Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

29 MTB diye çıktık, Yol aldık geldik... :)

Ahmet Faruk Eğit

Daimi Üye
Tepki
566
Bisiklet
Scott
Merhaba arkadaşlar,

29 mtb'ye niyetlendim son zamanlar. Aklımda net bir model olmasa da en azından full Deore set, orta şeker bir maşa olsun diyordum. Salcano İgman Deore veya SLX sıcak geliyordu.

Memleketim Adana'da Camgöz bisiklet diye bir yer var. Ağırlık motorsiklet ve market bisikletleri. Fakat son yıllarda bize hitap eden aletler de satmaya başladı.

Neyse uzatmayım, 29 igman slx için pazarlık yapacakken gözüm Lapierre Audacio 300 yol bisikletine ilişti. Kadro boyu, deneme vs derken kıran kırana bir pazarlık ile çok çılgın bir fiyat aldım, liste fiyatının epeyce altı. Maalesef söyleyemiyorum size.

Bisikletin donanımı,

Alu 6061 kadro, karbon maşa
Full set Tiagra 4700 2x10
Shimano R500 jantlar
Michelin Dynamic Sport 700x25 lastikler

Çok daha iyileri sizlere olsun inşallah. Selamlar

20161015_202704.jpg

Scudo
@NewStyle

Çok teşekkür ederim.

@Anonim

Çok teşekkür ederim. Hepimiz kazasız belasız inşallah :)

@Sadettin Z.

Çok teşekkür ederim :) Arazi turları için yaylada bi 27.5 mtb ve şehirde binmelik düz maşalı bir tur bisikletim var. Bu da zirve oldu :)

@uğur ay

Çok teşekkür ederim. Daha iyileri tüm forum ahalisine inşallah :)

Hayırlı olsun kazasız belasın bin inşallah.
Bu arada fiyatını çok merak ettim :D

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Faruk Eğit
@Ahmet Faruk Eğit Renk uyumu çok güzel. Markayı zaten söylemeye gerek yok. Çok güzel bir seçim olmuş. Güle güle eskitin :harika:

Öncelikle hayırlı olsun İnşaallah. Bende bugün Cyclocross diye çıktım ve tam düşündüğüm cyclocross u aldım geldim :D Hemde öyle bir denk geldiki belkide İstanbul yada Türkiyede son kalan mavi merida cx 500 ü tam da bana uyacak olan kadroda tek kalanı aldım :koptum: Son hali aşağıda üstünde çalışmaya devam ediyorum..

IMG_20161015_225833.jpg

bisiklet gercekten cok hos gözüküyor güle güle kullanın.. Kazasız belasız calıntısız arızasız güzel sürüşler :)
Not: Eğer bi yol bisikletim olsa böyle bisey olsun isterdim ;)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Ahmet Faruk Eğit

Teşekkür ediyorum. Aynen ALLAH(C.C.) kimseye kaza bela göstermesin İnşaallah mutlu mesut binelim bisikletlerimize.

Geri