Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

2022 yılı bisiklet fiyat beklentileriniz

Şu hale bak! Carraro Gravel G2 20 bin'i aştı. 8000₺'den almıştım. Bisiklet almak değil eldekini hassas kullanmak dönemindeyiz. Marka model farketmez. Ben parça ihtiyacım yoksa bile ufak ufak yedeğe alıyorum.

Scudo
Bir 5 yıla belki eski alım gücüne ulaşır ülke. O da belki.
5 yıl önce aramızda konuşurken, evden çıkmak minimum 20₺ derdik.
Geçen yıl bu zamanlar evden çık minimum 50₺ derdik.
Şimdi evden çık minimum 150₺

Evden çık derken, sosyal hiç bir aktivite yapmadan çık bir yere git mesela işe, akraba ziyaretine, eve dön hemen yemek yeme, cafede oturma, alışveriş yapma şeklinde.

Sanıyorum eski alım gücü derken, doların 1.5₺ olduğu zamanlardan bahsedersiniz. Bunun için bayağı bir zamana ihtiyaç olduğu aşikardır. Dir durumu iyileştirmek batırmaktan çok daha zor ve süreç alıyor malesef.

"Bu devirde bisiklet toplanmaz" diyen olmadı heralde bu forumda :D

ve carraro da fiyatları günceller :)

Sezon öncesi bir güncelleme daha yaparlar gibi duruyor
arka jantı tamire bırakırken bisikletçi ile biraz konuştum bisanın bazı modelleri (gravel) aşırı fazla satamazlar onu aşağı çekerler dedi. düşününce g2 26 bin, all trail grx600 57 bin. 57000 kim verir o bisiklete

arka jantı tamire bırakırken bisikletçi ile biraz konuştum bisanın bazı modelleri (gravel) aşırı fazla satamazlar onu aşağı çekerler dedi. düşününce g2 26 bin, all trail grx600 57 bin. 57000 kim verir o bisiklete
Fiyatların aşağı gelmesini herkes ister ama genel olarak 2023 yılı için bir kaç kişi ile konuşmamda yedek parça vb sorunlar olacağı öngörülüyor inşallah zamsız aşağı yönlü revizeler görürüz

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve MakRo
Fiyatların aşağı gelmesini herkes ister ama genel olarak 2023 yılı için bir kaç kişi ile konuşmamda yedek parça vb sorunlar olacağı öngörülüyor inşallah zamsız aşağı yönlü revizeler görürüz
bilmiyorum. ellerinde ürün olmadığı zaman bile zam yapıp listeliyor firmalar. en azından ürün yokken fiyatı düşük göstermek adına zamları geç yansıtabilirler ama öyle birşeyde yapmıyolar. belkide zaten hazirana kadar satamayız deyip bu zammı yaptı bisanda :D

• Beğen
Tepkiler: alikiymaz26
bilmiyorum. ellerinde ürün olmadığı zaman bile zam yapıp listeliyor firmalar. en azından ürün yokken fiyatı düşük göstermek adına zamları geç yansıtabilirler ama öyle birşeyde yapmıyolar. belkide zaten hazirana kadar satamayız deyip bu zammı yaptı bisanda :D
Sadece bisan zam yapsa eyvallah da 😂 carraro big 2918 aldım Eylül sonu 8000 e kampanya vs şu anda liste fiyatı 13.180 kur aynı neredeyse ama zam geldi 🙂 hakkımızda hayırlısı olsun

• Beğen
Tepkiler: osmancan71
Sadece bisan zam yapsa eyvallah da 😂 carraro big 2918 aldım Eylül sonu 8000 e kampanya vs şu anda liste fiyatı 13.180 kur aynı neredeyse ama zam geldi 🙂 hakkımızda hayırlısı olsun
Ben artık iptalim ağam. biramı falan kendim yapmaya başladım en son ama alumunyumuda yapamam. Elendım :D

8.Taksitini ödediğim Carraro 330'umun elime ne zaman ulaştırılacağının merağı içerisindeyim bende.Stok olmadan sanırım 3.zammı.

8.Taksitini ödediğim Carraro 330'umun elime ne zaman ulaştırılacağının merağı içerisindeyim bende.Stok olmadan sanırım 3.zammı.
Ben daha taksidini ödemeye başlamadım şubatta inşallah 🙂 nereden alıştınız

Bayi aracılığı ile Amasyadan istedim.

Siparişi doğrudan Amasya'dan sorgulamak mümkün oluyor mu? (Amasya'da ne var, bölge deposu, ana bayi falan mı?)

Siparişi doğrudan Amasya'dan sorgulamak mümkün oluyor mu? (Amasya'da ne var, bölge deposu, ana bayi falan mı?)
Bayi var abi,başka bir şey yok.Ara ara soruyorum üretilmedi,üretilecek vs deniliyor yıl içerisinde alabilen oldu mu bu 330dan bilemiyorum,carraroya 20+ mail attım yanıt yok,aradım üretim planı sordum bilgi veremiyoruz,bayi ile görüşün yanıtını aldım,şu aylar arası düşünülüyor gibi bir yanıt var mı dedim yine aynı yanıtı verdiler,
yarın bayiye gidip görüşeceğim bakalım ne söyleyecekler bu sefer.

Bayi var abi,başka bir şey yok.Ara ara soruyorum üretilmedi,üretilecek vs deniliyor yıl içerisinde alabilen oldu mu bu 330dan bilemiyorum,carraroya 20+ mail attım yanıt yok,aradım üretim planı sordum bilgi veremiyoruz,bayi ile görüşün yanıtını aldım,şu aylar arası düşünülüyor gibi bir yanıt var mı dedim yine aynı yanıtı verdiler,
yarın bayiye gidip görüşeceğim bakalım ne söyleyecekler bu sefer.

Ocak ayında geliyor Carraro stokları güncel fiyat listesi üzerinden. Şubat yada en geç Mart ayında sezon öncesi zammı var. Bu sefer %15-25 olarak konuşuluyor şimdiden.

Bence 330 yerine 328 alın. Sadece aktarıcılar gidon ve gidon boğazı için 6800 tl fark cok mantıklı değil. Furş takımları ikisindede fsa

Birde 330 da Schwalbe nin en dandik lastikleri var Kodjak lar. Birde lastik masrafi ekleyeceksiniz üstüne. Cikan Kodjakları satamazsınızda en tutulmayan lastik, hediye verirsiniz anca. Hoş bana bedavada verseler alıp bisikletime takmam yani.

Geri