Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

2022 yılı bisiklet fiyat beklentileriniz

dolar artmasaydı hayallerim vardı speciliazed stumpjumper ın yeni kadrosunu alıcaktım dollar öyle uçtuki sadece youtube daki inceleme videolarını izliyorum

Scudo
dolar artmasaydı hayallerim vardı speciliazed stumpjumper ın yeni kadrosunu alıcaktım dollar öyle uçtuki sadece youtube daki inceleme videolarını izliyorum
ah kardeşim izleme, alabileceğin bisikletleri incele :uzgnm:

• Beğen
Tepkiler: Hami Bulut
Evet faiz düşünce ne olacağını açıklıyorum.

Şimdi dolar 9 tela, faiz de 20 iken iken fiyatı 9000 tela olan tiagralı bir yol bisikleti düşünün.

Faiz düşürülüyor, faiz düşünce dolar 20 teleye fırlıyor , bisiklet oldu mu sana 20000 tele.Ama faiz kaç sıfıra yakın.

Eskiden 9000 liralık bisikleti yüzde 1,6 faizle alacaktın, şimdi 20000 lira olunca yüzde sıfır ile alacaksın.

Şimdi bunu ciddiye alıp da düşünmeyin.Bu yaşadığımız mantıksızlıkları mantıklı bir şekilde anlatmaya çalışmak en büyük mantıksızlıktır.

Duyduğuma göre T.C. tarihindeki en büyük develüasyonu yaşıyarak Cansu dilber hanım ağanın rekorunu geçmişiz.

Duyduğuma göre T.C. tarihindeki en büyük develüasyonu yaşıyarak Cansu dilber hanım ağanın rekorunu geçmişiz.

İlk önermenize katılıyorum. Fakat o zaman dalgalı kur olmaması sebebiyle kıyaslamak mantıklı değil.
Dalgalı kurda Türk lirasına bu kadar değer kaybettirmek gerçekten vatana ihanet.

İlk önermenize katılıyorum. Fakat o zaman dalgalı kur olmaması sebebiyle kıyaslamak mantıklı değil.
Dalgalı kurda Türk lirasına bu kadar değer kaybettirmek gerçekten vatana ihanet.
Dalgalı malgalısından anlamam. İhanet kısmına katılıyorum.

Bir şey sormak istiyorum, bu durum ara ara oluyor. Bugün tarayıcıdan da telefonla da açtığımda 18 bildirim yanıyordu. Bildirimleri okumak için tıkladığımda sadece 2 tane çıkıyordu hepsini göster ekranında da aynı şekildeydi. Daha önce de böyle olduğu olmuştu hani konuyu takip ettiğim kaçabiliyor. Bu durum tek bende mi böyle, yaşayan da var mı?
Adama 4000 dolar verdim, kabul etmedi ya la.
Yaa dolar mı abi bul beni 😁

@ErzincanLee
MakRo dan alıntı yapmış bak sen, demek sistemsel hata.😈 Çok tehlikelisin :snzdglsn:

• Hahaha
Tepkiler: ErzincanLee
Haftaya yeni bir rekor ile başlayalım :D Araç kredisi çekmek gerek buna...
278741 dosyayı görüntüle
Otomotivde bir F segmenti vardır. Premium model klasmanını ifade eder. Türkiye'de 2016 yılından bu yana istisnasız her segment ve sektör hızla kan kaybederken bu segment bu durumdan en az etkileneni oldu.
Demem o ki bu tarz overradet, premium ürünlerin müşteri kitlesine baktığınızda zaten fiyat etiketine bakacak adamlar olmadığını görürsünüz. Aslına bakarsanız sizin benim gibi eski orta, yeni düşük gelir grubu insanlar onların umurunda dahi değildir.
Merak eden arkadaşlar bir araç bayiine uğrayıp bu tarz bir ürün için test sürüşü yapmak istediklerini belirtsinler bakalım. O andan itibaren insanların beden diline üslubuna ve hareketlerine dikkat etsinler. Ne demek istediğimi o zaman daha iyi ifade etmiş olurum.

Otomotivde bir F segmenti vardır. Premium model klasmanını ifade eder. Türkiye'de 2016 yılından bu yana istisnasız her segment ve sektör hızla kan kaybederken bu segment bu durumdan en az etkileneni oldu.
Demem o ki bu tarz overradet, premium ürünlerin müşteri kitlesine baktığınızda zaten fiyat etiketine bakacak adamlar olmadığını görürsünüz. Aslına bakarsanız sizin benim gibi eski orta, yeni düşük gelir grubu insanlar onların umurunda dahi değildir.
Merak eden arkadaşlar bir araç bayiine uğrayıp bu tarz bir ürün için test sürüşü yapmak istediklerini belirtsinler bakalım. O andan itibaren insanların beden diline üslubuna ve hareketlerine dikkat etsinler. Ne demek istediğimi o zaman daha iyi ifade etmiş olurum.
Hocam bu dediğiniz kişilerin kazançları, ceplerindeki ve banka hesaplarındaki paraları zaten dolar, euro...
Irgalar mı?..

Diyor ki, 6 sıfır attık, itibar falan diyor. Dolares emmi 18.000.000 lira olmuş. İtibarsız değeri. İtibarlısı 18 lira.

Ocak Şubat aylarında 6 liradan 7 liradan döviz alanlar noldu¿

Geri