Scudo Sports

25 Ocak 2011 Keşan-Bahçeköy

Tek kelime ile ''Harika''.Yine her zaman ki gibi süper bir tur yapmışsınız ama bu sefer değişiklik olarak karlı bir fon seçmişsiniz. :) Kar yağarken bisiklet sürmek çok zevkli birşey... :) Turlarınızın devamını dilerim.Paylaşımınız için teşekkürler.

Scudo
Bahar,yaz,sonbahar derken kısmet oldu bizlere kışın karda bisiklet turu... Bisiklet üstündeyken çarpan kar taneleri,tekerleklerin sıçrattığı su damlaları ve soğuk içimizi ısıttı...Tura katılan pedalcanlarımı tek tek kutluyorum.

hakan bey yine yapacağınızı yapmışsınız.çok güzel ve keyifli bir tur olmuş belli.sizleri yine tebrik ediyorum bol pedallı günler

Abi sizi ve arkadaşlarınızı en içten dileklerimle tebrik ederim.Bazı arkadaşlar ilk yağmur damlası yere düştüğü an bisikletlerini askıya alıp taki yaza kadar hiç dokunmuyorlar.Onlarada saygı duyuyorum tabi.Ancak bu işin 365 gün yapılabileceğini düşünen ve uygulayan insanlardanım.Bu turunuzda bunun bir onayı olmuş.Tüm katılımcı arkadaşların emeğine sağlık...

@Harun Akalın

@akifberkant

@kizak

@naz34

@mustafa deniz

@Gökhan TESKİ

@ErdincAydin78

@faruk eker

@Yunus YILMAZ

@Hakan Saç

@Ahmet Salih Özenir

@semih59

@ali albut

@RECEP İŞLEK

@İsmail ŞEN

@oguzhanzed

@haluk akalın

@adem canseven

@Bülent ŞİMŞEK

@Ömer Faruk MUMCUOĞLU

Selamlar arkadaşlar,

Çok yoğun bir hafta geçirdim ve ne yazık ki başlık altına girilmiş yorumlara tek tek yanıt veremedim. Salı-Perşembe bisikletle antrenman turları, çarşamba-Cuma, gece yürüyüşleri, hafta sonları da uzun kamplı turlar ya da etkinlikler ile dolu olduğundan bazen yanıt vermeye zaman bulmakta güçlük çekiyorum.

Yazılara yorum yapan, destek ve katkılarını sunan yukarıdaki arkadaşlara tek tek teşekkür ediyorum. Sağolun, eksik olmayın.

Bir daha böyle olmayacak ve zamanında yetiştirmeye çalışacağım.

Sağlıcakla ve pedalla kalın...

• Beğen
Tepkiler: faruk eker
Sevgili hakan kardeşim seni ve arkadaşlarını kutlarım çok güzel bir tur yapmışsınız ve bizimle paylaştığınız resimler içinde ayrıca teşekkürler.ayaklarınıza sağlık.
saygılar
ali albut

ne güzel bir gün olmuş yahu biz bu hafta hastalıklardan kar keyfi yaşayamadık iyice üzüldüm şimdi kendi adıma. Cube leri anlatımınız çok hoşuma gitti. Ben de bisikletime Meridanım diyorum :)

@Pasa Gultas

Kar keyfi her zaman denk gelmiyor. Yağdığında fırsatı kaçırmadan katılmak lazım coşkusuna. Yorum ve desteğiniz için çok teşekkür ediyoruz. Meridanıza selam olsun yürekten...

• Beğen
Tepkiler: faruk eker
merhaba hakan bey;tek kelime ile harika bir tur gerçekleştirmişsiniz.resimler çok güzel.kar üzeride deneyimim yok ama çok keyifli olsa gerek.ayaklarınıza sağlık...

Bu ne güzel Gezi böyle :)
Hava'nın sert olmasına rağmen,bu güzel geziyi yapmışşsınız,Çok hoş gerçekten en İçten Dileklerimle Tebrik ediyorum.Bu güzel kareler için ayrıca teşekkürler,tüm katılımcıların ayaklarına sağlık.

Harika bir tur olmuş Hakan Bey . Taa buralardan yüreğimizi ısıtıp birazda kıskandırdınız bizi :)

• Beğen
Tepkiler: Hakan Eşme
her zamanki gibi harika bir tur olmuş. böyle bir havada,böylesine bir tura cıkmak önce sağlam bir ekibe sonra cesarete ihtiyac var buda sizde bolca var..paylaşım için tüm ekibe ve size çok teşekkür ederim.

• Beğen
Bravo, bravo. Ne denirki başka. Benim asıl merak ettiğim yanınızda zincir ve çekme halatı varmıydı. Yoktuysa Trafik sorun çıkarmadı mı? :)

• Beğen
Geri