Umut Kılınç37
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 138
- Bisiklet
- Salcano
Merhaba abilerim ablalarım ocak ayında salcano insomnia40 almıştım fakat boyumun ani uzaması,donanım yetersizliği ve elime imkan geçmiş olması beni yeni bisiklet arayışına soktu.Peugeot yol bisikletimi ve Salcano'mu satarsam elimde 2000tl civarı bir para olacak,bütçem aşağı yukarı 2000-2500tl (peşin) arası ama çok hoşuma giden bir bisiklet olursa 2800e kadar çıkabilirim(kredi kartı).Şu an aklımda en temel soru var:29er mi 26'' mi? Boyum 180cm iç bacak boyum 87cm kilom 59.Benim aklımda 29er almak var ama boyumun bu 5aydaki gibi bir anda uzamayacağımı düşündüğümden 26''da olabilir diyorum.Dersenizki 27.5'' al,almam çünkü piyasaya daha yeni çıktı maşa,jant takımı çok kısıtlı.29er çıkalı uzun süre oldu ama piyasada jant,maşa vb bulmakta zorlanan tanıdıklarım var.Aklımda 2model var:
26'' olur ise: (link)
29er olur ise:(link)
Şimdi diyeceksiniz rockrider merida'nın neredeyse yarı fiyatı.Rockrider gerek donanımı ile gerekse kadrosunun ömür boyu garantisi ile gerek fiyat farkından dolayı 2-3yıl içerisinde xo set ve sid maşa takmama imkan sağladığı için onu seçtim.Siz benim yerimde,bu boya sahip olsaydınız ne yapardınız?XL kadrolu rockrider mı yoksa 19'' kadrolu 29er merida mı alırdınız? yoksa başka öneriniz varmı(salcano,carraro,bianchi,kron dışında)şimdiden teşekkürler...
26'' olur ise: (link)
29er olur ise:(link)
Şimdi diyeceksiniz rockrider merida'nın neredeyse yarı fiyatı.Rockrider gerek donanımı ile gerekse kadrosunun ömür boyu garantisi ile gerek fiyat farkından dolayı 2-3yıl içerisinde xo set ve sid maşa takmama imkan sağladığı için onu seçtim.Siz benim yerimde,bu boya sahip olsaydınız ne yapardınız?XL kadrolu rockrider mı yoksa 19'' kadrolu 29er merida mı alırdınız? yoksa başka öneriniz varmı(salcano,carraro,bianchi,kron dışında)şimdiden teşekkürler...