Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

2500 tl'ye tur bisikleti önerisi.

A

Anonim

Silinmiş hesap
Merhaba,
2500 TL'ye asfaltta kullanabilmek için bisiklet arıyorum, önerebileceğiniz markaları veya bisikletleri paylaşır mısınız?

Not: Nakitle peşin alacağım.

Scudo
Specialized Sirrus birde seven ı göbek vitesli ikiside çok iyi bisiklet ayrıca istediğiniz kadar bagaj Çanta takmak için uygun.

Ghost Panaoma X6 zorlarsın.

(link)

eğer sabit maşa tercihinse merida speeder 300 de iyidir.

Fuji touring. Kimse yazmadan ben yazayım :)

• Beğen
Tepkiler: serdar k
Carraro RC 052(Henüz kullanmadım ama yakında elime geçecek.) Forumda konusu var. Ben 2100TL'ye aldım belki siz daha da uygun bir fiyata alabilirsiniz.

Trek'i unutmuşlar. Donanımı düşük olsa da sürüş keyfi mükkemmeldir. Fx 7.3 yada Sirrus Elite alırdım ben.

image.jpg image.jpg

Amaç yüklü, uzun turlarsa önerim Fuji Touring. (link)
Kısa günlük turlar (<200km) ise de Specialized Sirrus, Trek Fx, Fuji Absolute, Merida Speeder serilerini inceleyebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: serdar k
Anladığım kadarıyla bu trek telefonların iPhone'u gibi birşey ismi bile yetiyor. :)

Bence kolay satmak istiyorsanız specialized. Dayanıklılık konusunda ise sirrus elite kullandığım için tavsiye edebilirim. Karbon maşa vs. iyi yani. Fakat naçizane düşüncem odur ki üzerindeki bileşenler fiyatının altında kalıyor, he yeterli mi yeterli ama daha iyi bileşenler bu fiyatlara alınabilir.

İnşallah tam 10 sene sonra abi :) :) :)
Şimdilik benimki yetiyor bana :)

Daha ucuza lapierre shaper urban 400 alabilirsin.

5 ay önce aynı araştırmaları yapan biri olarak önerdiğim bisikletten memnun kalacağına eminim :)

Bence fazla düşünme bir an önce pedalla

http://www.fahrradmanufaktur.de/katalog/image/cache/data/2014_2015/21_T-100_Shimano_Alivio_27g_HS11_Dia-780x512.png http://shop.bisikletgezgini.com/wp-content/uploads/2014/08/T-100_Shimano_Alivio_27g_HS11_Dia-1920x1080.png

(link)

Amaç tursa vsf'yi unutmamak lazım resimdeki modelde ön dinamo(ön ve arka aydınlatma) hidrolik v firen ve ön maşada bagaj delikleri mevcut.

Merida Speeder ya da Trek Fx 7.3 alırdım ben olsam .
Nitekim araştırmalarım sonucu bu iki bisiklete indirgeyip Speeder T2 almıştım.
Tabi bu fiyata diğer marka ve modellerde de gayet geniş bir yelpazeniz olduğunu unutmadan seçiminizi yapın

Carraro cr-t world modeli vardı fiyatı yaklaşık 3000 Tl fakat 2500 civarına alınır diye düşünüyorum

Geri