Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

30 Ağustos Zafer Bayramı

Başta ATATÜRK olmak üzere,bu zaferde emeği geçen herkesi saygı,sevgi ve minnetle anıyorum.Işıklar içinde yatsınlar.

• Beğen
Tepkiler: HikmetYılmaz
Scudo
Bu mutlu günde, bize bağımsızlığımızı kazandıran Atatürk ve silah arkadaşları ile kahraman Türk Ordusu'na şükran ve minnetlerimi sunuyor, ebediyete intikal edenleri rahmetle anıyor ve tüm üyelerimizin Zafer Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.

Hepimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlu Olsun.

Zafer bu topraklar için kanını döken, Ezanlar dinmeyecek, namuslar ezilmeyecek, bu topraklar bölünmeyecek diye mermilerin önüne kendini siper eden aziz şehitlerimizin zaferidir.

Ruhları şad olsun. Mekanları cennet olsun. Zafer bayramımız kutlu olsun.

Ey bu topraklar için toprağa düşmüş asker!
Gökten ecdad inerek öpse o pak alnı değer.

Bize bu toprakları varan etmek uğruna şehit olan bütün askerlerin ruhları şâd, makamları cennet olsun.

Zafer bayramımız kutlu olsun.

Ay yıldızlı bayrağımızı özgürce dalgalandıran, bu bayrağın altında özgürce yaşamamıza olanak sağlayan başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizden. Allah razı olsun, mekanları cennet, ruhları şâd olsun.

30 Ağustos Zafer Bayramınız kutlu olsun.

Bu en buyuk zafer hepimize kutlu olsun, sehitlerimize ve elbette Mustafa Kemal Ataturke selam olsun. Yasasin tam bagimsiz TÜRKIYE.

image.jpg

Bu güzel günde 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun!
Vatan, bir kimsenin doğup büyüdüğü; bir milletin hakim olarak üzerinde yaşadığı, barındığı, gerekirse uğrunda canını vereceği topraktır..

Bu vatanın kolay kazanılmadığını hiç unutmamak için anlamının iyi anlaşılması gereken gün herkese kutlu olsun...

"Ben size taarruz emretmiyorum, ölmeyi emrediyorum. Biz ölünceye kadar geçecek zaman içinde yerimize başka kuvvetler ve başka komutanlar geçebilir." 25 Nisan 1915

Askerlerine ölüm emri verebilecek bir komutan, bu emre itaat edecek asker başka milletlerde yoktur herhalde.

30 Ağustos zafer bayramımız kutlu olsun.

• Beğen
Tepkiler: Kazuya ve Anıl K
"İki Mustafa Kemal vardır. Biri ben et ve kemik, geçici Mustafa Kemal.
İkinci Mustafa Kemal, onu 'ben' kelimesiyle ifade edemem; o ben değil, bizdir!
O, memleketin her köşesinde yeni bir fikir, yeni bir hayat ve büyük ülkü için uğraşan aydın ve mücadeleci bir topluluktur. Ben onların rüyasını temsil ediyorum.
Benim girişimlerim, onların özlemini çektikleri şeyleri tatmin içindir.
O Mustafa Kemal sizsiniz, hepinizsiniz.
Geçici olmayan, yaşaması ve başarılı olması gereken Mustafa Kemal O'dur."
30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun, olmasaydın olmazdık Ata'm. Mekanın cennet, ruhun şaad olsun.
11907185_1672156699686633_2285844401420613163_n.jpg

Milli bayramlarımızın, milli duyguların yok edilmeye çalışıldığı bu yıllar da utanmasalar kutlamaları bile yasaklayacaklar, sadece göstermelik kutlama. Öyle kutlanmalı ki bu bayram tüm Dünya bilmeli bu milletin yokluktan çıkıp var olduğunu ve merak etmeli; ne oldu Türk milleti ne yaptı demeli, kaldı ki yeni neslimizin kafası cemaatler tarafından boş boş dolduruluyor. Turgut Özakman'ın Şu çılgın Türkler (Cumhuriyet tarihimizin en çok satan kitabı) kitabından "Emperyalistlerin donattığı, emperyalizmin yönlendirdiği Yunan ordusu ezilmişti. Türkiye için yepyeni bir dönem başlıyordu. Falih Rıfkı Atay 30 Ağustos için şöyle yazacaktı

" Nemiz varsa, eğer bağımsız bir devlet kurmuşsak, hür vatandaşlar olmuşsak, şerefli insanlar gibi dolaşıyorsak, yurdumuzu batının pençesinden, vicdanlarımızı ve düşüncemizi Doğunun pençesinden kurtarmışsak, şu denizlere bizim diye bakıyor, bu topraklarda ana bağrının sıcaklığını duyuyorsak, belki nefes alıyorsak, hepsini,her şeyi 30 ağustos zaferine borçluyuz" bilgi yayın evi sayfa 645

Evet Yunanlıların bizden isteği batıda merkezi Bursa olan bir özerk bölge kurmak istemesiydi ve polisiyle meclisiyle ayrı bir yer yani sevr denilen paçavra kağıdını bize uygulamak. Evet tarihden yoksunuz, aslında günümüzden pek farklı değil sadece 93 yıl önce yaşananları bilmek bu güne çok büyük ışık tutacaktır.
30 ağustos zafer bayramımızı en içten dileklerle kutlarım dilerim o savaşları yaşatacak olaylar yinelenmez. Geç yazdım Turdan yeni geldim kusuruma bakmayın. İyi bayramlarrrr

5 yıl önce; "Bugün sıradan bir gün değil...30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 89.yıldönümü. Başta sevgili ATATÜRK olmak üzere, bu güzel Vatanı bizlere emanet eden tüm büyüklerimizi saygı,sevgi,minnet ve rahmetle anıyorum..." diye yazmıştım. 5 yıl sonra "30 Ağustos Zafer Bayramının 94.yılı,kıymetini bilen herkese,kutlu olsun"diyorum. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman şehitlerimizi/gazilerimizi,her geçen gün artan saygı,sevgi,minnet ve özlemle anıyorum.Işıklar içinde yatsınlar...

30 Ağustos’da kazanılan Büyük Zafer, şanlı milletimizin eşsiz destanlarından biri olarak tarihteki yerini almıştır. Gazi Mustafa Kemal’in önderliğinde kazanılan ve Kurtuluş Savaşımızın başarıya ulaşmasında en önemli etken olan bu Büyük Zafer’in ardında milletimizin istiklal ve hürriyet aşkı; kahraman ordumuzun cesaret ve fedakarlığı vardır.
Gençler! Geleceğe güvenimizi güçlendiren ve sürdüren sizsiniz. Siz, almakta olduğunuz eğitimle, bilgi ile, insanlıkta üstünlüğün, yurt sevgisinin, düşünce özgürlüğünün en değerli örneği olacaksınız. Ey yükselen yeni kuşak! Cumhuriyeti biz kurduk, O’nu yükseltecek ve yaşatacak sizlersiniz.

30 Ağustos zafer bayramınız kutlu mutlu olsun.

DGE0fRFXgAA1-OP.jpg

Geri