Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

2018'den Salcano XRS030'a bakmak

@Viraj Mühendisi
Evet.

Scudo
Orijinal halini Allah rızası için ölçecek biri var mı:) sedona 650 apex ile git gel yaşıyorum

Çok güzel bisiklet ama insanlar Salcano yaptı diye biraz tereddüt ile bakıyor ama ne kaçırdıklarıni bilmiyorlar ;)

@caesar

Yukarıda 1 ay önceki mesajda bisiklet ile ilgili yeni soru sormuş muhtemelen almamştır.
Ama her an zaman geleceği düşünülürse almak lazım...

• Beğen
Tepkiler: caesar
Salcano yeni 2019 XRS033(yeni 030) serisini 105(R7000) ve TİAGRA(4700) ile getiriyor. Dişli oranları önceki Sram setin(53-39 11-25) oranlarına göre daha insancıl. Yeni TİAGRA'lı modeli almak daha mantıklı yada gravel serisine de kayabilirim. Öğrenci olduğum için parayı sayıp ta biran önce masanın üstüne koyamıyorum.

Ben hep 52-42
aynakol kullandigim icin beni etkilemiyor ben bunla 200 km kampli tura ciktim maceraseverim ayrica da inceledim 52'lik aynakolum yaprak olarak ayrilabiliyor uzerine 58'lik koyup duz yolda akillari alasim var bunu yaptirabilecegim yer biliyorsaniz bilgilendirin lutfen

Arkadaşlar size bir sorum olacak bu Salcano yeni modelleri piyasaya sundu ama eski xrs 30'a ne oldu ben onun üzerindeki kompadentleri daha çok sevmiştim acaba hala fabrikadan sipariş verilebiliyor mu bu modeli sonuçta daha yeni bisikletlerin fiyatını bile belirlememişler

XRS030'un yerini yeni XRS033 aldı. Onun da 2 modeli var 105-TİAGRA. Sanırım artık fabrikada üretilmiyor ama bayiilerde kalmıştır, en azından Adana'daki Camgöz bayiisinde 3 tane görmüştüm geçen günlerde.

@Viraj Mühendisi

4700 serisi Tiagra, yeni sayılmaz; 2015 yılında çıktı. Muhtemelen birkaç ay içinde yenisi (R4000 veya R5000 olabilir) tanıtılacak.

• Beğen
Tepkiler: Veto8
@Murat B.
Eski xrs030 ile karılaştırıldığı ve eski 030'da 4600 Tiagra olduğu için

2014 model tiagra setli olanı 2015 yılından beri kullanıyorum. Vites sistemi ara sıra üzmüştü. Onun haricinde bi sıkıntısını görmedim. Arkaya yük atıp uzun tura bile çıkmıştım. 185973

Konuyu hortlatmak gibi olacak ama. Malum ikinci el satış sitesinde gezerken karşıma bu modelden çıktı. Biraz yükseltilmiş 2000TL'ye alınır mı? Sıfır tourney A70 setli bisikletler 2500-3500TL arasında geziyor ve ben alıcakken tourney almak istemiyorum.

Konuyu hortlatmak gibi olacak ama. Malum ikinci el satış sitesinde gezerken karşıma bu modelden çıktı. Biraz yükseltilmiş 2000TL'ye alınır mı? Sıfır tourney A70 setli bisikletler 2500-3500TL arasında geziyor ve ben alıcakken tourney almak istemiyorum.
Farkedeceğinden değil ama üzerinde sram mı var tiagra mı. Her türlü ufak tefek bakımı yapılıp alınır gibi.
Hatırladığım kadarıyla ritchey tamamlayıcı set r500 jantla geliyordu. Ana sıkıntısı 53 39 gibi bi dişli oranıyla gelmesi denir hep. 52 36 kullandığım için tam detayına hakim değilim ne kadar farkedeceğini..

Fiyat iyiymis ama eski bisiklet, zincir aynakol ve ruble bitmis olabilir. Ki bu ucunun maliyeti su an 10lu sistemde 2500 tl civarlarinda.
eger sti kollar da bitikse bi 3bin de ona koy, bir anda 7500 liralik bir ikinci el bisiklet sahibi olabilirsin.
2000 tl iyi fiyatmis ama sunu unutma, dolandirilmaya en musait olanlar cok uyanik olanlardir :)

Fotosu varsa bisikletin paylaş en azından üstün körü bir bakalım.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Sram setli bir Salcano ise kullanılmama ihtimali bile var 😊 26-11 53-39 her babayiğit in harcı değil geçen sene trainer bisikleti yapmak için bende bi tane Salcano xrs 030 sram Apex aldım aynakolu 50/34 le değiştirdim tıkır tıkır çalışıyor
Ayrıca kadro geometrisini çok beğendim ve ön maşanın full karbon olması da cabası

Salcano 030 tiagrayı üç sene kullandım. Temiz makine ise kaçırma derim. 9.5 kg karbon masa alu kadro.

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren
Geri