Eren Tüker
Üye
- Tepki
- 12
- İsim
- Eren
- Başlangıç
- 2016—17
- Bisiklet
- Specialized
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
ah kardeşim izleme, alabileceğin bisikletleri inceledolar artmasaydı hayallerim vardı speciliazed stumpjumper ın yeni kadrosunu alıcaktım dollar öyle uçtuki sadece youtube daki inceleme videolarını izliyorum
sabah 258.260 TL'e altın alsaydın 907 TL den 284,74 gram altın yapıyordu.
@fatihgocmezPandemi de devam ediyor bir yandan. Belki ölür kalırım,gider ayak masraf etmiyem.
Duyduğuma göre T.C. tarihindeki en büyük develüasyonu yaşıyarak Cansu dilber hanım ağanın rekorunu geçmişiz.
Dalgalı malgalısından anlamam. İhanet kısmına katılıyorum.İlk önermenize katılıyorum. Fakat o zaman dalgalı kur olmaması sebebiyle kıyaslamak mantıklı değil.
Dalgalı kurda Türk lirasına bu kadar değer kaybettirmek gerçekten vatana ihanet.
Bir şey sormak istiyorum, bu durum ara ara oluyor. Bugün tarayıcıdan da telefonla da açtığımda 18 bildirim yanıyordu. Bildirimleri okumak için tıkladığımda sadece 2 tane çıkıyordu hepsini göster ekranında da aynı şekildeydi. Daha önce de böyle olduğu olmuştu hani konuyu takip ettiğim kaçabiliyor. Bu durum tek bende mi böyle, yaşayan da var mı?
Yaa dolar mı abi bul beni 😁Adama 4000 dolar verdim, kabul etmedi ya la.
Otomotivde bir F segmenti vardır. Premium model klasmanını ifade eder. Türkiye'de 2016 yılından bu yana istisnasız her segment ve sektör hızla kan kaybederken bu segment bu durumdan en az etkileneni oldu.Haftaya yeni bir rekor ile başlayalım Araç kredisi çekmek gerek buna...
278741 dosyayı görüntüle
Hocam bu dediğiniz kişilerin kazançları, ceplerindeki ve banka hesaplarındaki paraları zaten dolar, euro...Otomotivde bir F segmenti vardır. Premium model klasmanını ifade eder. Türkiye'de 2016 yılından bu yana istisnasız her segment ve sektör hızla kan kaybederken bu segment bu durumdan en az etkileneni oldu.
Demem o ki bu tarz overradet, premium ürünlerin müşteri kitlesine baktığınızda zaten fiyat etiketine bakacak adamlar olmadığını görürsünüz. Aslına bakarsanız sizin benim gibi eski orta, yeni düşük gelir grubu insanlar onların umurunda dahi değildir.
Merak eden arkadaşlar bir araç bayiine uğrayıp bu tarz bir ürün için test sürüşü yapmak istediklerini belirtsinler bakalım. O andan itibaren insanların beden diline üslubuna ve hareketlerine dikkat etsinler. Ne demek istediğimi o zaman daha iyi ifade etmiş olurum.
Abi bi soraki güncellemede önceki fiyatı ekler misin😀Haftaya yeni bir rekor ile başlayalım Araç kredisi çekmek gerek buna...
278741 dosyayı görüntüle
258.000 TL ile açmışız kapıyı.Abi bi soraki güncellemede önceki fiyatı ekler misin😀