28c kalınlığında trainer lastiği yok mu? 700x28c? jantların değeri tahminen 19 etrto dur ona takılabilecek en ince lastik de 28c. daha kalını da takılabilir.
Önce bir soru sorayım, trainer lastiği alırsanız nasıl kullanacaksınız? İkinci bir arka jantınız var mı, yoksa her seferinde lastik değiştirmeyi mi düşünüyorsunuz?
Vardır diye düşündüm ama belli başlı sitelere bakınca 23c den daha büyüğünü bulamadım(kusura bakmayın çok bilmiş gibi yazdım). tecrübe eden arkadaşlar olmuştur illaki 28c lik yol lastiği ile trainer kullanılsa nasıl olur?
Arkadaşlar merhaba sonunda traineri decathlondan elite supercrono seçtim ve sistemi kurdum aklıma olan birkaç soruyu sizlerle paylasmak istiyorum. Öncelikle
1) Vites kaçta binmeliyim (bisikletin kendi vitesi)
2)Saatim Garmin forerunner 620 dışarda binince ride ozelligiyle çok guzel olcuyor sürüşlerimi indoor da çalışmayacağı için ve trainerda arka teker döndüğü için km saatim de çalışmayacak çünkü ön tekere bağlı aparatı. Sorum ise Ön tekerden çıkarıp arka tekere bağlasam bir sıkıntı olurmu? Markası Btwin count 8
3)Trainerin vitesi dedigimiz bisiklete taktığımız şey cok etkilemiyor gibi sürüşünüüz 8 deykende 2-3 teykende aynı gibi geliyor. Sizede oyle oluyormu?