@OnurÖzdağ zaten önyargı; tanımadığınız insanlara veya olaya ilişkin yeterli bir bilgi edinmeden, önceden, peşin bir karara varmış olma durumudur. Yani tanıdığınız birine önyargılı yaklaşma durumu söz konusu değildir.
@OnurÖzdağ kardeş sen sadece muhalefet olma adına gelmişsin sanırım bu dünyaya ben senin yaptığını çocuklukla suçlarken sen bana 18 yaş altı dedin komik baya ben 20 yaşındayım yaşı boşver bil diye yazdım sadece. 15 yaşında dahi olsam senin gibi kimseyi kırmazdım emin ol neyse seni kimsenin düşüncesi ilgilendirmiyor bura da sana göre ego tatmin sayfası sanırım böyle devam et bakalım barınabilyor musun burda istediğin cevabı ver sen kendini tatmin et sonra da bu konuyu fazla kirletmeden kaybol ki arkadaş sana göre saçma olan sorusunun saçmaysa dahi saçma olduğunu öğrensin bilmemek ayıp değil diyorlar ya en büyük ayıp bilmek isteyeni hor görmektir bunun bilincine vardığında tartışırız.
davanizda hakli olabilirsiniz ama neden bu konu sahibini bukadar savundunuz anlayamadim. Savundugunuz kisi forumu trollerken ayip vs olmuyorda @OnurÖzdağ dogrulari yazinca terbiyesizmi oluryor.
Kendinize gelin savundugunuz kisi trollcunun teki, avukatligini falan da yapmayin.
Ayrica bu nasil bir sorudur, 29" janta 27,5" lastik takabilirmiyim. Bu soruyu soranin bilgisinin az oldugunu degil piskolojik sorunu oldugunu bile düsünmemek elde degil.
@Murat Cömez hocam arkadaş sıkıntılı ben onu savunmuyorum ilk yorumumu okursanız bunu görebilirsiniz. Ama adam zaten trol bi diğeri kalkıp dalga geçercesine cevap verince forum amacından sapıyor beni mutsuz eden nokta bu. Trol olmayan biri de bunu sorabilir soranla alakası yok tavır bana hoş gelmedi ona şikayetimi bildirdim. Böyle cevaplar gelirse kim cesaret bulur da bir şey sorar? Forumun amacı zaten bisiklet hakkında fikir alışverişi ve bisiklete dair en azından bir şeyler öğrenmek değil mi? Ben dediğim gibi sadece tavıra kızıyorum burdaki trol arkadaşın da amacı o zaten böyle cevaplar gelsin de forum amacından sapsın. Buna izin vermek istemiyorum sadece
@Murat Cömez hocam gayet haklısınız. Ancak yanlış anladığınız bir nokta var. Benim amacım bu konuyu açan arkadaşın sorusunu mantıklı bulup da onu savunmak değil, bu arkadaşa karşı çıkan @OnurÖzdağ ı yargılamak değil. Ne kadar mantıksız da olsa bu konuya hiddetli bir şekilde cevap veren Onur beyi uyarmaktı. Konuyu fazlasıyla saçma ve mantıksız bulduğumu da belirteyim. Ve bu konuyu açan arkadaşın diğer konularına baktığımız zaman, belki de bu konuyu da böyle bir tartışma çıkarmak için açtığı ihtimali ağır basıyor. Diğer mesajlarıma da bakarsanız @OnurÖzdağ a konudan rahatsız olduğundan şikayet etmesi gerektiğini söyledim. Gerçi bu konu şikayete kalmadan, daha açıldığında adminler tarafınca kapanmalıydı.
Ve son olarak şunu da belirteyim, mesajlarımdan bu konuyu açan arkadaşı savunduğumu nasıl çıkardınız anlamadım ve üzüldüm. Ki konuyu şikayet etmesini Onur beye önermişken... Tek amacım sayın @OnurÖzdağ ı haklı iken haksız duruma düşmemesi için ve üslubunun biraz yanlış olmasından dolayı uyarmaktı. Ve konunun başka yerlere kaymasından dolayı, hatta kaymasa bile amaçsız bir konu olduğundan kapanmasını diliyorum.
Ey abim yanlış sorduğumu sonradan fark ettim ardından konu mesajını değiştirdim. Olması gereken nitelikte yaptım bu konuda kim laf ederse kabulümdür @Murat Cömez