Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

24 Ekim 2020 Tarihi Yarımada Bisiklet Turu

@eshquiaa Anadolu yakasından gelecekler varsa ben de katılayım araya.

Scudo
Bende Gaziosmanpaşadan katılcam. Son 33 kontenjan kalmış. Katılmak isteyenlere duyurulur.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Sanırım kontenjan dolmuştur.

Bulunduğum yerden bisikletle gelmeye kalksam 7 gibi yola çıkmam gerekecek. Arabayla geleyim desem park yeri dert. Korona zamanı 500 kişi sıkışık bir yerde bulunmak da mantıklı gelmedi, pas geçtim bu organizasyonu katılmayı çok istesem de.

Gidecek olanlara keyifli sürüşler dilerim. Darısı gelecek organizasyonlara artık.

@Robinson Crusoe Ben de vazgeçtim, Anadolu yakasındaki adama o saatte çok ters, saat 11 de falan başlasa anca kurtarır.

Arkadaşlar bitişe 360 bisikletçi ulaştı. Önde arkada yanda gönüllüler vardı, en önde ve arkada motosikletli trafik polisleri vardı, zaman zaman yolu kapatıp bize zaman kazandırdılar, sağolsunlar çok yardımcı oldular. Gönüllülerin bir kısmı etkisizdi o da normal ilk organizasyon, kızmak olmaz zamanla iyileşir. Birkaç tane gönüllü ise çok iyiydi, hepsine teşekkür ediyorum.Genel manada sağ şeritte ikişer üçer bazen dörder sıra ile sürüş yapıldı, doğru düzgün hız yapılmadı ortalama 14-15 km hızla turu bitirdim katlanır ile. Hafif bir yarımada turu oldu. İlerleyen dönemlerde organizasyon kesinlikle iyileşecektir. Şunu gördük ki şehrimiz bisikletli etkinliklere aç... Buradan bu organizasyonu düzenleyen, gönüllü olan, çalışan, katılım sağlayan herkese teşekkür ediyorum, şahsen keyif aldım.

Huawei bu şekilde ölçtü, Gülhane ile Sultanahmet arası duraklama modunda unutmuşum 😅 en azından rota bu şekildeScreenshot_2020-10-24-10-29-36-193_com.huawei.health.jpg

Dosyalar

• IMG_20201024_100924.jpg
    IMG_20201024_100924.jpg
    2,2 MB · Okunma: 34
  • IMG_20201024_085916.jpg
    IMG_20201024_085916.jpg
    2,4 MB · Okunma: 34
Hoş bir tur oldu. Aslında gideceğimi hiç sanmıyordum. Kontenjan harcamamak için kayıtların bitmesine birkaç saat kalaya kadar bekledim. 7 kişilik filan yer kalmıştı, kayıt oldum. Bu sabah ani bir kararla çıkıp gittim. İyi ki gitmişim.

Sarı terörden kaynaklanan birkaç sorun dışında trafik ile ilgili problem de yaşamadık. Birkaç ufak düşme dışında önemli bir kaza da olmadı. Başlangıçta dur-kalk ilerlerken yanımda düşen SPD pedallı arkadaşa selam olsun. Hangimiz SPD ile düşmedik ki :D

Sonunda Bisiklet Evi'nin açılışı yapıldı, kurdele kesildi. Organizatörler bu turları her pazar yapmak istediklerinden bahsettiler. Her pazar biraz hırslı bir hedef ama umarız sık sık çeşitli parkurlarla bu turlar yapılır.

Geri