Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

23.01.2011 Eskişehir(Emirceoglu-Kavacık-Sulukaraagac-Bektaspınar) Gezimiz

@plamen
Vayyyyyy can kardesım ali:D sen sagmısın yaw neden hıc sesın solugun cıkmıyor.Sen gel yeterkı herzaman kapımız acık kardesım,okadar dedım sana gıtme dıye bak ozledın;)
Havalar azcık ısınsın ole gel buralar ayaz haberın olsun:D

Scudo
Güzel bir tur olmuş. Söğüt ve İnhisar'a bakan köylerde yaptığınız bu tur için teşekkür ederim. Sanki oraya gitmiş gibi oldum.

• Beğen
Tepkiler: Bülent Onutkan
@Fatih Sert
Asıl ben tesekkur ederım fatıh abı buyur gel eskısehırımıze mısafırımız ol bırlıkte akalım daglardan:)

@Cem Şentin
Tesekkur ederım bu guzel yorumunuz ıcın cem bey.Sanırım buraları bılıyorsunuz.Sırada buldukpınar avlamıs ve ardından tekecıler var:in:

@Pasa Gultas
Cok tesekkur ederım,askerlıgımı yaptıgım guzel dıyar malatyaya selamlar

@Gökhan TESKİ
Asıl bu guzellıklerı ızleyıp yorum yaptıgın ıcın ben tesekkur ederım gokhan,malatyaya sevgıler

@Bülent ONUTKAN

Elbette biliyorum Bülent Abi. Bilmemin nedeni de kısa dönem yaptığım askerliğimin ustalık dönemini Söğüt'te yapmam. O dönemde çıktığım devriyeler sayesinde oranın 23 köyünün 16'sını gezmişliğim ve gözlük için Eskişehir'e gitmişliğim var.

@Cem Şentin
Eskısehıre yolu duserse mutlaka beklerım cem gerekırse bendekı 2. bısıkletıde sana verırım bırlıkte gıderız mısler gıbı kokan dag koylerıne:in:

Bülent bey, yavaş yavaş tanımaya başladım oraları... Tabii sayenizde. :) Payşalımınız için teşekkürler... :in:

• Beğen
Tepkiler: Bülent Onutkan
Geri