İstanbul Mall Of ta 43 kadro 26 inç Triban 3 mevcuttu geçen hafta fiyatı 499 tl idi. Fiyat sınırlamanız nedir bilmiyorum ama benim boyum 1.68 bana uysaydı hemen alacaktım. İyi günler.
Sitelerinde mevcut değil zaten ben de tesadüf eseri gördüm ondan sonra 2 hafta da bir mutlaka dechatlon mağazasına uğramaya çalışacağım acayip indirimler oluyor. Ayrıca yanlış hatırlamıyorsam şu anda sitede mevcut olan Triban 500 ün S ve M kadroları da 26 inç lastik ölçülerine sahip.
arkadaşlar konuyu hortlatıyorum mahalleden bir komuşumun çocuğu için yol bisikleti lazım ucuz yollu kendisi 9-10 yaşlarında ama heralde bi kaç sene kullanır (link) bu modele baktım ama sizce nasıldır boy olarak falan o yaşta bir çocuğa alınırmı yada 28c alsak sürebilirmi tavsiyelerinizi bekliyorum
@MHA-KB ilk kez böyle bir model görüyorum bence alınabilir.9-10 yaşındaysa boy anlamında kadro küçük olsa bile jant boyunun 28 olmasının özellikle inip binerken sorun olabileceğini düşünüyorum.
@MHA-KB Hocam Carraro'yu satın aldınız mı, bilgi verebilir misiniz?
Accel bisiklete 24 Jant Carraro'nun ölçülerini sormuştum, cevap verdiler. Hayır, bu bilgileri ve daha fazlasını neden sitelerinden paylaşmazlar o da ayrı bir merak konusu.
ST:410mm
TT:460mm
HT:115mm
RC:350mm
SA:75DG
Ayrıca üretime Mart gibi başlanıp, Nisan aylarında piyasada olması bekleniyormuş.