Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

29 MTB diye çıktık, Yol aldık geldik... :)

Scudo
Eğer bir gün yol bisikletine dönersem benimde seçimim bu olacak. Kesinlikle harika bi bisiklet. Güzel gunlerde kullanman dileği ile

Kararın ve bisikletin süper. :asik:

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Faruk Eğit
@ÇaNakkaLeRuHu ooooo şirin baba gbi tatliymis :D gule gule kullan dostum cok begendim merida candir :D

@Ahmet Faruk Eğit
Hayirli olsun surus karakteri nasi makinanin biraz anlatir misin deneyimlerini dostum

Bisiklettaş hayırlı olsun bende de 2015 model lapierre var 12000. Km oldu şimdiye kadar çok iyi bir seçim yapmışsınız ne kadara aldınız bilmiyorum ancak bende aldığım zaman 2.el fiyatına sıfır bisiklet almıştım.Lapierre fiyat performans olarak çok iyi bir marka.

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Faruk Eğit
Hayırlı olsun hocam :) gördükçe gaza geliyorum :D

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@mariokaldato

Sağolasın hocam. Daha sürdükçe tanıyacaz aleti. Ama Tiagra 4700'den bahsedecek olursam, beklentilerimin üstünde. Daha önce Cyclocross bisikletimde 105 5800 2x11 sistem kullanmıştım. Sanki onun 10'lusu olmuş. Geçişler yumuşak ve pürüzsüz, çok keyifli

@kaskreis

Sağolasın hocam. Çok daha iyileri size de nasip olur inşallah

• Beğen
Tepkiler: kaskreis
hayırlı olsun

Hayırlı olsun. Kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim. Çok da güzel olmuş.

@ÇaNakkaLeRuHu Güle güle kullanın. Ben de bazen Triban 520 yerine bir cx mi alsaydım acaba diye düşünüyorum. Sonra kendi açımdan doğru tercih yaptığımı farkedip susuyorum :)

Tapatalk kullanılarak gönderildi.

Hayırlı olsun,iyi günlerde kullanın.

İlk kullanım izlenimlerinizi de bizimle paylaşın lütfen. (Yolda gidiş,akıcılık,kadro ergonomisi,tiagra setin performansı vb)

Kazasız belasız iyi günlerde kullanmak nasip etsin Rabbim.

Güzel bir bisiklet.

@Kaan.Özçelik

Teşekkür ediyorum iyi dilekleriniz için. Herkezin gönlünde yatan aslan farklıdır. Mutlu iseniz sorun yok. Kazasız belasız sürüşler İnşaallah.

• Beğen
Tepkiler: Kaan.Özçelik
Hayırlı olsun kazasız belasız inşAllah :) Bakan bi daha bakar aman nazar değmesin

Geri