Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

3. 60 Dk Heyecan Yarışı GATA

Scudo
Ödüllerin olup olmayacağı (ki büyük ihtimalle olacaktır), sponsorların durumlarına göre belirlenecektir.. Şu günlerde yoğun bir şekilde sponsor arayışı devam etmekte. İlerleyen günlerde yine bu sayfadan detaylı bilgileri aktaracağız..
 
yarışın displinini çok merak ediyorum yol mu dağ mı ortaya karılık birşeyler mi
 
  • Beğen
Tepkiler: Mert Kabtan
@oguncavus
Allah izin verirse; ben ilçeden yani Edremit/Balıkesir'den gelmek istiyorum. Ama yarışın yapılacağı yeri bilmiyorum. Bir krokisini yayınlamanız veya en kolay bir şekilde tarif etmeniz mümkün olur mu? Çünkü Kaçkar antrenman yarışı günü; gece otobüste düzgün uyku uyuyamadım. Sabah 1 saat 15 dakika yağmur altında adres aradım ve yolun 3'te birini boşu boşuna yokuş çıktım. Tabi doğal olarak performansımı oldukça düşürdü.
 
@mustea7

Dağ bisikleti yarışı olacak bu sefer ;) Yani güzel arazi şartlarında heyecanlı bir yarış yapacağız, tıpkı 30 Ağustos'ta yaptığımız yarış gibi. Ama bu sefer kavurucu sıcaklar değil bembeyaz karlar ve çamur eşliğinde olacak yarış :)
 
@mkaptanbasi@hotmail.com

Yarışın krokisi yakında burada yayınlanacak şu an çizim aşamasında ;) ulaşım konusunda da her türlü yardımcı oluruz. Zaten bulunması çok kolay ve çok merkezi bir yerde... Zaten Ankara'da kimse sorsanız GATA (Gülhane Askeri Tıp Akademisi)'yı gösterir.. Bunun yanında google earth programı ile çizilmiş ulaşım krokileride çok yakında burada yayında olur ;) İlginiz için teşekkürler..
 
@d.berkay

Daha ayrıntılı sorayım!
Metroya bindiğimde, GATA'ya en yakın olarak, hangi durakta inmem gerekir? Herhangi bir metro durağından, uzak veya yakın mı?
Ya da otogardan, GATA'ya direkt olarak otobüs var mı? Ankara'yı hiç bilmeyen birisi olarak, sorularımı lütfen mazur görün!
 
@mkaptanbasi@hotmail.com

Metroya binmenize gerek yok eğer bisikletinizle gelecekseniz..
Aştide indikten sonra Metroya binecekmiş gibi çıkın aştiden sonra metro kapılarını geçtikten sonra merdivenlerden çıkın ve anayola çıkın. Oradan yokuş aşağı sallandırın bisikleti :) hiç bir yere sapmadan doğruca 5-6 km boyunca yol alın.. Yol üzerinde Ankamall var orayı geçiyorsunuz, bir ileride kavşak etlik kavşağı oradan sola doğru dönüyorsunuz ( burada sorabilirsiniz GATA'yı) yine yola devam ediyorsunuz ve ileride GATA'yı görürsünüz ;) Yine de yarış zamanı yaklaşınca ben numaramı veririm sizi karşılarım gerekirse ;)
 
@d.berkay

Çok soru sorup mızmız kimseler gibi olmak istemiyorum ama... Bisikleti üç parçaya ayırıp, paketleyip de öyle gelmek istiyorum İnşallah! Çünkü şehirlerarası bisiklet taşıması çok büyük bir problem! Artık şöförler ve muavinler ve diğer avantacı güruhla tartışmak istemiyorum. Hatta çuvalın içine koymayı ve dıştan zerrece görünmemesini bile düşünüyorum. Böyle sıkıntıları ancak çeken bilir. O sebepten, şehir içinde de diğer ulaşım araçlarıyla gelmeyi düşünüyorum. İlgin için çok teşekkür ederim kardeş! İnşallah sağ salim gelmek, yarışmak ve yine aynı şekilde memleketime dönmek nasip olur! Önemli olan katılıp, böyle bir aktiviteye destek olmak bence!
 
  • Beğen
Tepkiler: d.berkay
Düşünceniz gerçekten çok mutlu etti beni.. Keşke herkes bu şekilde düşünüp destek olabilse.. Çektiğiniz sıkıntıları anlayabiliyorum çoğumuzun karşılaştığı en can sıkıcı problemlerden birisi ancak yine de siz bir şansınızı deneyin bence çünkü Aşti'den gataya en rahat ulaşım bisikletle sağlanabilir.. Ancak eğer illa dediğiniz şekilde gelecekseniz Aşti'den Ankaray(metro)'ya binip kızılayda inersiniz. Orada Etlik duraklarını bulup, otobüse binerekte gelebilirsiniz.. Ancak etlik duraklarını bulabilmeniz biraz zor olabilir (bende tam bilmiyorum), orada sorup bulabilirsiniz...
Görüşmek üzere...
 
  • Beğen
Tepkiler: M.Kaptanbaşı
Yarın günü sabahtan SDS büyük ihtimalle açık olacaktır ama saat kaçtan itibaren GATA'ya geçeriz bilemiyorum.. Dediğim gibi ilerleyen zamanlarda tekrar konuşuruz bu konuyu :)
 
  • Beğen
Tepkiler: M.Kaptanbaşı
Selamlar..

LİSANS-ORGANİZATÖR SORUMLULUĞU Konusunda Sevgili Berkay ve Mert in söylediklerine ufak bir ekleme yapmak istiyorum.

Lisansın varlığı, organizatörlerin, kaza vb.. durumlarda karşı karşıya kalabileceği yasal sorumlulukları düzenleyen ve belirleyen bir olgu. Nihayetinde Berkay ın da belirttiği gibi, yarış kişisel bir tercih konusu. Dolayısıyla kötü bir durumla karşılaşılması noktasında, bunu tamamiyle organizatörlere yüklemek yanlış olacaktır. Kaldı ki, parkur hazırlanırken, zorluk ve tehlike durumuna göre, belirli alternatif geçiş vb.. de planlanarak, riskler azaltılmaya çalışılır.

Ayrıca, şu an sadece Türkiye de değil, dünyanın hemen her yerinde yapılan bu tür organizasyonlarda, yarış öncesi düzenlenen bir feragatname aracılığıyla yarışçılarla, riskler konusunda karşılıklı mutabakat sağlanır.

İnişte patlayan bir teker, kırılan bir kadro, yerinden çıkan bir aynakol, ön tekerin aşırı sıkılması sonucu teknik inişte yaşanacak bir sıkıntı ya da Allah korusun bir fenalaşma vb.. durumlarda organizatörlerin mesul tutulması gibi bir durum söz konusu olamaz doğal olarak.

Bu noktada organizatörlerin temel sorumluluğu; ilgili ve gerekli ilkyardım ekibinin orada hazır bulunmasını ve parkurdaki genel-fiziksel sürüş güvenliğini sağlamaktır.

Umarım, sorunsuz ve eğlenceli bir yarış olur.

Görüşmek Üzere....
 
  • Beğen
Tepkiler: d.berkay
http://img80.imageshack.us/img80/7894/60dakikagatapedalsesi1ym6.png
İşte Gülhane Askeri Tıp Akademisi himayesinde düzenlenecek olan yarışımızın afişi. Umarım begenirsiniz.
Arıca ulaşım olayını fazla dertetmeyin lütfen minibusumuz ile SDS bisiklet önunden servis gercekleştirecegiz detayları ilerleyen günlerde vebilecegiz.
parkurda görüşmek üzere bu sporun her şartta ve ortamda yapılabilecegini birlikte gösterelim.
 
@oguncavus

Ogün bey! Selamlar. Bana cep telefonunuzun numarasını göndermeniz mümkün olur mu acaba? İnşallah Ankara'da ki bu yarışa gelebilirsem, sizinle irtibata geçmek isterim.
 
Yarışa ben de katılabilir miyim Ogün Bey? :D

Tunç Demir / İST
 
@tuncdemir

Tabi ki katılabilirsiniz..
 
YAŞ SINIRI

Arkadaşlar, Selam..

Lisans zorunluluğu olmaması nedeniyle, yaşanması muhtemel olumsuz durumlara karşı, yarışta 16 yaş ve üzeri olmak üzere yaş sınırlaması konmuştur.

Geç gelen bu açıklama için sizlerden özür dileriz.

Teşekkürler..
 
Geri