Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

29 er için yol lastiği

Fatih Özçetin

Aktif Üye
Tepki
72
Arkadaşlar merida big nine 29 er sahibiyim yol lastiği düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Scudo
Fatih 29er jant çap olarak yol bisikletiyle aynı çapta ama dikkat; genişlikler farklı. 29er'a yol lastiği takarsan janttan ani kuvvetle çıkabilir. Bunun yerine 700*32 cyclocross lastiği veya 700*28 slick takabilirsin. 700*32 Schwalbe Sammy Slick veya 700*28 Schwalbe Durano tavsiyemdir.

• Beğen
Tepkiler: Fatih Özçetin
@Aybars Öge Sürücü

Önemli bir noktaya deginmissiniz. Ben yol lastigi takacak olsam, yol jantlari takip öyle yol lastigi takardim.

• Beğen
Önemli bilgiler için çok teşekkürler aybars bey dediğiniz lastik türlerini takarsam jant ta problem yasamam sanırım. Bir kaç gün içinde alacam eğer önereceginiz ürün varsa linkini verirseniz çok iyi olur iyi günler

Schwalbe Durano Plus cok iyi bir secim olur. Daha dislisini isterseniz Marathon Plus'a bakabilirsiniz.

• Beğen
Teşekkür ediyorum ilginize durano ie marathon arasındayım. Tek korkum janta uyarmı acaba şu an üstünde maxxis 29 2.1 var

@naco90

Yolun islakligindan ziyade duz olmayan zeminlerde yol tutusunu arttiriyor. Mesela micirli yolda dissiz ince lastik sanki buz ustundeymissiniz hissi veriyor.

Geri