Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

3 tekerlekli kargo bisiklet

snrkrty

Üye
Tepki
1
Bisiklet
Bisan
Arkadaşlar merhaba, hızlıca konuya gireyim. Eşim kanser tedavisi gördü ve koltuk altındaki lenf nodları alındı. Lenf nodları nın alınması dolaşım problemlerini getirdiği için kolunu ömür bolu çok hafif işler dışında kullanamayacak. O koldan tansiyon ölçme, yüzük takma, kan alma, sinek ısırması bile yasak. Durum böyle olunca çok daha öncelerden bisiklet alıp geziler yapma planlarımız suya düştü diye düşünürken genelde bayanların kullandığı 3 tekerlekli kargo bisikletleri aklıma geldi. Böyle bir bisiklet düşmelere, savrulmalara karşı güvenli midir. Oturduğu zaman kola yük binmemesi için sırtın 90 derece olması lazım, bunu sağlayabilir mi. Tavsiye eder misiniz?

Scudo
Merhaba. Öncelikle çok geçmiş olsun. Evet o bisikletler denge için çok uygun. Bu konuda eşinizi DÜZ YOLLARDA yormayacaktır. Ancak en ufak bir eğimde bile eşinizin çok zorlanacağını düşünüyorum. Bence eşinize e-bike elektrikli sistem bir bisiklet almanızda fayda var. Zira gerektiği yerde itme gücünden çok, denge gücüne ihtiyaç duyma olasılığı daha yüksek.

• Beğen
Tepkiler: snrkrty
Çok çok geçmiş olsun. Belki deneme imkanınız olursa tandem kullanmak da kullanışlı olabilir. arka gidon yukseltilerek dik sürüş sağlanabilir diye düşündüm

Hocam çok çok geçmiş olsun.Acil şifalar diliyorum.Benim fikrimi sorarsanız tanem bisiklet sizin için uygun olacaktır.Arka gidonu yükseltirseniz kollara binen yükte azalacaktır.Onun dışında elektrikli bisikletleri deneyebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: snrkrty
Tandem bisiklette düşme riski var ancak hiç düşmemesi gerekiyor. Yorumlarınızı okuyarak elektrikli bisikleti söyledim o da bisiklete binmiş gibi olmam onunla pedal çevirmek istiyorum dedi. Yani kargo bisikletine yöneleceğim sanırım. Kiralık bulabilirsem ilk önce onu denerim sanırım. Teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: muratturan2121
yerli üretim şu modellere de bakmanızı tavsiye ederim(üreticiyi tanımam-ilişkim yoktur-ama almayı uzun zamandır planlıyorum ve kış indirimi mevcut)
(link)

3 teker kargo bisikletine,1000w elektrik motoru takarsanız süper olur.

Trafikte kullanilmayacaksa 3 teker olabilir..
Bende aslında 3 teker almak isterdim arkaya bagaj kamp malzemeleri koymak için (cadir-ocak-isik-yedek malzemeler filan fakat şuan Bursa gibi büyük şehirde deli gibi araba sürenler ile uğraşıyorum adam dolu kamyonla 90km hızla korna çalıyor yani ya hızlan ya önümden çekil diye
Kullanılacak yer kasaba ise veya yollar 1 gidiş 1 geliş değil 2 gidiş 2 geliş ozaman 3 tekerli mantıklı ve zevkli olur pahalı değiller 1000-1500₺max Nexus 7li basit Vites sistemli tercih edin kullanması bakımı daha kolay olur

Geri