Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

21. Yüzyılda Telefonla Hizmet Vermemek: "sanalpazar.com Müşteri Hezimetleri"

Süleyman Çakır

Aktif Üye
Tepki
107
Bisiklet
Corratec
Satış komisyon ücretinin hemen hemen en düşük olması nedeniyle alışverişlerimde, çoğu insan gibi ben de sanalpazar.com'u kullanmaktayım. Sitenin anlaşmalı olduğu birçok kargo şirketi var. Ürününüzü listeliyorsunuz, satış gerçekleştiğinde site yönetimi satışın usule uygun olup olmadığını kontrol ederek sonrasında size kargo kodu gönderiyor. Kargo kodunu söz konusu kargo şirketlerinden herhangi birisine söylediğinizde, hem satıcının hem de alıcının adres ve iletişim bilgileri çıkıyor.

Ancak özellikle yurtiçi ve mng kargo şirketlerinde bazen sıkıntılar yaşanabiliyor. Kargo kodunu söylüyorsunuz, farklı bir isim çıktığını söylüyorlar. Bazen de hiçbir şey çıkmadı diyorlar. Tam o anda refleks olarak elinizi telefona atıyorsunuz ki, kafanıza dank ediyor ve aşağıdaki uyarıyı görüyorsunuz. Elinizde paketle kargo önünde kızgın bir şekilde dolaşarak mail yazmaya başlıyor ve mailin cevabının ne zaman geleceğini düşünüyorsunuz. Gerçekten sinir bozucu bir durum!!!

Teknolojinin zirve yaptığı bu çağda telefonla hizmet vermemenin hangi akıl ve mantıkla açıklanabileceğini gerçekten anlayabilmiş değilim. Saygılar...

Not: Söz konusu siteye defalarca mail atarak, bu "çağ dışı" kafayı bırakmaları ve teknolojiye ayak uydurmaları konusunda kendilerini uyardım.

Dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    5,6 KB · Okunma: 104
Scudo
Sanalpazar goldbilgisayar iştirakidir. Golgbilgisayar şu an zor durumdadır hatta battı diyenler var sektörde.inşallah batmaz.oralarda ekmek yiyen çok çalışan var.ama iflas 21 yuzyıl dinlemez

Yardım bölümünden yazınca çabuk cevap geliyor ama kargoda beklediyseniz çok can sıkıcı tabi. Ben hiç çağrı merkezi olduğunu hatırlamıyorum bu sitenin. Ne zaman çabuk cevaba ihtiyacım olsa yazmak zorunda kaldım. Çok sinir bozucu. Son dönemde onaylanan alışverişlerde de paralar geç yatıyor, bilmiyorum sizde de öyle oluyor mu? İşkence olmaya başladı oradan alışverişler.

sistemi düzeltmemesi ve mail atmamaları konusunda haklısınız
telefon konusunda dediğiniz imkansız.1lira kazandıkları bir üründe müşteri hizmetlerindeki bayanın size 15dk hizmet etmesi imkansız.
nedeni canı sıkılan sohbet için müşteri hizmetlerini arıyor
veya bildiğiniz üzere milletimiz bu konulara henüz yabancı şöyle sorular geldiğini düşünün:
-merhabalar ben bir ürün satmak istiyorum ama herhangi bir bilgim yok yardımcı olur musunuz?
-tabi önce iban numaranızı sanalpazara girmeniz lazım
-nasıl yapacağım?iban nedir
-bankanızın uluslararası hesap no
-ama benim hesabım yok ptt ye yatırsak olmaz mı?
gibi

Kargo şirketlerinin tamamı -bulunduğu yere göre istisnalar olsa da- sorunlu. Ama onlarsız da olmuyor. Sanalpazar'ın ise alternatifleri var. Biraz fazla komisyon verip can sıkıntısı yapmamak en doğrusu bence.

@Anonim Aynen. Hem ödemeler gecikiyor, hem de satış onay süreci uzamaya başladı. Cumartesi sattigim bir urunu bugün kargolamam gerekiyordu, halen onay gelmedi malesef...

Yalnız son birkaç gündür sanalpazar'da bankalarla olan anlaşmazlık yüzünden problem var. Bu durum düzelene kadar sanalpazar'dan alışveriş yapmamanızı tavsiye ediyorum. Bizim de sanalpazar'da mağazamız var ve bu sıkıntıdan dolayı bizden mal alan müşterilerimize kargo gönderemiyoruz, sanalpazar kargo gönderi kodu vermiyor. Bilginiz olsun...

• Beğen
Tepkiler: Süleyman Çakır
Durumu netleşinceye kadar uzak durulması gereken bir site diye düşünüyorum.

(link)

Yukarıdaki adresten telefonlarına ulaşabilirsiniz. Aradığınız zaman sanalpazar departmanı ile görüşmek istediğinizi söyleyin. Yardımcı oluyorlar.

Bulundukları yer iş yerime çok yakın. Daha önce bu site üzerinden 67 kez alış veriş yaptım. İflas gibi bir durum umarım olmaz.

Gold bilgisayar iflas erteleme sürecine girmiş bir firma. Yani şu demek oluyor firma yöneticileri, sahipleri firma yönetimi üzerinde bir tasarrufa sahip değiller yönetim bir kayyum heyetinde olacaktır. Muhtemelen aracılık ettikleri hizmet için kullandıkları banka hesapları üzerinde an itibariyle alacaklılar dolayısıyla blokeler mevcut. Kolay ve kısa bir süreç değil. Bu durum bugünden yarına çözülebilecek bir durum değildir. Mümkün mertebe kullanmamanız faydanıza olur. Bankaya gelen paraların onay sonunda sahiplerine aktarılmasında problemler yaşanabilir. Umarım art niyetli bir durum değildir Allah hem yöneticilerin hem de sistemi kullananların yardımcısı olsun zira yoğun olarak problem yaşamak söz konusu ve çözümsüzlüğün de uzun sürmesi süreci daha da içinden çıkılmaz durumlara sürükleyebilir.

Firma batıyor diyorlar muhtemelen personelden de kıstılar telefona bakacak yok yazılı bir şekilde bakıyorlar demekki. Umarım toparlar kendini goldbilgisayardan çok alışverişim oldu ucuz ve sorun yaşamadığım firmaydı

@soneryen

Sanalpazar kurulduğu günden beri, telefon desteği hiç bir zaman vermedi. Yani bu durum yeni bir şey değil.

@Erdal YILMAZ
Doğrudur sadece sandığımı söyledim kesin ondan demedim. Bilgilendirme için teşekkür ediyorum

@Erdal YILMAZ Belirttiğiniz numarayi aradim. Bayan, "burasi metro elektronik, sanal pazar değil" dedi. Sanal pazara mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz dedi. Malesef durum bu...

@Süleyman Çakır

Daha önce o numaralar ile görüştüm, aynı yerdeler, hani yerlerini bilmesem anlayacağım. Mesaj atmak dışında seçenek bırakmamışlar.

adamlar yazmış göndermeyin diye önce bi mesajları okusaydında mağdur olmasaydın ha neden izin veriyorlar halen satışlara anlamadım

@mehmet H.Alakasız bir yorum olmuş. Evet satışa izin vermeleri başlı başına bir garabet.
Evet mesajları geç okudum o benim hatam. Ama sanal pazar gönderdiği mesajda iflas erteleme sürecinden falan bahsetmiyor. Meaajda söylenen, bankalarla sorun yaşandığı ve satıcılara para transferinde gecikmeler ve aksaklıklar yaşanabileceği yönünde. Para benim umrumda değil, kargo kodunu versin, malzemeyi göndereyim yeter. Adam malzeme bekliyor. Para bana 1 sene sonra da gelse olur.
Mesaj attım hala ses seda yok!!!

@Mehmet H.
Aslında tam tersi. Adamlar art niyetli olsa mal almayın, mal göndermeyin demez. Yeni bir hesap açıp oradan sordum, o durumda bile alışveriş yapmayın hesaplarda problem var diye mesaj yazdılar. Umarım bir an önce düzeltirler, yaklaşık 600 ilanımız var sanalpazarda...

(link) bildiri güncellenmiş umarım düzelir artık komisyon + kargo kampanyası dolayısıyla en uygunu.sahibinden get ücreti aldığı halde ekstra ilan ücreti alacak kadar aç firma

• Beğen
Tepkiler: uguryilmaz144
@Mehmet H.

Mehmet bey yukarıda verdiğini linke nereden ulaştınız acaba? Siz burada yayınlamasanız haberim olmayacaktı. @Mehmet H.

Geri