Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

2021 Scott Spark Rc 900 Comp

EnesKlf07

Daimi Üye
Tepki
487
İsim
Enes Kalfa
Bisiklet
Scott
5 yıldır yol bisikleti ile yaşadığım maceraya sonunda bir mtb ekledim. Şunu söyleyebilirim ki çukurların nerede olduğunu önemsememek çok güzel bir duyguymuş :koptum: Çok eğleneceğimi tahmin ediyorum ileriki zamanlarda. Sadece eve dönüş yolu bile baya bir keyifli geçti.

Yol bisikleti gerçekten çok farklı ancak böyle bir makinenin verdiği rahatlık gerçekten farklıymış. Normalde çift amortisörlü bir bisiklet almayacaktım ancak fikrimi iyi ki değiştirmişim. Ek olarak aldığım Xt fren ve Xtr rotorlar ile bir tık daha boyut atlamış oldu.

Eksi olarak yazabileceğim tek şey yavaş gitmek :koptum:

Oo8IKf.jpg
kuW1Rd.jpg
ynhAgp.jpg

Scudo
Güle güle kullanın...

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Kazasız belasız iyi günlerde kullanın; çok şık gözüküyor

• Beğen
Hayırlı olsun güle güle kullanın, çok güzel görünüyor.

• Beğen
Hayırlı olsun güle güle güzel günlerde kullan :)

• Beğen
Hayırlı olsun güle güle kullan

• Beğen
Hayırlı olsun, çok güzel bir cross-country bisikleti.

Güle güle kullanin hocam güzel bisiklet :) scale kullanıcısı olarak bayıldım. Kardeşinin fotoğrafını bıraktım :) makinenin çamurlu fotoğraflarını görmek dileğiyle...20210202_123158.jpg

Çok güzel görünüyor. Bisikleti nerden alsınız acaba, 2021 scott ları arıyordum ben de.

• Beğen
Tepkiler: BarkinD
Teşekkür ederim herkese, ilk zamanda güzel bir rotada ıslatmayı planlıyorum :hihi::hihi:

Aşık oldum galiba 😍 Müthiş bir tercih ve harika bir bisiklet; eminim güle güle kullanacaksınız :) Fakat yol bisikletiniz bu durumdan hiç memnun olmayacak...

İnsan bunu kirletmeye kıyamaz ama tam da ağzını yüzünü çamura bulamalık canavar 😈

Bu arada, koruma amaçlı şeffaf kaplama yaptırmanızı tavsiye ederim.

Hayırlı olsun kazasız belasız kullanırsınız umarım. Benzer olarak bir MTB de ben almak istiyorum .. Yol bisikletinin keyfi ayrı uzun km ler vs ama bazen eğlence kısmını es geçtiğimi farkediyorum .. MTB olsa arada onunla bir patika , bozuk yol girip macera yaşayıp geri dönmek zevkli ve eğlenceli olacak... ikinci el MTB bakıyorum bu yüzden apartmana bağladığımda üzülmeyeyim :) (evde yer yok)

Geri