Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

2020 Scott Addict Rc 30

2009da arkadaş tavsiyesi ile o zamanın teknolojisi modasıyla aldığım scott sub 10 mu 9 yıldır binmiyordum virüs nedeni ile yapılabilecek tek spor bisiklet olunca üzerine birde SPD pedal kullanmayı deneyimleyince, bisiklete yeniden döndüm. Scott gerçekten çok kaliteli bisiklet üretiyor aradan 10 yıl geçmesine rağmen sadece basit bir bakımla yağ gibi akıyor yolda .
Sizin bisikleti görünce aldı beni bir kaşıntı çok güzel maşallah. Tek korktuğum karbon kadroların travma nedeni kırılması belki sırf bu yüzden cannodale caad13 de alabilirim

Scudo
@çağatayutku O kadar kolay kırılmıyor merak etme :) İşe hergun karbonla gidip geliyorum, güven veriyor.. Yarışçılar roubaixte seke seke kullanıyorlar, kazada top gibi sekiyor, yerden alıp biniyorlar :D

renk super🤙🏼

fren ve vites kablolarının sert (küçük radyuslu) dönüşler yapması istenmez genelde. sebebini bilmiyorum. kablolar tamamen içeriden gittiği zaman (gidon-boğaz) ve (boğaz-maşa şaftı) geçişlerinde kablo baya kıvrılıyor. tabi boğazı geniş yapmışlar bu etkinin azalması için ama yine de normalde olmayan bir radyus söz konusu. negatif bir etkisi var mı bu durumun?

Hocam varış uzun tur odaklı bir bisikletmi yoksa yokuş odaklı bir bisikletmi bende almayı düşünüyorumda uzun tur yapacağım o yüzden sordum

Bu model oldukça başarılı görünüyor. Aero özellikleri olan tırmanış bisikleti şeklinde anladım ben.

Hocam varış uzun tur odaklı bir bisikletmi yoksa yokuş odaklı bir bisikletmi bende almayı düşünüyorumda uzun tur yapacağım o yüzden sordum

Bisiklete performansımın olmadığı dönemde sahip oldum. Şuan bile iş yoğunluğu ve virüs yüzünden yarış formunda olmadığım halde yaptığım uzun ve yokuşlu turlarda beni gerçekten iyi idare ediyor. Fakat bisikletin bir yere kadar sizi idare edeceğini unutmamak gerek mühim olan sizin kondisyonunuz. Geçen sene yokuşlarda eski bisikletimle yanıma yetişemeyen arkadaşlarım şuan bu bisikletle olmama rağmen kondisyonları iyi olduğu için beni geçiyorlar :D

Kadro olarak hem aero hem tırmanış kadro olması size ekstra avantaj.

Geri