Scudo Sports

30 Temmuz Eskişehir-Porsuk Barajı

@mazhar

Ben de bir hafta ara ile kaçırmışım etkinliği. :D
Geldiğim hafta ev taşıma etkinliği bu hafta Porsuk etkinliği.:D
Keşke bu hafta esseydi bana bu hafta gelseydim Eskişiehir e.
Bu hafta Yalova ya doğru estim bende. :)
çok rüzgar vardı hem bana esmiş hem de doğaya anlaşılan.:)

Scudo
abi bu sıcakta nasıl yol aldınız vay be musaözünü gitmişiniz daha ben bisikletle tepebaşından kızılcıklıya gelmeme izin vermiyolar

@faraclis

musaözü müü :eek::eek::eek::eek:

musaözü değil, porsuk barajı :)

musaözü üzeinden gittik, ki zaten musaözü barajı iyice bizim arka bahçe gibi oldu. bir ara her akşam gidiyorduk ;)

sıcakta biraz yorucu oldu :) ama keyifliydi...

@faraclis

yanlış hatırlamıyorsam o gün toplam 77km. falan yapmıştık..
haritada gözüken yoldan gitsek sanırım 100km civarı olurdu.yani kütahya yolunu izleyerek gitsek!

güzel bir rota ve keyifli bir gezi yapmışınız darısı tüm forum sakinlerinin başına

güzel ve keyifli bi gezi olmuş katılan ve katılamayan herkeze teşekkürler. eeee.. sıcaklarda gülün dikeni bizler için.

http://i86.photobucket.com/albums/k113/wakeme79/64e99dbb.jpg

bu çeşmeyi görünce kalktım gittim dolaba. susuzluktan yanıyomuşumda haberim yokmuş:p :p

Merhabalar;
Arkadaşlar çok güzel bir gezi olmuş, kaç yıl oldu Porsuk Barajı'na gidemedim. Valla ağzımın suyu aktı bakarken.
"alpinist" arkadaşımla tanışmıştım zaten.(Esogü - Batıkent parkuru :)) Bana yararlı birkaç tavsiyede bulundu, ben de yeni bir bisiklet ve bisiklet ekipmanlarımı alınca size katılmak istiyorum cidden. Destur var mı?:D

• Beğen
Tepkiler: SerkanEriş
vaktin oluyorsa ve grubun faliyetlerini takip edersen neden olmasın.. :D

Valla yaz okulu bitiyor haftaya, bir hafta gezmeyi ve dinlenmeyi planlıyorum. Ameliyat riskim var ondan sonra, eğer olmazsam ve bisikletimi altıma çekersem ciddi olarak düşünüyorum. Okullar açılana kadar 1 ay kalıyor, eğer takviminizde fazla uzak olmayan bir yer varsa başlangıç seviyesi yani bana göre zevk duyarım katılmaktan...

esk de yaptığınız her aktiviteyi(özlelikte bunu -kumlukları) gmrdükce esk e gelip sizle bisiklete binesim geliyr..
ama sadece malesef ismail ayaz alıyr bisikleti ve de ben nefret ederim otobusle yolculuk yapmaktan :S
ama sırf birgun size katılmak ve de memleketimde,kocaman geniş caddelerinde bisiklete binmenin keyfine varmak için katlanacaım bu otobus yolculuğuna :)

Semtra durumumuz benzer,ben İstanbulluyum ama Eskişehirde yaşıyorum,sen ise Eskişehirlisin ama benim memleketimde yaşıyosun...

Valla seni çok iyi anlıyorum çünkü bende İstanbulda pedallamayı özlüyorum:)

İnşallah gelirsin buraya kalabalık bir tur yaparız...

Ben de belirli bir süre antreman yaptıktan sonra katılmak isterim.Doktorlardan başlasak etkinliğe şöyle 20 bisikletçi ne güzel olur :) Hazır toplanmışken eylem yapar, yol da isteriz ;)

valla bu sıcakları yeter deyip gezmeye çıkmak bence büyük başarı
pedallarınıza kuvvet

Geri