Scudo Sports

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı

Scudo
şehitlerimiz için üzülmüyorum çünkü onlar dünyanın en güzel mertebesine ulaşmış insanlar önemli olan birlik ve beraberliği kaybetmemek bu memleketi her zaman savunmak birlik olmak ve şanlı tarihimize sahip çıkmak herkezin cumhuriyet bayramı kutlu olsun her zaman şanlı tarihimizle gurur duydum ve hala her bayrak görüşümde bu gururum katlanıyor saygılarımla....

• Beğen
Tepkiler: Mustafa KILIÇ
Bugün her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyduğumuz birlikte hareket etme ruhu ve aynı amaç ile birleşip aynı hedefe yürüme düşüncesinin, ülkemizin tüm fertlerinin benimseyip özümseme gerekliliğinin olduğu gündür. Bu duygu ve düşünceler ile Cumhuriyet Bayramımızın 84.Yılının hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.

Selam, sevgi ve saygılarımla.

evet arkadaşlar tüm Türkiyenin Cumhuriyet Bayramı Kutlu Olsun,nice bayramlara birlik ve beraberlik içinde ay yıldızlı bayrağımızın altında...

• Beğen
Tepkiler: Derya AKYILDIZ
Cumhuriyet bayramınız kutlu olsun arkadaşlar.

Ne Mutlu Türküm Diyene...

• Beğen
Tepkiler: Derya AKYILDIZ
Bu arada google'da bugün logosuna Türk Bayrağı ekleyerek, bayramımızı kutlama nezaketi göstermiş. :)

Tüm BisikletForum ailesinin ve tüm Türkiyenin Cumhuriyet Bayramını kutlarım.Her gününüzün bayram gibi geçmesini dilerim.

Türk Milleti'nin Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun...
Gönderimizden al bayrağımız, yüreğimizden vatan sevgisi eksik olmasın.
Hepinize sevgiler arkadaşlar...

84 yıl önce bugün cumhuriyet ilan edildi ve Mustafa Kemal Atatürk ilk Cumhurbaşkanı seçildi.bugünde bu bayramı kutlayabiliyorsak Atamız sayesindedir.herkesin Cumhuriyet bayramı kutlu olsun.......

CUMHURİYET BAYRAMIMIZ ULUSUMUZA KUTLU VE MUTLU OLSUN.. BİZLERE BÖYLESİ ÖNEMLİ DEĞERİ VEREN *** GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK BAŞTA OLMAK ÜZERE TÜM SİLAH ARKADAŞLARINI VE DEVRİM ŞEHİTLERİNİ SAYGI İLE ANIYOR ALLAH'DAN RAHMET DİLİYORUM

LAİK, AYDIN ve UYKUDAN UYANAN DAHA GÜÇLÜ BİR TÜRKİYE İÇİN UMUT DOLU YARINLAR İÇİN HER YERİ BAYRAKLARIMIZLA SÜSLEYELİM... CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

BÜYÜK ÖNDER ve SİLAH ARKADAŞLARINI, BUGUNE KADAR VATANIMIZ İÇİN CANLARINI VEREN MUKADDES ŞEHİTLERİMİZİ, VATANI UĞRUNA BEDENİNDEN OLAN KAHRAMAN GAZİLERİMİZİ, ÜLKEMİZE HİZMETİ OLAN VE CUMHURİYETİMİZİ BUGUNLERE TAŞIYAN HERKESİ SAYGI İLE ANIYORUZ.

ÜLKENE SAHİP ÇIK YARIN ÇOK GEÇ OLABİLİR...

CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

Türkiye Cumhuriyeti'nin 86. kuruluş yıl dönümü tüm Ulusa kutlu olsun.

Mustafa Kemal Atatürk, Silah Arkadaşları ve bu Vatan için Şehit düşmüş tüm askerlerimizi Rahmetle anıyoruz.

Cumhuriyet gazetesinden, bugune itafen anlamli bulmaca..

" Neyi kutluyoruz ? "

(link)

• Beğen
Tepkiler: gatila
Bizde burada Dallas-Texasda Cumhuriyetimizin 86. Yildonumunu coskuyla kutladik Amerikada yasayan Turkler olarak. TURANT ( Turk dernegi) SARI ZEYBEK grubunu getirdi Dallasa, Turk olmaktan ve boylesine guzel bir grubun uyeleriyle tanismaktan gurur duyduk. SARI ZEYBEK ve TURANT'in katkilariyla burada hersene yapilan Addison World Fest'i Turk Fest'e cevirdik adeta. Cok guzel bir tanitim oldu Turkiye icin ve cok guzel dostluklar kuruldu.

Hepimizin Cumhuriyet Bayrami kutlu olsun !!

Arkadaşlar Cumhuriyet Bayram'ınız kutlu olsun.

• Beğen
Tepkiler: hakano
Geri