Doğacı tayfanızı kutluyorum,Jandarma Personellerinin yapmış olduğu davranışı ise hiç doru bulmuyorum.Güzel olan her zaman söylediğim gibi "Mühim olan varmak değil,yolda olmaktır."Emeğine sağlık mükemmel paylaşım...
TREK'in Hakkını fazlasıyla veriyorum. Facebook ta 'İDA Bisiklet Dostları Grubu' nda fotoğrafları görebilirsiniz. Orada Hanlar turumuzda var. Ben işin magazin tarafıyla pek ilgilenemiyorum. Önümüzdeki sezon beraber pedallamak umuduyla...
Haluk Bey eski bisikletimin sizin gibi aktif bisiklet kullanan bir bisiklet severde olması beni çok memnun ediyor. İnşallah İDA Bisiklet Dostları Grubu ile güzel memleketimin keyifli rotalarında turlarım.
en kısa sürede görüşmek üzere gelmeden önce gruba bilgi vereceğim.
Saygılar.
Sıkı ekip yollarda... Sanıyorum Orjan'a doğru pedallıyorsunuz bu karede... Yanılıyor muyum sayın "kizak"?.... Paylaşımınız ve canlılara gösterdiğiniz özen için çok teşekkürler... :in:
Evet Sevgili salih Bey orjanı geçtik sizin turlarınızda iki bisilletli ile karılaştığınız yer sayılır.Canlılar zehirlide olsa bizim dostlarımız.Ekoljik denge böyle yaratılmış.Biz insanlarda bozmaya çok hevesliyiz.İDA bisiklet Dostlarından sevgilerle.Sağlıklı bol pedallar.:in: :in: :in: