Scudo Sports

3 tekerlekli erişkin bisikletleri

Emekli olmama az kaldı (3 Yıl). Foruma emekli olduğumda en uygun bisikleti seçmeme yardımcı olsun diye üye oldum. Sürat yapmayacağım sadece market ev arası kullanmak, Ya da ufak tefek geziler için kullanacağım. O yüzden 3 tekerlekli benim gibi yaşını almış, hiç bilmeyen biri için uygundur diye düşünüyorum. Bakalım zaman ne gösterecek.
Merhaba iş temposundan kaçabildiğim yaz ve ilkbahar dönemlerinin bazı günlerini Balıkesir-Akçay'da geçirebiliyorum. Bu bahsettiğiniz bisikletler kadın-erkek demeden yoğun olarak kullanılıyor. Pazara, markete gidip gelmek düz arazide kısa geziler için çok uygun. Ancak yokuşlar söz konusu olursa biraz zorlayabilir.

Scudo
Aslında bu tip bir bisikletin kasasına 2500 watt amfili, subwooferlı bir ses tesisatı kurup düşük tempolu grup sürüşlerinde dikkat çekilebilir veya kasasına Kawasaki H2R, Suzuki Hayabusa vb. 200+ beygirgücünde motorsiklet motoru oturtulup şanzumandan zincir ile arka aksa motorun gücü iletilerek hobi amaçlı eğlencelik dehşet bir araç yapılabilir. İleride boşa harcanan parayı kafaya takmayacak kadar zengin olursam belki bunun gibi şeyler yapabilirim.

@uyducu aynı yaştayız, bende hergün inişte 80 i yakalamanın peşindeyim...hocam bilen arkadaşlar tavsiyede bulunurlarda, 3 tekerli yerine city bike la başlayın...3 teker çok hantal.

Son düzenleme:
  • Hahaha
Tepkiler: Atasoy
Merhaba yeni aranıza katıldım. ben 4 tekerlekli bisiklet tasarlamak ve üretmek istiyorum. bu konuda bilgi eksikliğim var yardımcı olabilirmisiniz?

Geri