Scudo Sports

24 delik göbeğe 20 delik çember

@atakan.1909 bu durumda tel de almam gerekecek. Yani sadece çemberi kullanacağım. Belki jant seti almak daha mantıklıdır. Ama bu örümü araştıracağım. Cevabınız için teşekkür ederim.

Scudo
@atakan.1909
.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
24 delik göbek için 24 delikten daha fazla deliği olan çembere sarım yapilabilir mi

24 delik göbek için 24 delikten daha fazla deliği olan çembere sarım yapilabilir mi
Sence yapılabilir mi reis bu nasıl soru ? Yaparsın da deliklerin hepsi dolmaz yani mantıken böyle olur orta göbekte delik açmadığın sürece

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren
Sence yapılabilir mi reis bu nasıl soru ? Yaparsın da deliklerin hepsi dolmaz yani mantıken böyle olur orta göbekte delik açmadığın sürece
Bende biliyorum boş kalacağını dostum. Sağlıkli olur mu diye soruyorum boşluklar simetrik bir şekilde ayarlandığında.

Yapılır. Boşluklar göbekte olduğu sürece sorun olmaz. @isa7747 Sanırım boşlukların jantta kaldığı durumu düşünmüş. O şekilde dediği gibi pek sağlıklı bir örüm olmaz.

Bende biliyorum boş kalacağını dostum. Sağlıkli olur mu diye soruyorum boşluklar simetrik bir şekilde ayarlandığında.
Simetrik kullansanız bile tel uzunlukları uymayacaktır. Ayrıca uysa bile boş deliklerin kalmasının çok sağıklı olacağını düşünmüyorum. En güzeli elinizdeki ürünün delik sayısına uygun yeni bir ürün almak.

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Yapılır. Boşluklar göbekte olduğu sürece sorun olmaz. @isa7747 Sanırım boşlukların jantta kaldığı durumu düşünmüş. O şekilde dediği gibi pek sağlıklı bir örüm olmaz.
Abi zaten boşluklar jantta kalmıyor mu 24 delik var orta göbekte ve jantta 24 den fazla delik var?

@isa7747 Doğru. Meğersem yanlış anlayan benmişim. Başlığı açanın sorusu ile karıştırmışım. Neyse ki oguzhanndgnn 'nın sorusu için de bişeyler yazmışım.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: İsa DEMİRKOL
Geri