Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

2600 tl ye tr de üretilmeyen bisiklet tavsiyesi

Tepki
0
Merabalar, 2600 tl ye avrupadan gelen kaliteli bisiklet önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim
Bide corratec merida trek scott gibi markalar hakkında bilgi verirseniz sevinirim
TEŞEKKÜRLER

Scudo
Scott ve Trek Amerikan, Merida ise Taiwan markası. Bu saydıklarınızdan sadece Corratec Avrupa'dan geliyor.

"Avrupadan gelen kaliteli bisiklet" gibi bir kriter sizi cok yanlis yaklasimlara goturur.

Ultra ust seviye olmadikca, bisikletlerin hemen hemen tamaminin kadrolari zaten Tayvan ya da Cin'de uretiliyor. Kastettiginiz eger markalarin menseileriyse Scott, Cannondale, Specialized, Trek Amerikan'dir, Giant, Merida Tayvandir, Fuji Japondur, Cube Almandir, Orbea Ispanyoldur.... vs diye gider.

Siz tam ne istediginizi soyleyin, ona gore tavsiye yapilsin.

• Beğen
Tepkiler: Onur K.
''Türkiye'de üretilmeyen, Avrupa'dan gelen, 2600 TL'ye kadar bisiklet'' :)
Ben sana o bisikletleri söylerdim ama onlarda Avrupa'dan önce Tayvan ve Çin'de turistik amaçlı gezi yapıyorlar. Aynı bizim firmaların burada birleştirilmeden önce yaptıkları gezi gibi...
Canım kardeşim önce nerelerde süreceğini belirle, hangi amaçla alacağını değerlendir, ne tarz istediğini bir düşün.
Bisiklet türleri hakkında bilgi toplayarak meseleye başından başlayabilirsin.

Kaliteli bisiklet anlaşıldı lakin;Mtb,Yol-Yarış,Şehir,Katlanır,Tandem vs... ne tür bir bisiklet arıyorsunuz.

Hocam her şeyi güzel güzel yazmışsın da tr yerine Türkiye yazsan daha güzel olurdu...

Tapatalktan gonderdim Turkce karakter varsa "tepetaklak" olmus olabilir.

@Murat B.

Abi Scott İsviçreli bir markadır.

Alman markası Ghost'u öneriyorum sana. Kadro yapısı olarak birçok markadan bir tık üstünde bir marka.
Model olarak 300 lira daha bütçeden çıkarsan Ghost'un SE 8000 modelini önerebilirim. Sitede yazan fiyat seni aldatmasın pazarlık yaparsan indirim yapıyorlar.

(link)

Yok çıkmam diyorsan SE 3000 öneririm, güzel bir bisiklettir. Bende de 2013 modeli var. Frenler, vitesler, kadro, görsellik, konfor hepsi bir arada.
(link)
2014 modeli benimkinden birkaç tık üstünde komponentleri var. Maşa, Vites kolu falan 2013 modelinden daha iyi ama çok fark yok.
Ben çok memnunum tavsiye ederim.

@Berke Kazankaya

Berke selam,

Scott'ın İsviçre'de de merkezi var ama doğumu Amerika aslında. (Amerikalı Kayakçı Ed Scott tarafından kuruluyor, sadece bisiklet değil, bir çok outdoor malzeme ekipmanı -kayak, gözlük vs- üretiyor. Hatta dünkü BJK-FB maçında dikkat ettim, saygıdeğer polisimizin bizi gazlarken taktığı gaz maskeleri de Scott marka)

Bu gereksiz bilgiler ne işe yarayacak onu da bilemiyorum. :)

@Mert E.

İngilizce Vikipedi'de önceden Amerika olduğu yazıyor doğru ama şuan ki merkezi İsviçre'de deniyor o yüzden öyle yazmıştım. Outdoor ürünleri de var onlarda gayet kaliteli zaten bir çok Scott outdoor ürünü burada da satılıyor. :)

Ben olsam Cube LTD serisinden birtane alirdim...
(link)

Bende olduğu için 2014 merida tfs 500'ü önerebilirim. Konforun kralını yaşarsın :)

Geri