Scudo Sports

23 Ocak Eskişehir(ESBİG)-Bilecik/Söğüt Gezisi

@Cem Şentin

Çok teşekkürler bilgilendirme ve güzel cümleleriniz için bize kahvede kimse bahsetmedi bunlardan :)

Scudo
@ferhat köse

Elbette bahsetmezler. Çünkü o zamanlar oranın komutanı astsubay başçavuştu. Şimdi üsteğmen olmuştur. Bu arada adı değişen köylerin eski adları:

Dereboyu=Zeyve
Dömez=Dönmez (Görmediğim bir köydür)
Geçitli=Katlıç (Görmediğim bir köydür)
Gündüzbey=Avgın
Hamitabat=Karaven
Hayriye=Çamurlu
Rızapaşa=Küçüğüm
Savcıbey=Aktaş
Sırhoca=Sıraca
Yakacık=Esri (Yakınındaki Akçasu ve Kayabalı köyleri gibi 1990-1992 arası İnhisar'a bağlıydı ve sırf Sakarya kıyısındaki tarihi ev için görmenizi tavsiye ederim)
Yeşilyurt=Ahırköy
Zemzemiye=Şaraphane (Köyün arka tarafında metruk Rum evleri var. Akaryakıt hırsızları buraya sık uğrar. Çünkü NATO boru hattı ilçeye buradan giriş yapar)

Eskiden buraya bağlı köylerden Düzdağ 1995'te, Doruk (Metristepe) 1997'de Bozüyük'e verilmiştir. Buranın köylerinden Kızılsaray'ın girişinde harap halde ve üzerinde Osmanlı Türkçesi ve Rumca yazıların olduğu Yunan işgal karakolu ve Savcıbey-Hayriye köyleri arasında İnönü Savaşları'nın yaşandığı taştan oyulmuş siperler vardır.

• Beğen
Tepkiler: Ferhat Köse
Buranın köylerinden Kızılsaray'ın girişinde harap halde ve üzerinde Osmanlı Türkçesi ve Rumca yazıların olduğu Yunan işgal karakolu vardır.

Kızılsaray benim köyüm. Ama ben ilk defa sizden duyuyorum karakolu:eek:
Kıymetli bilgiler için teşekkür ederim.

güzel tur olmuş.ellerinize ayaklarınıza sağlık,paylaşım için teşekür.

@umutkahraman

Çok teşekkürler Umut İnegöl maceramızıda yükliyeceğim bir ara :) seni aramayı unutmuştum o gün çok üzülmüştüm.

@ Ersin Duman

Çok teşekkürler Ersin.

Harika bir tura imza atılmış. Hem de doğum gününe denk gelen bu özellikli tarihte. En güzel hediyelerden biri olmuştur bence.

Sarmaşık eve bayıldım. Sahipleriyle bir konuşmak isterdim doğrusu. Nasıl bir coşku katıyor ya da zorlukları nelerdir öyle güzel bir evde yaşamanın.
Turunuz sadece bir bisiklet turu olmaktan öte bölgeyi tanıtan bir belgesel gibi olmuş.

Elinize, emeğinize sağlık ve paylaşım için çok teşekkürler.
Bu tur da gösteriyor ki, takip ediliyorsunuz ve yeni turlarınızı, yeni maceralarınızı keyifle ve heyecanla bekliyoruz.

• Beğen
@Hakan Eşme

çok teşekkürler Hakan abi.Senin yorumların cidden beni çok tetikliyor her hafta turlara daha çok sarılıyorum bu hafta biraz yükseleceğiz inşallah Eskişehire tepeden bakacağız :)

@GÖKSUN ÖZKİRİŞÇİ

Çok teşekkürler Göksun güzel cümlelerin için.

• Beğen
Tepkiler: Hakan Eşme
öncelikle fotoğraflar çok güzel, ayaklarınıza sağlık.

aslında uzun zamandır böyle bir tura katılmak için can atıyordum, yaklaşık 15 gün forumdan uzak kalınca fırsatı kaçırmışım :(

• Beğen
@Emrah BİLBAY

Çok teşekkür ederim .turlara katılmak istersen burada da yayınlıyorum yerel bölgesel bisiklet guruplarında.facebook da beni bulursan resimden tanırsın zaten oradanda yayınlıyorum.

Seni görüp de imrendim.. :) Bisikleti topladığımda küçükte olsa gezilerimiz olacak.O zaman görüşürüz.. :) :) Elinize sağlık.ama yenileri de gelsin artık .. :)

@sadana

Çok teşekkürler dostum.Yarında gezimiz vardı eskişehire yukarıdan bakacaktık Bozdağa tırmanacaktık fakat bugun bembeyaz uyandık kar yaklaşık 10 cm tehlikeli olur diye muhtemelen çıkmayız ama yinede turlayacak yer bulunur resimlenir :) Faceden davetiye yolladım sana dostum eskişehir bisiklet gurubu diye aratırsan da görürsün gerçi yeniside cıkmış 2 tane var aynı isimde gurup bizim logodan tanırsın :) artık .orada daha detaylı fotoğraflar mevcut katılırsan cok mutlu olurum...

Eskişehir'deyken hep yapmayı istediğim ama hep ertelediğim turu gayet keyifli bir şekilde yapmışsınız, ayaklarınıza sağlık.
Tüm ekibe selamlar. :in:

Geri