Bilgi sahibi olmamak ne suçtur, ne de ayıp. Ancak burada samimi bir biçimde yardımcı olmaya çalışanları paylamak da en hafif tabirle densizliktir.
Benim yaşım 34, forumda benim bildiğim kadarını unutmuş olan pek çok yaşıtım, genci ve yaşlısı mevcut. Bu kadar insanın önerdiği seçenekleri yan yana (yada alt alta) bir tablo haline getirip, artıları ve eksileriyle karşılaştırıp sonunda en çok beğendiğinizi alıp geçeceğinize yeni yetme ergen gibi trip atıyorsunuz.
İlk şehir bisikletim 500 liralıktı, gayet iyi işimi görüyordu. Sonraki bisikletime 1500 lira vermiştim, ki benim için fazla bile iyiydi. Daha sonra cyclocross grubunun bana daha uygun olduğuna karar verip uygunundan 1900 liralık bir bisiklet aldım. İşimi görüyor mu? müthiş derecede! Memnun muyum? Kesinlikle! Size önerir miyim? Hayır! Çünkü o 500 ve 1500 liralık bisikletleri deneyimlemeden bunun farkına varamazsınız da ondan.
Kamplı tura çıkacaksan dünya kadar malzeme gerekecek, al sana 1500 lira gitti. Bir Scott Sub 40 gibi canavara da 1500 verip çık gez artık. Havalar düzeliyor kaçırma, ne kendinin ne de bir başkasının canını sıkma!