Scudo Sports

29" Jant Sorusu

JusTiMe

Siyah Bisiklet Delisi
Tepki
1.079
İsim
emre
Bisiklet
Mosso
Arkadaşlar 29"lik tekerlek yerine 27.5" jant ve 27.5x2.25 lastik takma niteyimdeyim. Bu neticede karbon jantla birlikte vidalı değilde diğer sistemli disk yeri olan türden yaparak bisiklete takmak istiyorum. Bu takmak istediğim bisiklet gerçi henüz yok. Yurtdışında 1230tlye çember halinde satılan karbon jant var. "Bisiklete bağlanırken disk sorunu ruble sorunu çıkartır mı?" diye sormak istiyorum.

Düzenleme: Sorum yanlış nitelikte sorulduğundan herkesten özür dilerek düzenliyorum

Scudo
Hocam
@JusTiMe
hocam karbon jant almayı düşünüyorsun bir tane de lastik alıver sana zahmet:D karbon janta o kadar para vermeyi göze aldın da lastik mi kafana takıldı:D

niye böyle garip garip konular açıyorsunuz? bi konuda maşa bi konuda bu sence uyarmı yani?

• Beğen
Tepkiler: H.T ve ventiol
@Themaner Bu karbon janta göre elbet alacağım lastik vs
@Süleyman Özgün Soruyorum açık açık cevap versen olmaz mı?
@OnurÖzdağ 29" bisiklete 27.5" jant tam takım tekerlek toplamda yurt dışında bulduğum karbon jant var tek eksiği ruble ve o janta uygun dış ve iç lastik onları da hepsini muhtemelen 1700tlye alacağım hepsini belki daha da uyguna bulabilirim belli mi olur. Sorum çok açık ve net 29" jant olan bisiklete 27.5"lik jant tekerlek vs olur mu olmaz mı? Saçma mı doğru mu sorusu değil.

@JusTiMe cevabı bildiğin halde soruyosun söyliyim o zman olmaz

Ya kardeşim 700 liralık bisiklete 1700 liralık jant takcam diyorsun madem paran bu kadar b.k git yeni bisiklet al uğraşma böyle şeylerle.

@OnurÖzdağ Onur bey durum değişik bu bisiklet için sormuyorum :D Çok vahşi bisiklet almaya karar verdim de onun tekerleği 29" ben ona 27.5" takma niyetindeyim hazır bu kadar uğraşıyorum karbon da yapayım bunu o jantı. Janta da 27.5x2.25 takayım diyorum. Ardından o teker setini bisiklete takayım :D bu arada yurtdışında bulduğum karbon janta teki için 1200tl falan diyor.

Kardeş neden 27,5 ? Vallaha cok merak ediyorum şu an neden illa 27,5

@Themaner Ben çok yönlü süreceğimi için 29 yoracağı kesin kanaatindeyim. Bu yüzden 27.5 kadar bana yardımcı olabilecek tekerlek olacağını zannediyorum bisiklette şu 3 şeyden vazgeçmeyeceğim. Siyah renk, 27.5" tekerlek ve dağ bisikleti

• Beğen
Tepkiler: dodurgalı_06
@OnurÖzdağ

@OnurÖzdağ

Sayın @OnurÖzdağ , üslubunuza dikkat etmenizi tavsiye ederim. Konuyu açan forumdaşım yine sabırlı imiş. Eğer ki yukarıda alıntı yaptığım mesajlar bana yönelik olsaydı, benim üslubum daha farklı olabilirdi. BisikletForum daki amaç yardımlaşmak, bilgilendirmek, yani bisiklet severlerin buluştuğu, konuştuğu bir forum burası. Sadece burada değil, hayatınızda da böyle bir tarzda konuşuyorsanız, sıkıntı var. Amacım uyarmaktır.

@dodurgalı_06 Usta benim sorunum yok bilakis sorum hatalıydı bu yorumlar sayesinde fark ettim yanlış soru yazdığımı sonrasında 1 kişiden özür diledim gördüysen :)

• Beğen
@dodurgalı_06 Adamına göre muamele? Üslübuma dikkat falan da etmeyeceğim bu arkadaş böyle sorular sorup forumun kalitesini düşürdükçe. Üslup bekçiliği yapmaya gerek yok burada, arkadaşın eski konularına bakmak savunmamak için yeterli.Ben nerede, nasıl konuşacağımı biliyorum hayat derslerine gerek yok.

@OnurÖzdağ 1 zahmette aşağılama beni de, sorduğum her soruda ciddiyim ben, ya cevabını verirsin ya da hiç girmezsin olur biter

• Beğen
@OnurÖzdağ
Kardeş bende cevap verdim de kimseyi kırdığımı sanmıyorum ha şayet kimse üslup bekçiliği de yapmıyor. Bura kimsenin kimseyi aşağıladığı bir yer değil. Herkes bisikletle ilgili her şeyi bilmek zorunda değil ha bisiklet de mekanik bir düzenek sonuç olarak 29 a 27.5 uymaz demişsin uyduranlar da var o zaman bende kalkıp seni mi aşağılayayım kadro yapısı eğer uyuyorsa 27.5 bir amortisör alarak jantlarını uydurabilir? Buna bir itirazın var mı peki? Lütfen yazarken her insanın her şeyi bilemeyeceğini göz önünde bulundurarak yazalım. Ha yine diyorsan ben istediğimi yazarım karışamazsınız diye elbet karışanlar da olur kardeşim öyle her önüne gelen bir başkasını ezemiyor burda sen burayı karıştırmışsın sanırım burda esas olan "kardeşlik" asla ve asla bilmişliğe yer yok haberin olsun.

@Themaner Burayı 18yaş altı Facebook gruplarıyla karıştırdın herhalde? Soruyu bile düzgün soramamış savunduğun ''kardeşin". Soruuu aynen 29janta 27.5 dış lastik takılır mı diye anladım.

• Beğen
Tepkiler: JusTiMe
@OnurÖzdağ eğer konunun forum kalitesini düşürdüğünü düşünüyorsan, konuyu şikayet hakkın bulunmaktadır. Ancak böyle mesajlar atarak hem forumun kalitesini düşürüyorsun, hem de kendi kişiliğin hakkında ön yargılara sebebiyet veriyorsun ( inşaallah sadece önyargıdır).

Geri