hocam benim attırıcı dişliye değiyor sebebi nedir ? fotoğraf atabilirim2x10 takilir. Ama 3x9 uyumlu calismaz.
Ön vites ayarı yaptırınhocam benim attırıcı dişliye değiyor sebebi nedir ? fotoğraf atabilirim
hemde ön 2 Vites bir yerden atlim zincir 1 e düşüyor bu yüzden kaç defa düştüm 3 tete oluyor.
Ön vites ayarı yaptırın
6s, 7s ve 8s sistemlerin zinciri birbirine uyumludur. Hızli giderken pedala yüklenince vites atiyor diyorsunuz dogru mu. Muhtemelen arka vites atıyordur. Ön vites atsa zincir hemen yerine oturmaz. Arka vites tık diye atabilir ve hemen geri yerine oturabilir. O halde arka vites ayarını da kontrol edin. Arka teker havadayken, tek tek vites kolundan vitesi degistirerek bakın tüm viteslere geçiş (iniş ve çıkış) sorunsuz mu?hocam ön Vites ayarı var zaten hiç sürtmüyor yada Hemen atıyor Microsift ön attırıcı bide hocam zincir değişti zorlamaya gelince zincir ön dişli mi arka dişli mi atıyor hız alıyorum 7 lik zincir takılı normal 8 olması lazım usta bakicam dedi bakmadı napmaliyim
hocam ön de atıyor yarın atim ön 2 cekiyom yük veriyom dam 1 iniyor6s, 7s ve 8s sistemlerin zinciri birbirine uyumludur. Hızli giderken pedala yüklenince vites atiyor diyorsunuz dogru mu. Muhtemelen arka vites atıyordur. Ön vites atsa zincir hemen yerine oturmaz. Arka vites tık diye atabilir ve hemen geri yerine oturabilir. O halde arka vites ayarını da kontrol edin. Arka teker havadayken, tek tek vites kolundan vitesi degistirerek bakın tüm viteslere geçiş (iniş ve çıkış) sorunsuz mu?
Genc arkadasimiz ön vites ile arka vites demiyor, ön vites de sorun yok arka vitesde var ve ön arka derkern disli demis. Yani benim anladigim kadari ile kaset üzerindeki büyük (arka) disli ve kücük (ön) disliyi demek istiyor.6s, 7s ve 8s sistemlerin zinciri birbirine uyumludur. Hızli giderken pedala yüklenince vites atiyor diyorsunuz dogru mu. Muhtemelen arka vites atıyordur. Ön vites atsa zincir hemen yerine oturmaz. Arka vites tık diye atabilir ve hemen geri yerine oturabilir. O halde arka vites ayarını da kontrol edin. Arka teker havadayken, tek tek vites kolundan vitesi degistirerek bakın tüm viteslere geçiş (iniş ve çıkış) sorunsuz mu?
Genc arkadasimiz ön vites ile arka vites demiyor, ön vites de sorun yok arka vitesde var ve ön arka derkern disli demis. Yani benim anladigim kadari ile kaset üzerindeki büyük (arka) disli ve kücük (ön) disliyi demek istiyor.
Birde @Efesenn00 su yazilarini virgül, nokta vs kullanarak yazsada insanlari okurken zorlamasa ne güzel olacak. Sonucta 15 yasinda ve hala okula gittigini saniyorum.