Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

2017 Yılın modası 27,5 plus bisikletler

caşş06

Üye
Tepki
56
İsim
tanbaha
Bisiklet
Cannondale
Arkadaşlar 27,5 plus mtb bisikletler hakkındaki görüşleriniz nedir acaba?

VP3bZV.jpg

• Beğen
Tepkiler: Cemil Dada
Scudo
Plus ne oluyor? 27,5 bisikletlere aşinayız zaten 26 iyice azaldı piyasada ama 27,5 plus nedir bilgim yok şahsen. Aydınlatabilen çıkarsa sevinirim.

Yalnız seleye aşık olmamak mümkün değil <3 :)

Beni de bilgilendirirseniz sevinirim ben de cahil kaldım nedir bu 27,5 plus :)

Şimdi bizim kiler 27.5 [emoji5][emoji5]
Plus tan farki ne ki

LG-D610TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yukarıdaki arkadaşında dediği gibi lastikleri daha kalın oluyor, yani fat bike ile normal mtb'lerin arasında bir model

• Beğen
Tepkiler: caşş06
Aslına düşündüm de katlanır dağ bisikletleri de yapılabilir. Bisiklet kilo olarak ağır görünüyor.

@birolb detaylı özelliklerine bakmadım ama tahminimce 10-11 kilo arasıdır diye düşünüyorum(Dağ bisikleti için iyi bir rakam).Katlanır dağ bisikleti işine gelince yapılır ama sağlam ve güvenli olmaz,katlandığı yerden kullanım sırasında oluşan titreşim ve darbelerden dolayı çatlama,kırılma yapar diye düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: birolb
@Neil deGrasse Tyson
Bilgi için teşekkürler. Katlanırlar şehir içi için gayet ideal lakin asfalt dışındaki taş yollarda sektirmeler yapıyor. Katlanırlara bir süspansiyon mesela takılsa titreşimi emecek bir sistem bence süper olur.

Bu tarz modellerle hızı arttırmayı hedeflemiş olabilirler. Arazi bisikleti tarz bir hava sezinledim. Bayağı sağlam bir bisiklete benziyor

Geri