Farkedeceğinden değil ama üzerinde sram mı var tiagra mı. Her türlü ufak tefek bakımı yapılıp alınır gibi.Konuyu hortlatmak gibi olacak ama. Malum ikinci el satış sitesinde gezerken karşıma bu modelden çıktı. Biraz yükseltilmiş 2000TL'ye alınır mı? Sıfır tourney A70 setli bisikletler 2500-3500TL arasında geziyor ve ben alıcakken tourney almak istemiyorum.
Fiyat iyiymis ama eski bisiklet, zincir aynakol ve ruble bitmis olabilir. Ki bu ucunun maliyeti su an 10lu sistemde 2500 tl civarlarinda.Konuyu hortlatmak gibi olacak ama. Malum ikinci el satış sitesinde gezerken karşıma bu modelden çıktı. Biraz yükseltilmiş 2000TL'ye alınır mı? Sıfır tourney A70 setli bisikletler 2500-3500TL arasında geziyor ve ben alıcakken tourney almak istemiyorum.
Fotosu varsa bisikletin paylaş en azından üstün körü bir bakalım.Konuyu hortlatmak gibi olacak ama. Malum ikinci el satış sitesinde gezerken karşıma bu modelden çıktı. Biraz yükseltilmiş 2000TL'ye alınır mı? Sıfır tourney A70 setli bisikletler 2500-3500TL arasında geziyor ve ben alıcakken tourney almak istemiyorum.