Merhaba...Bisikletimde cok değişiklikler yaptım..Masa Disk fren sistemini vs hepsini üst seviyeye aldım..Fakat kadrosuna hasta oldugum icin ki zevk meselesidir simdi vitese taktım..Ki vitesleri üst seviye yapmıstım..Ama yetmiyor..Yani hem aynakolda hız istiyorum hemde gecisler biraz daha taze olsun..
Sorumsa 21 Vites icin arastırdım forumda Gerekenler;
1-Aynakol (9lu sistem)-Gerekirse aynakola uyumlu göbek alacağımıda arastırdım ögrendım oda tamam
2-Zincir (Shimano-Sram-Kmc alıcam muhtemel)
3-Orta Aktarıcı Deore (9 lu sistem yine)
4-Arka aktarıcı Deore (9 lu sistem)
5-Ruble 9 lu alıcam Shımano..
6-9 lu vites grubu Deore
Sımdı önemli olan Disk frenli(Hidrolık) bisikletimin arka göbegi Rubleden dolayı degısmesi gerekirse 'var olan jantım vs zarar görür mü? yani o göbek degisimi bst bisey mi ' jantla vs alakası olmayan bısey mi..Hani 9 lu yapalım derken ruble den arka göbek degisicek ama jant vs degismeside gerekiyormu onlarla alaksız mı...
Biraz uzun oldu derdimi anlatmaya calıstım..Yazan arkadaslara ilgilenen yardım eden dogru olsun olmasın simdiden sağolsun..
Sorumsa 21 Vites icin arastırdım forumda Gerekenler;
1-Aynakol (9lu sistem)-Gerekirse aynakola uyumlu göbek alacağımıda arastırdım ögrendım oda tamam
2-Zincir (Shimano-Sram-Kmc alıcam muhtemel)
3-Orta Aktarıcı Deore (9 lu sistem yine)
4-Arka aktarıcı Deore (9 lu sistem)
5-Ruble 9 lu alıcam Shımano..
6-9 lu vites grubu Deore
Sımdı önemli olan Disk frenli(Hidrolık) bisikletimin arka göbegi Rubleden dolayı degısmesi gerekirse 'var olan jantım vs zarar görür mü? yani o göbek degisimi bst bisey mi ' jantla vs alakası olmayan bısey mi..Hani 9 lu yapalım derken ruble den arka göbek degisicek ama jant vs degismeside gerekiyormu onlarla alaksız mı...
Biraz uzun oldu derdimi anlatmaya calıstım..Yazan arkadaslara ilgilenen yardım eden dogru olsun olmasın simdiden sağolsun..