Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

24 Kasım Öğretmenler Günü

Bir bilgi ögretenin 40 yıl kölesi olurum - Tüm ögretmenlerimizin ögretmen gününü kutlarım <3

Scudo
Başöğretmen Gazi Mustafa Kemâl Atatürk'ün izinde, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin varlığı için emek veren tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü kutlu olsun.

image.jpg

Azla yetinen, çok çalışıp emek veren , bizleri bugünlere getiren ve gelecek nesillerimizi emanet ettiğimiz çok kıymetli öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü kutlu olsun. 😍 🇹🇷 😍 💐🌷🌹💐🌷🌹

Benim annem de bir öğretmen. Sınıf öğretmeni. Şu anda emekli.

Annem hiçbir 24 Kasımda hediye almadı.Velilere ve öğrencilerine sıkı sıkı tembih ederdi. Bana lütfen hediye getirmeyin diye.
Bundan tam 25 sene önce, İzmir'in gelir seviyesi çok düşük bir semtinde öğretmen iken yine bir Öğretmenler Gününde bir öğrencisi anneme Halley çikolata almış, Küçük dev yüreğiyle anneme hediye etmek istemiş. Annem o gün o çocuk üzülmesin diye Halleyi almak zorunda kalmış. Annem, almadığında çocuğun üzüleceğini bildiğinden, çocuğun yoksulluktan kendine alıp yiyemezken kendisine getirmesine daha çok üzülerek almış.
Annem yıllar geçmesine rağmen hiç unutamadı, hiç içinden çıkmadı. Her 24 Kasımda ağlar. Her Halley çikolata görünce duygulanır.

Benim annem de bir öğretmen. Sınıf öğretmeni. Şu anda emekli.

Annem hiçbir 24 Kasımda hediye almadı.Velilere ve öğrencilerine sıkı sıkı tembih ederdi. Bana lütfen hediye getirmeyin diye.
Bundan tam 25 sene önce, İzmir'in gelir seviyesi çok düşük bir semtinde öğretmen iken yine bir Öğretmenler Gününde bir öğrencisi anneme Halley çikolata almış, Küçük dev yüreğiyle anneme hediye etmek istemiş. Annem o gün o çocuk üzülmesin diye Halleyi almak zorunda kalmış. Annem, almadığında çocuğun üzüleceğini bildiğinden, çocuğun yoksulluktan kendine alıp yiyemezken kendisine getirmesine daha çok üzülerek almış.
Annem yıllar geçmesine rağmen hiç unutamadı, hiç içinden çıkmadı. Her 24 Kasımda ağlar. Her Halley çikolata görünce duygulanır.
Kendisinin ellerinden öperim. Aynı hassasiyetle yetiştirdiği nesillerin var olduğunu bilmek bile güzel.
Tüm meslektaşlarımın öğretmenler günü kutlu olsun.

Çocuk doğurmakla herkes anne olmaz. Tanım gereği anne diyoruz. Diploma ile öğretmen olunmuyor. Ama öğretmen diyoruz .17 yıllık eğitim hayatımda, öğretmen olan, gerçekten öğretmen olan 10 öğretmenimin olması çok acı bir deneyimdi. Onlar kalbimin ve başımın tacı. Sağolsunlar. Diğerleri, öğretmen bordrosundan maaş alan kişilere hakkımı helal etmiyorum ne yazık ki.

Bizlere, Türk insanına yaraşan alfabe harflerini kazandıran; bu sayede daha hızlı öğrenip gelişmemizi sağlayan, Türk Dil Kurumu ve Türk Tarih Kurumu'nu kurarak kadim ve büyük geçmişimizi öğrenmemizi ve diğer milletlere karşı küçümsenmeden ezilmeden özgürce yaşayabilmemizi sağlayan Gazi Mareşal Baş Öğretmen Mustafa Kemal Atatürk'e saygıyla!...
Her bir insana engin bilgileriyle sihirli dokunuşlar yaparak bizleri hayata hazırlayan saygıdeğer öğretmenlerimizin ellerinden öperim. Tüm öğretmenlerimizin öğretmeler gününü kutlarım.

1700811058480.png

Geri