Scudo Sports

23 Temmuz 2020 Bahadır Gürel'in hayatını kaybetmesi

Yazdığı yazılar, açtığı başlıklar ile her geçen gün daha çok bilgi sahibi oluyor ve bisiklete daha çok tutku ile bağlanıyordum. Çok üzücü oldu bu haber. Allah rahmet eylesin. Huzur içinde yatsın.

Scudo
Her ne kadar tanışmamış olsam da, forumdaki diğer tüm dostlar kadar üzüldüm. :(
Hele de bisiklet sever bir kişinin gitmesi beni daha çok üzüyor.
Tüm sevenlerine sabır, kendisine rahmet diliyorum.

Allah'tan rahmet sevenlerine başsağlığı dileklerimi iletiyorum.

Performansını artırmak için forumda araştırma yapan her bisikletçi mutlaka açtığı başlıklar veya mesajlar ile kendisiyle kesişmiştir, gerçekten büyük bir kayıp. Yakınlarına ve sevenlerine sabır dilerim.

Değerli bir bisikletseverdi. Allah rahmet eylesin. Ruhuna Fatiha :(

:agla: Sevgili dostumuz merhum Bahadır Gürel'e Allah’tan rahmet dilerim. Rabbim mekanini cennet eylesin geride kalanlarına da sabir ihsan eylesin. :agla:

Allah c.c mekanı cennet etsin,ailesine sabır versin inşaallah.kendisi ile hiç diyaloğum olmasa bile arkasından bu güzel sözleri söylettiği için tanımadığıma üzülüyorum açıkcası.Tüm sevenlerinin başı sağolsun.

Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Kalbinde sıkıntı var diye okumuştum. Sanırım bir operasyon geçirmiş. Beyin kanamasının sebebi biliniyor mu?

Kalpte sıkıntısı olanlara genelde kan inceltici ilaçlar verirler. Bu tarz ilaçlar yoğun alınırsa, kanın pıhtılaşabilme özelliği azalır. Kalbi koruyalım derken yanlış bir tedavi mi uygulandı acaba?

Kendisine allahdan rahmet diliyorum,o bilgilendirici ve güzel yazıları ve konuları için de teşekkürlerimi sunarım.

Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun....

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Allah rahmet eylesin.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Geri