Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

3000 tl'ye kadar mtb tavsiyesi siz olsanız ne alırdınız ?

Scudo
Bisiklet size mi ait acaba ?

Donanımı nasıl ? Memnun musunuz ?
 
  • Beğen
Tepkiler: Cgd
Evet benim

@Arınç
2015 slx donanımlı.rocshox havalı maşa.mt35 jant desi,ritchey setler.bak,oradaki salcano yerine Avrupa bir marka yazsın bisikletin değeri enaz 4500 tl eder.bisiklete kaliteyi bebelirleyen bileşenlerdir.sonuçta senin ghostun,kronun ve diğer markaların bileşen uretmiyor.tıpkı bu bisikletin marlası gibi topluyor.
 
Jant seti akord ayarı bozuyo mu nasıl
 
  • Beğen
Tepkiler: Cgd
Kesinlikle bu dediğin olmuyor.mt35 jantlar kalitesi ispatlanmış bir seridir.zaten bu jantın piyasa değeri çifti 1.000 lira civarı.arkadaşım bundan düşük seri olan mt15 jant setiyle Karadeniz yaylalarında yaklaşık 2.000 km yi devirdi. Akortunda sapma, yamukluk gibi istemesiğimiz bozukluklar olmadı.
 
Teşekkürler salcano'yu düşüncem
Sedona'ya da bakıcım canlı olarak teşekkürler.
 
  • Beğen
Tepkiler: Cgd
Tavsiye edilen salcano yerine xt donanımlı manitou maşalı cube acid düşünebilirsin. Salcano slx fiyatı eğer 3000 ise reckon maşaya rağmen bence rekabetçi değil. Marka ve kadro da çok önemli bu fiyat seviyesine çıkınca. Ama tr 8.3 bi ara 2500 seviyesine inmişti. Eğer benzer fırsat olursa düşünülmeli. Salcanonun da Max ederi odur.
 
@Omrmz
Hocam birşey soracağım. Ben herhangibir markanın fanatiği değilim.yeri gelir kullandığım bisikletin eksi yonlerini yerden yere vururum .şimdi,salcanoda x donanımı olunca salcano yine kotu, aynı donanım başka markada olunca o marka daha daha iyi algısı olışmuş.oyle mi?
 
Aynen oyle herkeste marka takintisi var slx setli salcano alacagina acera setli bisikleti tercih edenler var tabi ki herkesin gorusune saygiliyim ama ben olsam salcano slx alirim ;)
 
@???? Ben acid tavsiye ettim ve xt grup set var salcanoda slx varken. marka fanatikliğimi sizce bu. Ayrıca cube fp ürünüdür her zaman giant focus vb için aynısını söyleyemem.
 
@Omrmz kardeş mesajı yalnış anlamışsın.xt slx ten zaten ustun.ben bunu savunmadım zaten. Bana bunu savunmuş gibi cevap verdin .bu yuzden bu mesajı yazmak zorunda kaldım.
Demek istediğim verdiğin cevaba dayanarak salcanoda xt donanım olunca kotu başka markada aynı donanım olunca çok iyi algısı oluşmuş insanlarda. Bisikletin kalitesini üzerinde yazan yazı değil üzerindeki bileşnler belirler.bu yazdığım iki markada aynı bileşeni ve malzemeleri kullanırsa neden salcanı kotu oluyor?
 
Salcano f/p urunu.Ama servis rezalet kardesim sende demissin.
Ben olsam btwin 8.3 alirdim.kisa dogru fiyatlar inecek.Aralik-Mart en iyi fiyatlar.
 
@???? marka takıntısına istinaden yazdım ben size quote etmişim pardon. Kaliteyi sadece bileşenler belirlemez, kadro kalitesi geometrisi, işçilik gibi kriterler de var. Benim Şahsi incelemem ve görüşüme göre cube acid attention vs modellerdeki kadro işçilik bu salcano Assos vs ye göre üstündür. Salcano kötü mü kesinlikle hayır biraz da kullanım Şekline bağlı bu değerlendirme kriterleri tabiki. Ancak fiyatı daha rekabetçi olmalı. Eğer daha rekabetçi olursa dikkate değer donanımdan ötürü ciddi şekilde değerlendirilmelidir. RR 8.3 De olduğu gibi.
 
26 jant şu anki mtb bisikletim sizce 29 jant almaya değer mi

Acaba 8.3'ün fiyatı iner mi inerse büyük ihtimal onu alıcam ileride biraz yükseltirim de beğendiğim bir bisiklet.
 
  • Beğen
Tepkiler: Cgd
@Arınç jant seçimi tamamen size ve kullanıma bağlı birşey. 26 29 farklarını araştırırsanız pros cons şeklinde birçok yazı mevcut. Ben şahsen 29 a geçtim arazi ve engellerde daha güven verici daha iyi bir sürüş pozisyonu var ancak daha hızlı veya yokuşlarda belirgin şekilde daha randımanlı gelmedi. Yine de her türlü tercihim 29 olurdu
 
  • Beğen
Tepkiler: Koray_41
Geri