Scudo Sports

3 düzine + 2 deste kaç yapar.

gezgin gezer

Forum Bağımlısı
Tepki
1.520
İsim
mehmet emin
Başlangıç
2017—18
Bisiklet
Giant
Bisiklet türü
Diğer
Hmm. Ne desem bilemedim.

• Beğen
Tepkiler: HAYRO35
Scudo
@Mustafa Zeybek Konu başlığı Konu dışı Serbest kürsüde açılmış sizi ilgilendirmiyorsa sağ üstte çarpı butonu mevcut ve ne yazık ki eğitim sistemimiz gün geçtikçe sarpa sarıyor bunu adamın yada çocukların dindar diye tabir edilen kesime mensup olanlara benzediği için yazmıyorum yanlış anlaşılmasın bir çok devlet okulunda böyle malesef...

@GagarinlerinYuri

Bunları ancak sabun fabrikaları paklar :bsmagryr:

• Beğen
Tepkiler: Literary
İlkokulda öğrenmiştik, ama şuan hangisi kaçtı hatırlamıyorum bile.
Düzine ve desteyi kullananlar hala var mı acaba?

Tabi bu videodaki durumu açıklamaz. Olmaması gereken bir eksiklik sonuçta.

bu videoyu izleyeli 10 gün olmuştur. endüstri 4.0, robotlar, drone protokolleri, yazılım devrimi, yazılım tanımlı bilgisayar ağları ile ilgili geleceğe dair 3-5 birşey duyuyorsak, bu video bizi tebessüm ettiriyor sadece. eskiden olsa güler geçerdim.

youtube da efsane yorumlar var yalnız :) Mesela,

Önce 54, sonra 58, sonra 57, daha sonra 55, sonra yine 54, sonra yine 55 ... Bu örüntüye göre bir sonraki sayı kaç olur? A) 54 B) 55 C) 57 D) 58

Aldıkları eğitim, durumun vehametini ortaya koymuş. Halbuki iyi bir eğitim ve öğretim ile, hem fen ilimleri hem de dini ilimler öğretilebilir.
Bir alimin bu durumu ifade eden güzel bir sözü:
"Vicdanın ziyası, ulûm-u diniyedir. Aklın nuru, fünun-u medeniyedir. İkisinin imtizacıyla hakikat tecelli eder. O iki cenah ile talebenin himmeti pervaz eder. İftirak ettikleri vakit; birincisinde taassub, ikincisinde hile, şübhe tevellüd eder."

@Mehmet Metin Levent

Üstad, bu iş skolastik düşünceye kadar gider.Aristo mantığı

Eğitim sistemimizin ve insanımızın hali malum. Artık bu rezillikler bile şaşırtmıyor açıkçası. Evet bu bir rezillik. Sabun fabrikasını gerektirmez tabi ki ama hangi bataklığa sürüklendiğimizin basit sinyallerinden.

İlköğretim öğretmenimin sözünü hatırlarım. '' Matematik hayattır'' derdi. O zaman çok derinlemesine anlayamamıştık belki.
Matematik bir bebeğin yürümeden önce ayakta dengede durabilmeyi başarabilmesidir. Sonrasında adım atma, koşma ve 100 metreyi 10 saniyenin altında koşabilme vs. Muasır medeniyetler artık 100 metreyi 10 saniyenin altında koşabiliyorlarken biz daha ayakta dengede duramıyoruz.

matematik, bir dildir. konuşabilen ile konuşamayan kavimler arasındaki fark ortada. ben, bu kanal sahibi olsam, bu videoyu yayınlamazdım. utanırdım.

Şimdiye kadar cumhuriyetin yetiştirdiği bürokratlarla mühendislerle öğretmenlerle doktorlarla bi şekilde idare ettik. Bu kuşak emekliye ayrılıp yerlerine bu imamatik üfürükçüleri geldiğinde nasıl bi b.ka batacağız çok merak ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: velespit7 ve C.Koc
Yakında Afganistan gibi olaçagız yazık bize toplumdaki kanserli hücreler çogalıyor siyasal islamın ekintileri bunlar bir kaç yıl sonra biçmeye başlarız

Bu tip insanların toplumda gittikçe artmasına hiç bir şekilde engel olamıyoruz inatla gittikçe daha cahilleşiyoruz modern dünya düzenini red edip arap bedevileri gibi yaşamaya başlıyoruz.

Ümmetçilik adı altında arap milliyetçisi olmuş insanlar

Yazmayayım diyorum da tutamiyorum kendimi. Cocuklarin bu kadar basit soruyu bilememesini kafalarindaki takkaye karsilarindaki sakalli hocaya baglayip isi islam ve Atatürkle bagdastirmak kadar akil tutulmasi icerisinde olanlara sesleniyorum. Ayni yasta ayni soruyu bilemeyecek ozel okul, kolej ve devlet okulu ogrencisi binlerce cocuk varken yalnizca bu videodan toplum analizi yapmaya calismak kadar sıg bir yaklasim olamaz. Siz kendinizi zeki caliskan Atatürk devrimlerinin ilke inkilaplarinin yolundan giden bir nesil olarak gormeye devam edin..

Geri