Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

29er MTB önerisi

Bende sedona 920 var. Memnunum. Fakat param olsa bir tane de yol bisikleti alirim. 10 surusten sadece biri arazi de oluyor. Haliyle daha cok yol bisikletine ihtiyac duyuluyor. Hem bence onlar daha estetik duruyor.

Scudo
Saolun atilla bey:D

Bnde 940 yerine tercih ederdim ama para sıkıntı:D oyuzden allahin izniyle nasipse 940

Bide aklimdan cikmis kusura bakmayin 29" larin hakimiyeti ve dengesini kontrol etmek cok zor diyolar bide onu sorabilirmiyim??

Iyi olurdu ama bn ist tenim malesef bide 2. Ele guvenim fazla yok kusura bakmayin

Forumda bi yazida oyle gordumde gozum korktu 29 dan da belkide yeni baslamistir bisiklete :D

Arkadaşlar Bisiklet almaya karar verdim İstanbul da oturuyorum ne almami onerirsiniz.
İstanbul da gezmek ve spor yapmak amacim
800 lira butcemm var. Yardimci olursaniz sevinirim

26" istersen mosso dan bulabilirsin 29"istersen salcano ya bakmani tavsiye ederim veya 26" olarak 900 tl civari uygun olursa sedona 710 a da bak guzel bisiklettir

Btwin rockrider 340 lar nasildir

Mosso 980XC2 acera, sedona 920 arasında kaldım yardımcı olabilirmisiniz ? bunlara alternatif olarak önerebileceğizniz bir model marka varsa alabilirim. isteğim dayanıklılık konfor ve dağa bayıra bir miktar sürmek. çok uzun süre bisiklet kullandım 6 yaşından 18'e kadar sürekli fakat iyi bisikletler değildi. sonra motorsiklet araba falan neyse, şuan 23 yaşındayım 187 boyum. tavsiyelerinizi ve görüşlerinizibekliyorum. İYİ SÜRÜŞLER...

Arkadaşlar bende sedona 940 ve Carraro Bİg 1029 arasında kararsız kaldım yardımcı olurmusunuz :/

icimden carraro almak geciyor ama sram hakkinda pek bi bilgim yok kimi geçişleri cok iyi diyor kimi 5 para etmez diyor sram hakkında bilgi verirmisiniz

hmm peki ilginiz için teşekkurler sanırım carraroda karar kıldım yalnız carraroda kadro boyu yok galiba standart uretiyorlar heralde 17/19/21 kadro boyu yazmıyor boyum 1.87 kg 82 bi sıkıntı cıkmaz umarım

mrb.artık aranızdayım.. ilk bisikletimi bugün aldım.. sedona 740 kadro çok hoşuma gitti .. çok araştırdım diyemem ama biraz formda gezindim bu bisiklete kara verdim .. boyum 177 (18'' ) aldım.. şuan kargoda inanın çocuklar kadar mutluyum bir bisikletin beni bukadar çok mutlu edeceğini hiç sanmıyordum.. bu arada bir arkadaşıma da aynı anda ,bütçesinden dolayı kron xc 150 md siparişi verdik .. her iki bisikletde yarın nasip olursa elimizde . oda çok mutlu.. konya akşehirde yaşıyoruz bizim buralar boydan boya dağlık. genelde dağlık alanda kullanacağımız için tercihimiz bunlar oldu .. sedona 740 da yani kendi bisikledimde birkaç iyileştirmeye gidebilirim diye düşünüyorum . mesela selenin rahat olmadığı söyleniyor . pedel almam gerekebilir... km saati almayı düşünüyorum kablolumu kablosuzmu karar veremedim.. rahat bir sele . kaliteli bir pedel ve kullanışlı bir km saati tavsiyelerinizi bekliyorum.. tşk..

Geri