@gael tamamen ekonomi amaçlı 5800 aynakol daha pahalı. bence bu yapılan marka adına zarar veriyor. her şey üretim kalitesi değil aynını tarmac'de de görüyoruz tektro fren falan. üzücü
Aynen katılıyorum komple set yerine bazı parçaları seri dışı kullanıp maliyeti düşürüyorlar tüm firmalar da var bu uygulama özellikle alt seriler de Focus da 105 mix ya da ultegra mix diye geçiyor diğer parçaları concept marka yani seri dışı kullanıyorlar @Doğanay07
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
@Doğanay07@CaRviLLE Tamam da 100 Lira oynuyor iki aynakol arasındaki fiyat farkı 20 dolar yani hadi eski kurlarla 30 olsun. Ayrıca Speedster 20'ye bakarsanız Tiagra'nın FC-4800 aynakolu kullanılmış mesela farklı bir aynakol tercih edilmemiş, seriyi bozmamış. 6000 liralık bisiklette 100 lira tasarruf mu kasmış koskoca Scott. Gerçekten garip yani, hayır tasarruf edecek başka yer mi kalmadı, grup seti bozuyorsun, ki en seti en çok belli eden gösterişli yeri de Aynakol. Yani abartı olabilir de mercedes alıyorsun plastik jant kapağı takmışlar gibi geliyor bana. Lafım size değil yanlış anlamayın eğer hakikaten 30 dolar içinse valla yazık.
Hocam 20$ 30$ az para mı bisiklet başına?Sadece aynakol değil jantlar lastikler hep düşük tutulur Milyonlarca bisiklet ürettiklerini düşünün nasıl bir tasarruf? Diğer konu da Mercedes alıyorsunuz aston martin değil yani 150 bine de Mercedes var 1 milyon TL ye de üst seviye modellere çıkınca ya tam seri geliyor ya da serinin daha üzerinde bir aynakol benim bisiklette düşük seviye bişey yok mesela lastikler bile çok iyi seçilmiş sadece jantlar daha iyi olabilirdi onu da kendim yapıcam artık @gael
Scott addict rc 20 modelinde Türkiyedekinde neden ultegra 8000 yok...6800 kullanılmış....Bir de jant setini kullanan deneyen var mı arkadaşlar...Akıcılığı sertliği idare eder mi çok mu ağırlaştırır.
@sağlıkçı44Ankara da erdoğanlar a bakın İstanbul da bike and outdoor, kaçkar bisiklet şu an aklıma gelenler bunlar ha bir de Konya da pinarelli bisiklet var Scott satan
youTube de istediğim her modelin 2018-107 farketmez çok güzel incelemesi var.. Mesele Türkçe hiç yok olması... Foruma bakıyorum 100 lerce bisiklet var, lakin adam akıllı bisiklet incelemesi yapan yok... Şöyle görsellerle videolar ile, olanlarda kısıtlı 1-2 model...
Türkiyede bisiklete olan ilgi gerçekten az, ilgisi olanlarda çok ilgilenmiyor onu görüyorum...