Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

2018 model katlanırlar hakkında

akinomatata

Aktif Üye
Tepki
30
İsim
akin
Bisiklet
Mosso
Merhaba,
Bianchi ve Carraro'nun 2018 model katlanırları duyrulmuş. İki model hakkında bilgisi olan, alıp kullanan var mı? Artıları eksikleri nelerdir?

Scudo
Bende bianchinin 2017 model 6 vites katlanır bisikleti var tabi biraz hantal kalıyor tamamen hobi amaçlı kısa sürüşler için kullanılırsa yeterli olabilecek bir bisiklet
2018 modellerinde Bianchi den çok Carraro nun 9 vites Sora R3000 setli ve büyük aynakola sahip bir modeli var ve katlanırın dışına çıkarak daha uzun mesafeli ve performanslı bir iş çıkaracak alınası bir bisiklet gibi duruyor

• Beğen
Tepkiler: Folding Man
Ağır bisikletler , çok akıcı değiller.20 km üzeri sürücekseniz hantal kalır.

@ygt bike
Tern bisikletlere bakıyorum.
Link serisi ortlama 12.1 kg
Verge serisi 11 kg
Node serisi 14 kg

Bianchi ve Carraro'lar da yanlış hatırlamıyorsam 12-13kg civarı.
Sizin profil fotoğrafınızdaki Tern kaç kg?

2018 model ternler çok güzel ama türkiyede bulunur mu bilmem
Link (link)

@Cem9592
2018 Tern modelleri Erdoğanlar Bisiklette mevcut oradan bakabilirsiniz

dahon mariner d8 modeli nasıl peki 2017 modelini hiç bir yerde bulamadım sanırım bundan sonra da bulamam

• Beğen
Tepkiler: Üye Adı
@metegur
Nihat bisiklet sitesinde gözüküyor bisiklet stok için sorun isterseniz

Dahon'ları da alırken iyi incelemek lazım. Ben Mariner D8 almıştım Ekim ayında, kaynakları inanılmaz kötüydü, tecrübesi olmayan birinin yaptığı kesin. Bagaj deliği yuvaları da bildiniz gibi kadroya kaynaklı. Onları da yamuk kaynatmışlar. Hatta üst boruda bulunan parça da yamuktu. :confused: Dahon o olaydan sonra ciddi anlamda gözümden düştü ve kalitesinin her geçen sene düştüğünü düşünüyorum. Malzeme kalitesinin düştüğü de bilinen bir gerçek. Kısaca almayı düşünenler bence 2016 modelleri düşünsün, en azından malzeme seçimi o senede daha iyidi.

• Beğen
Tepkiler: Üye Adı
2018 dahon ve ternler hala yayınlanamadı orjinal sitelerinnde

Geri