mehmetyazici
Varmak Değil Yolda Olmak Güzel
- Tepki
- 449
- İsim
- Mehmet Yazıcı
- Başlangıç
- 1980—81
- Bisiklet
- Bianchi
- Bisiklet türü
- Cyclocross
Ne kadar eski hocam?Bir 5 yıla belki eski alım gücüne ulaşır ülke. O da belki.
Neye göre bu varsayımı yaptınız?Bir 5 yıla belki eski alım gücüne ulaşır ülke. O da belki.
5 yıl önce aramızda konuşurken, evden çıkmak minimum 20₺ derdik.Bir 5 yıla belki eski alım gücüne ulaşır ülke. O da belki.
Şimdi ben buraya bir kaç bir şey yazardım da, önümüz kış. Hanıma iş çıkarmayalım şimdi.Neye göre bu varsayımı yaptınız?
5 yıl ileri gidersek 5 yıl geri gideriz diye Ümit ediyorum.Ne kadar eski hocam?
Sezon öncesi bir güncelleme daha yaparlar gibi duruyorve carraro da fiyatları günceller
arka jantı tamire bırakırken bisikletçi ile biraz konuştum bisanın bazı modelleri (gravel) aşırı fazla satamazlar onu aşağı çekerler dedi. düşününce g2 26 bin, all trail grx600 57 bin. 57000 kim verir o bisikleteSezon öncesi bir güncelleme daha yaparlar gibi duruyor
Fiyatların aşağı gelmesini herkes ister ama genel olarak 2023 yılı için bir kaç kişi ile konuşmamda yedek parça vb sorunlar olacağı öngörülüyor inşallah zamsız aşağı yönlü revizeler görürüzarka jantı tamire bırakırken bisikletçi ile biraz konuştum bisanın bazı modelleri (gravel) aşırı fazla satamazlar onu aşağı çekerler dedi. düşününce g2 26 bin, all trail grx600 57 bin. 57000 kim verir o bisiklete
bilmiyorum. ellerinde ürün olmadığı zaman bile zam yapıp listeliyor firmalar. en azından ürün yokken fiyatı düşük göstermek adına zamları geç yansıtabilirler ama öyle birşeyde yapmıyolar. belkide zaten hazirana kadar satamayız deyip bu zammı yaptı bisandaFiyatların aşağı gelmesini herkes ister ama genel olarak 2023 yılı için bir kaç kişi ile konuşmamda yedek parça vb sorunlar olacağı öngörülüyor inşallah zamsız aşağı yönlü revizeler görürüz
Sadece bisan zam yapsa eyvallah da 😂 carraro big 2918 aldım Eylül sonu 8000 e kampanya vs şu anda liste fiyatı 13.180 kur aynı neredeyse ama zam geldi 🙂 hakkımızda hayırlısı olsunbilmiyorum. ellerinde ürün olmadığı zaman bile zam yapıp listeliyor firmalar. en azından ürün yokken fiyatı düşük göstermek adına zamları geç yansıtabilirler ama öyle birşeyde yapmıyolar. belkide zaten hazirana kadar satamayız deyip bu zammı yaptı bisanda
Ben artık iptalim ağam. biramı falan kendim yapmaya başladım en son ama alumunyumuda yapamam. ElendımSadece bisan zam yapsa eyvallah da 😂 carraro big 2918 aldım Eylül sonu 8000 e kampanya vs şu anda liste fiyatı 13.180 kur aynı neredeyse ama zam geldi 🙂 hakkımızda hayırlısı olsun
Ben daha taksidini ödemeye başlamadım şubatta inşallah 🙂 nereden alıştınız8.Taksitini ödediğim Carraro 330'umun elime ne zaman ulaştırılacağının merağı içerisindeyim bende.Stok olmadan sanırım 3.zammı.
Bayi aracılığı ile Amasyadan istedim.Ben daha taksidini ödemeye başlamadım şubatta inşallah 🙂 nereden alıştınız
Bayi aracılığı ile Amasyadan istedim.
Bayi var abi,başka bir şey yok.Ara ara soruyorum üretilmedi,üretilecek vs deniliyor yıl içerisinde alabilen oldu mu bu 330dan bilemiyorum,carraroya 20+ mail attım yanıt yok,aradım üretim planı sordum bilgi veremiyoruz,bayi ile görüşün yanıtını aldım,şu aylar arası düşünülüyor gibi bir yanıt var mı dedim yine aynı yanıtı verdiler,Siparişi doğrudan Amasya'dan sorgulamak mümkün oluyor mu? (Amasya'da ne var, bölge deposu, ana bayi falan mı?)
Bayi var abi,başka bir şey yok.Ara ara soruyorum üretilmedi,üretilecek vs deniliyor yıl içerisinde alabilen oldu mu bu 330dan bilemiyorum,carraroya 20+ mail attım yanıt yok,aradım üretim planı sordum bilgi veremiyoruz,bayi ile görüşün yanıtını aldım,şu aylar arası düşünülüyor gibi bir yanıt var mı dedim yine aynı yanıtı verdiler,
yarın bayiye gidip görüşeceğim bakalım ne söyleyecekler bu sefer.