Yeşilköy Lütfen gelmeyin abi allahınızı severseniz Hoffman arkadaşımız lütfen dediğim kelimede ortamı gericek bişey arayıp durma sadece dediğğim diğer mesajlardada konunun diğer ayrıntılarını diğer verdiğimiz bölümlere yazın amacında anlatamadım galiba dedim hayır bu herkezi kapsayan bir buluşmadır herkez davetlidir ama her zamanki gibi ''Bakalm kım kımı ızlycek siz cok hafıfe alyosunuz bmx cıleri '' gibi sadece karşı tarafı sinir edicek açıklamalarınız sürekli bi kapışma içinde oluşunuz gerçekten yapıcağımız organizsasyonu olumsuz etkiliyo oğuzhan abi bilmediği için öyle demiş sonrasında gerekli açıklamasınıda yaptım ben ona eğer böyle sürekli bi kapışma yok caddebostana gününü gösterelim havasındaysanız GELMEYİN Açık açık diyorum zaten bizim bölgemizde bizden habersiz toplanma haberi açıyosunuz sonra demediğiniz laf kalmıyo bize... Caddebostan Street baş üyelerinden biri olarak eğer amacınız kapışma birbirimize günümüzü göstermekse Gelmeyin!! Ayrıca demişşki hoffman arkadaşım birisi yorum yaptı bişey demediniz kendi arkadaşlarında yorum yaptı herkezi uyardım elimden geldiğinde şunuda düşün bende insanım bi düzenim var okulum var 24 saatim yazılan mesajları incelemekle geçmiyo