Sizlerin etkinliklerinizi okuyordum, izlemeyi istiyordum....Bugün de caddebostanda toplanacağınızı öğrenince, merak ettim ,forum gençleri nasıl bir gösteri yapacaklar diye.. Gösteri yapacağınız yeri biraz geç buldum, Çünki o sahilin yabancısıyım.. Migrosun alt tarafında banklar var oturmak için , bir süre orada durdum, kalabalık, bir sürü bisikletçi, sahilde geziyor ,ama gösteri yapan kimse göremedim.. Bisikletle dolaşan bir gence sordum, bilmiyor…
Dönmek için yola koyulmuştum ki ,sizleri gördüm..İzledim bir süre…
Organizasyon denilecek bir sistem, bir sürüş, bir gösteri göremedim ben….

Çoğu ortada toplanmış, duran, dolaşan bir grup genç, birkaç tane patenli genç, kimin ne yaptığı belli değil….Sanki tesadüfen bir araya toplanmış ,birbirini hiç tanımayan bisikletli gençler kalabalığı gibi geldi bana..
Benim görmeyi arzu ettiğim şeyler:
1- “
www.bisikletforum.com gösterisi“ şeklinde bir yazı görmek isterdim.. Bu bir küçük pankart , ya da üzerlerinizde veya bisikletlerinizde de olabilirdi.. Sizleri izleyen biçok kişiye, sitemizin adını duyurmuş olurdunuz..
2- Alanın etrafında arka arkaya ya da yan yana sıralanmış halde duran ve sırayla tekli, ikili, gösterisini yapıp tekrar sıraya giren , sistemli bir gösteri düzeni görmek isterdim...
3-Hatta futbolcular gibi giysilerinizin arkasında isimleriniz bile olabilirdi..
Dikkatimi çekenler:
1- Üzerinde kot pantolon, beyaz tişörtü olan sarışın genç..En çok ve farklı hareketleri o yapıyordu..Bir kaç kişinin bisikletleriyle de denemeler yaptı..
2- Üzerinde siyah üzerine koyusarı çizgileri olan tişörtlü genç..
3- Açık yeşil bisikletli genç.
4- Üzerinde lacivert trençkotlu olan genç
Birkaç tane de minik bisikletçi dolaşıyordu ortada..Abilerine bakıp onlar gibi yapmaya çalışıyorlardı..Çok tatlıydılar..
Hava çok güzeldi ama bana alanda soğuk bir rüzgar esiyor gibi geldi.. Umarım yanılmışımdır..
Anadolu-Avrupa grupları olarak ,bu gruplaşmayı , hareketlerinizi sırayla yaparak, tatlı bir rekabete dönüştürebilirdiniz..
Umarım bundan sonraki etkinliklerinizde daha iyi organize olur, daha güzel etkinliklere imza atarsınız..Bizler de zevkle izleriz.. Yine de herşeye rağmen sizleri bir arada görmek, izlemek güzeldi..Sevgiyle, dostlukla kalın..