini önemsiyorum
.İstenirse ve arkasında güçlü-kuvvetli bir ithalatçı firma olursa her üründen Türkiye'de görmekte mümkün.Alım gücü apayrı bir konu.Gönül isterki birer tane sipariş verelim evimizin baş köşesinde tablo niyetine sergileyelim.
Örneğin daha düne kadar "Lizard Skins" gidon bantlarını herkes yurtdışından alıyordu,artık Türkiye içinden de temin etmek mümkün.Bu vesile ile "Aslı Bisiklet" firmasına çok teşekkür etmek isterim
.
Nedense, benim bisiklet markası konusunda şöyle bir hassasiyetim var;örneğin "Bianchi" dediğimiz zaman geçmişten günümüze gelen bir "Eduardo Bianchi" ismi marka ile özdeşleşmiştir ve kurucusudur.
Bunun gibi daha birçok üretici firma var.Ben bu markaların arkasında yatan felsefeyi seviyorum.Yoksa x bisiklet markası 15.000 Euro imiş,ağırlığı 6,7 kg imiş falan filan değil.
Tabiki diğer firmaların bisikletleri Bianchi'den teknik olarak ta,satış grafiği olarak ta,listelerdeki sıralaması daha yukarıda olanlarıda vardır.
Ama işte dedim ya,sanki x markalarda birşeyler eksik gibi.
Kalın sağlıcakla,