Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

3 Ocak 2019 forumdaki yenilikler

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
1
Merhaba arkadaşlar. Forum bu yıl itibariyle herkesin farkedeceği üzere yeni bir görünüme kavuştu.

Bazı özellikler, en azından benim şimdilik fark ettiklerim, çok hoş olmuş.

Beğen butonuna basılı tuttuğumuzda emoji bırakabiliyoruz.
Konuyu takip etme butonu sayfaların tam ortasında, daha görünür bir yerde.
Gece temasında yeşil onaylama butonu güzel durmuş.
Sonradan eklenen mesaj birleştiriliyor, birleştirildiği saat ve tarih iki mesaj arasında gösteriliyor. Konu güncellemelerinde tarih, saat karmaşasını ortadan kaldıracaktır bu özellik.
Kendi durumumuz kısmına Youtubeden video attığımızda profilimizde ön izlemeli çıkıyor.

Şimdilik. dikkatimi çeken, hoşuma giden özellikler bunlar. Sizin neler hoşunuza gitti ya da gitmedi yeni görünüm hakkında? Belki bilmediğimiz, farkına varmadığımız başka özellikler gelmiştir :D

Eskiye göre hantallık da pek kalmadı artık çok şükür. Mobil sürüm de güzel oldu ve siyah yani gece modunu beğendiğinize çok sevindim. Yenilikler ufak ufak devam edebilir. Ayrıca, telefondan artık emojileri rahatlıkla kullanabilirsiniz. Gülücüklere de ekledik gerçi ama cep telefonlarıyla uyumlu diyebilirim. Editörden açmanıza gerek yok ama yine de bilginiz olsun diye şöyle paylaşayım. Üye profillerinize "mesaj alanları" da eklendi. Böylelikle hangi bölümde ne yazmışsınız kaç tane yazmışsınız hepsini göreceksiniz. Tabii bu tip geliştirmeler kısmetse devam edecektir.

Emojilere hiç bakmamıştım, eskiden mobilden seçmek gerçekten işkenceydi :D Şimdi daha güzel olmuş. Sitenin hızı güzel, şimdi aklıma geldi sabah 3 kere çöktü gibi bir şey yazmıştı hocam, yukarıda uyarı yazmıştı, yenileyince gitti hepsinde de. Onu haber vereyim aklımdayken, benim netimden mi oldu, doluluktan mı oldu bilmiyorum ama o olayı :)

Favori kısmı çok güzel düşünülmüş, lazımdı öyle bir kısım gerçekten. İnsanlar öneri istiyor, öneriyi hangi konuda istediğini veya hangi öneriyi önemli gördüğünü unutuyor. Ben unutuyorum en azından? Elinize sağlık bu arada siz yapmıştınız değil hocam.,çok güzel olmuş site. Yepyeni olmuş resmen.

Scudo
Yeni şeklini bende yavaş yavaş alışmaya başladım acaba youtube daki gibi bir beğenmeme butonu yapılabilir mi bazen tartışmaya girmeden sadece sevmediğimiz veya paylaşımdan hoşlanmadığımızı belirtmek iyi olur diye düşünüyorum

Şimdi yine oldu hocam çöktü yazmıyormuş, ekran görüntüsü aldım. Evet emojiler çok güzel oldu gerçekten. Artık emojilerle birbirimize dertlerimizi çok daha rahat anlatabileceğiz. ? İlgili hata aslında şu yeni mesajlar panosundan oluyor sanırım ama o ne durumda acaba? Yanılmıyorsam kapalı galiba ama bilemedim, açık mı? Şu sekmeli yeni mesajlar vs. varya, onu diyorum. Açık da kapalı da olsa şimdilik sorun nedir tam olarak bilmiyorum yani emin olamadım ama rica etsem tarayıcı önbelleklerini komple temizleyip bir de öyle dener misin?

Favori çok lazımdı, gerçekten lazımdı. Mesela çok beğendiğiniz ya da lazım olan mesajı beğenme butonu yetmiyordu. Şimdi favori sayesinde not alır gibi mesajları kaydediyorum ve unutmuyorum. @Tuars07 Eğer isterseniz mevcut Beğen butonundaki tepkilere Beğenme de ekleyebilirim ama bu sorun olmaz mı? Mesela çok güzel bir mesaj yazdığınızı ama buna rağmen biri ya da birilerinin beğenmediğini daha doğrusu beğenmeme tepkisi verdiğini düşünün. Nasıl olur? Ne desem bilemedim ya.

@Anonim Tabi her yönüyle düşünmek lazım benimkisi bir tavsiye ama eksi yönleride olacaksa yapmamak daha iyi olur birde şöyle bir fikir geldi aklıma bunu bir anket yapıp isteyenler istemeyenlerin oranına baksanız hemde yapılan yorumlardan faydalı mı faydasız mı olacağına yönelik yeni fikirleri de görürsünüz

• Beğen
Tepkiler: Ahmet TOPAL
Konularda okumadığım son mesaja gidebildiğim bir buton vardı eskiden. Artık yok mu? Varsa nerde acaba

"Engellenmiş içeriği göster" güzel olmuş. Içerige bakıp engellemekle doğru yaptığını görebiliyorsun :kptmya: avatarda başlık sahibi yazması da hoş olmuş. Yine avatarda mesajı yazanın çevrimiçi olduğunu görmek güzel.

Gece modunda başlık renkleri kötü geliyor. Alışamadığımdan olabilir diye düşündüm ama 5 gündür alışabilmiş değilim. Beğen butonu olayını da sevmedim. Facebokta da sevmezdim. Sadece beğenmek, yerine göre bütün emojileri karşılıyor zaten.

Genel olarak güzel olmuş ?(klavyeden direkt emoji atabilmek de dahil ?)

Bir de önerim olacak. Sayfanın en altında kalan sayfa değiştirme menüsünden bir tane de en üste yerleştirebilirsiniz.

Ayrıten okunmamışa git butonu her zaman ihtiyacımızı karşılamayabiliyor. Direkt son mesaja gitmek için bir buton daha konulabilir.

Son olarak önceden "benimkiler" diye bir filtre oluyordu. Bazen takip ettiğimiz konudan bildirim geliyor; ne yazdığımızı, kaçıncı sayfada yazdığımızı hatırlamıyoruz. O buton olmayınca bulamıyoruz da tabi ?

• Beğen
Tepkiler: Tuars07
Ellerinize, emeklerinize sağlık. Nefis olmuş. Benzer bir forumu kediforum olarak kurgulamak isterim ama bu eserin mimar(lar)ı biraz işlerini kolaylasın öyle.

Merhaba site bu haliyle alıştıkça daha güzel gözüküyor. Benim önerim de bildirim sayacının bildirim varken biraz daha belirgin olması. İkonlar küçüldüğü için fark etmiyorum bile bildirim geldiğini. Komple zil ikonunu boyamak vs. çözüm olabilir o size kalmış :)

• Beğen
Tepkiler: H.T ve ulas
Müzik dinlerken hoşumuza giden parçlardan bir liste yapıp peşpeşe dinleriz. Bu bize bir kolaylık sağlar. Ona benzeyen bir özellik siteye eklense bence daha kullanışlı bir site olacaktır. Şöyleki en çok takip ettiğimiz konulara pratikçe ulaşabileceğim bir buton olsa, içinde konu başlıkları ekleyip kaldırabilsek.Böylece genelde takip ettiğimiz konulara hızlıca ulaşma imkanımız olur.

Dystopia

Bakıyorumda bir arakadaş haricinde kimse desteklememiş, :D Bu şekilde form daha kullanışlı olmaz mı arkadaşlar? Takip ettiğiniz konuları,günlük siteye girince hemen ulaşmak,gözden geçirmek bence çok faydalı olur.

Yeni tema çok daha güzel görünüyor. Renk tonlarının geçişleri güzel olmuş. Evet emoji eklenmesi büyük bir artı. Tek dikkatimi çeken şey bir konudaki son mesaj sizinse bir süre sonra tekrar mesaj attığınızda bunu birleştirmesi (eskiden de birleştiriyordu). Fakat şimdi yeni mesaj yazılmış gibi gözükmüyor. Mesaj tarihi güncellenmiyor. Ayrıca anlattığım şekilde mesaj attığımda attığım mesajı düzenleyemiyorum.

Ellerinize sağlık.

@Barış Çavuş
Aynen katılıyorum.Yeni bir mesaj attığınızda birleştiriyor fakat insanların sizin son paylaştığınız şeyi görmemesi sorun bence.

• Beğen
Tepkiler: Barış Çavuş
@Barış Çavuş
Mesaj tarihi ve saati birleşme kısmında yazıyor. Ara kısmında yani, üst taraf eski tarihte kalıyor.

Bunun gibi mesela, arada birleştirilme tsrihi ve saati yazacak iki mesaj arasında.

@Ahmet Bilge Kaan AKIN
Evet tarih yazıyor ama konun listelendiği sayfada hala ilk mesajın tarihi gözüküyor. Bence son mesaj tarihi gözükmeli ki bir konuya yeni mesaj atıldığında görülebilsin. Ayrıca birleştirilse bile arada uzun bir tarih aralığı varsa son güncel mesajı düzenleyemiyorum.

Merhaba. Forum Tapatalk ile çalışmamaya başladı sanırım. Sadece bende mi yoksa?

@Torion
O durumdan ben de sikayetciydim. Fotogralari kesip paint ten png formatinda kaydettikten sonra siteye yuklersek, fotograflar bas asagi degil normal cikiyor.

Bir madde den ben ekleyeyim, eskiden bir konuya girdigimde o konuda en cok begeni alan basliklari ustte gorebiliyorduk, simdi goremiyoruz :(

Fotoğraflar sanki geç yükleniyor acaba sorun benim internetimde mi ?

@DayKnight

İşte onun için hem zaman harcamak hemd3 bilgisayar vs gerekiyor. Benimki kac zamandır tamirde. Hem bilgisayarda uğraşması da zor geliyor bana. Bi döndurme modu olsa da tık tık yapsak ya..

@Fırat Ç.
Bende sorun yok, hızlı yükleniyor. Sanırım internette sorun hocam upload hızınız çok düşük olabilir.

Geri