Scudo Sports

250 bin euro emanet edilecek adam aranıyor.

Bir zamanlar dolandırıcılarla karşılaştım zor duruma düştüm ve bölgemizin en ünlü(bir zamanların baro başkanı) avukatına gittim baba söylediği şeyi unutamıyorum.Özetle bana dedi ki : Dolandırıcının işi budur 24 saat bunu düşünür , planlar ,sen şöylede olur mu diye düşünürken o çoktan tüm ihtimalleri düşünmüştür.O zaman dedim Allah kötüyle karşılaştırmasın lafının boş olmadığını.

Scudo
Bu tarz dolandırıcılık mağduru insanlar,akli rahatsızlığı yoksa,paragöz,fırsatçı ve kendilerini kurnaz sanırlar.Bu nedenle,dolandırıcı ya paraya düşkün ya da uçkuruna düşkün insanları hedefler.Mağdurlar aslında saf da değillerdir.Bu tarz haberlere hiç üzülmem.
Ava giden avlanır.
Zaten,dünyaca ünlü Amerikalı bir dolandırıcı da benzer şeyleri söyleyip,vicdanen hiç rahatsız olmadığını açıklamıştı.

• Beğen
Tepkiler: CandanC
2 gün önce yurtdışından bir kadın aradı, arkadaş arıyorum düşünür müsünüz diye baya acemiymiş anlaşılan millet ne numaralar döndürüyormuş:D

Gif nasıl koyuluyor foruma,bilen var mı ?

@Gökhan BİROL sultanahmet laleli kapalıçarşı civarında dukkanlarda çalışmayıp turist götürüp getiren adamlar var. sabahtan akşama kadar bağıra bağıra kuran çarpsın diye kuran üstüne yemin edip yalan söylüyorlar insanın gözünün içine bakarak... çok sinir bozucu konular bunlar...

• Beğen
Tepkiler: ebayusuff
bi daha görünmedi yoksa ses ve görüntüyü kayıt edip youtuba koyacaktım ki sazanlar böylelerine kanmasın. ancak youtube bi kaç kayıt var gene de. bi doğulu kardeşimiz kaydetmiş. tatlı da bi şivesi var.

Millete yalvarıp yakınacağına kurumsal emlakçılarla irtibata geçse 2 tane ev alırdı tüm o paralarla.

Dolandırıcılık olaylarında millet çığır açıyor. Her gün yeni bir dolandırıcılık hikayesi çıkıyor piyasaya.
Önceki sayfalarda bahsetmiş arkadaşlar zaten. Genelde balkan ülkelerinden biraz türkçe bilenler Türkiyeden irtibata geçip, evleneceğim falan diyor ondan sonra hava alanına geldim ancak üzerimde para yok ülkede kendi geri dönüşümü sağlayabilecek kadar paramın olması gerekiyormuş 1000€ kadar o para olmadan almıyorlar diye kandırıp Western Union ile para gönderilmesini istiyorlar. parayı gönderdikten sonra arazi oluyorlar.

Kurgu super!
Yalniz kadin, kimsesi yok ve Turkiye'yi tanimiyor, bol para, saf hareketler, arayada inanc Allah Kur'an serpistirilmis...
Ayrica yabancilar Turkiye'de hesap acabilir :)

Yinede ugrasirim diyen varsa buyursun :)

• Beğen
Tepkiler: Murat Cömez
Canyon getirten eleman olmasın bu ?

http://img-comment-lol.9cache.com/media/8af71855141682300283402412_700wa_0.gif

Eskiden askere giden versiyonu vardı bunun. O zaman bankalar flan yaygın olmadığı için daha kolay tutuyordu

bi aralarda yurtdışından miras vermeye çalışanlar vardı. yarım türkçeleriyle yazılmış işte bana hesap aç ben paranı sana yatırayım bilmem ne gibi dolandırıyorlardı

@vraptor
Yurtdisinda baska dolandirici olmayan vatandaslarda var ve türkceleri iyi degil, (yurtdisindan yarim türkceleriyle) yazmak pek hos olmamis bence. :(

Basliktan sonra ilk cumleyi okudum, kesin dolandiricidir dedim kendi kendime. Merak ettim devamini okudum sacma sapan seyler :)
Bunlara nasil inaniyorlar hic anlamiyorum.

@Murat Cömez

Yanlış olmasın -Yurtdışından yazıyorlar ve yarım türkçe yarım ingilizce şekilde - demek istedim yanlış anlaşılma olmasın :)

organ hırsızlığı, mafyası bile olabilir. ne olursa olsun dolandırıcılık olduğu besbelli

Geri