Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

300 TL Bisiklet Tavsiyesi

Tepki
1
İsim
Emirhan
İstanbul yollarında kullanabileceğim bir bisiklet olması gerekiyor. Sürerken rahatsızlık hissetmiyeceğim, konforlu,şık bir bisiklet istiyorum. İyi forumlar.

Scudo
selam genç dostum; 300 e kadar sahinden de arat, sırasıyla bak içine sinen bişey al, istanbulda her bisiklet olur, sen ne yapmak istedğine karar ver, 2. el ve eski bisikletlere yoğunlaş bence, temiz bişey bulup

• Beğen
Tepkiler: Hasan Ç.
Yeni başlayacak genç arkadaşların sorularına tahammülünüz yoksa cevaplamayın dalga geçer gibi cevaplıyorsunuz. Forum da adet olmuş heralde bu alaycı cevap verme durumu.

@Emirhan Demirci hoşgeldin foruma ben de ikinci ele bakman taraftayım acele etmeden araştır hoşuna gideni bulursun inşallah.

@Emirhan Demirci

Bende senin gibi yeni başladım bütçem baya kısıtlıydı ikinci el alüminyum kadro bisikletlere bak A101 de falan olanlar bildiğin Çelik 20 kilo bisiklet sakın bulaşma bile

@Emirhan Demirci
LETGO ya da bakabilirsiniz orada da değişik-güzel modeller çıkıyor bazen:harika::harika:

• Beğen
Tepkiler: Hasan Ç.
Hangi markaları önerirsiniz. Bütçe 500 civaarı oldu. Sıfır almak istiyorum hocam.

Sakin ama sakin o migros bindeki bisikletlere bulasayim deme ben bimdeki bisikletlerin toptan satisini yapiyorum dukkanima haliyle cesit olarak da bulunduruyorum suan bimdeki bidikletler istanbul kucuk sanayi sitesindeki tunca bisiklet tarafindan yapiliyor inan bisikleti kurmakta gucluk cekiyorum benimde onerim 2. El bisiklet bulman yonunde bulacagin 2. El bisiklet bimlerdeki bisikletlerden 100 kat daha iyi 2. El diye icine sinmeye biir psikolojik olarak ama bana guven

• Beğen
Tepkiler: Emre Yönlüer
İlk defa bisiklet alıcam hiç bi bilgim yok rockrider 340 almayı düşünüyorum . İsranbul içinde kullanıcam belki senede 2 hafta filan köye getirebilirim. Tavsiye edermisiniz?

Internetten en yakin salcano bisiklet bayisini bulup bir goz at salcanoda 450 tl den baslayip 20 bin tl ye kadar bisiklet cesidi var ordan umdugunu bulabilirsin

Ben benim çocuklara bisan biceps aldım 9 taksitle 435 lira. parasına göre süper bisiklet 10 kg civarı sağlam kaçarı güzel kız bisikleti ama erkek modelleri de var haberin olsun.bütçe durumunu bilmiyorum paranızı denkleştirip sıfır ya da sıfıra yakın faturalı garantili ikinci ele yönel.lakin ikinci elcilerin çoğu sıfır fiyatından fazla fiyat çekiyor

Bu fiyata 2. el almanı öneririm, sağı solu çizik olur, tekeri patlak olur, onlar halledilir. Ama benim önerim bu para senden peşin çıkacaksa peşin verme, git taksitle dechatlonda 450-500 tl ye ömür boyu kadro garantili bisikletler var. Onlar fazlasıyla işini görür. Hem birşey olursa muhatap ta bulursun. ;)

@Emirhan Demirci
Kadro falan güzel(çelik olunca rahatça ömür boyu garanti veriyor tabi...) ama vites sistemi nasıldır bilemem???
Yine de 2.el olanlara bir bakın bazen çok az kullanıp satanlar oluyor sıfır ayarında:harika::harika:

Geri