Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

31 Ocak 2015 İstanbul fırtınası

Tekirdagliyim karsi apartmanin çatisi uçtu.Arabanizi açikta birakmayin.

Scudo
Güneş varla yok arası arafta, rüzgar esiyor ama soğuk değil, çok değişik oldu hava.

Kocaeli'de de çılgın gibi esiyor. Fakat hava da çok sıcak. Bisiklet değil ama arabayla çıkacağım birazdan. Korkmuyor değilim. Allah kaza beladan korusun.

@olympos

Aynen bide rüzgar bu kadar sert olmasa çok şahane olacak ama... neyse bekleyeceğiz artık

İzmir'den de ben yazayım, uzuuun süredir böyle fırtına hatta geceden beri aralıksız devam eden fırtına görülmedi. Balkonda oldukça eğik şekilde duvara yaslanan eşimin bisikleti bile devrilmiş.

Her Şeye Rağmen Bir Tur Atiyim Geliyim Dedim Ben Sola Gidiyorum Bisiklet Sağa Gidiyor :D:D

Ankara da durum aynı .Özellikle Çay yolu tarafları Şiddetli rüzgar açık hava . Çıkmak istedim ama daha bisiklete binmeden bisiklet yelkenli gibi havalandı geri döndüm :(

5 kmlik kardeşim ve mahalleden arkadaşıyla ufak bir gezinti yaptık pendik sahilde abartmıyorum rüzgar olmadığı zaman daha az kalabalık oluyordu :D Dalgaya yaklaşıp köpürünce kaçanlar bisikletle gezintiye çıkanlar çocuklar falan ışıl ışıldı :) Fakat veteriner araştırma mevkiinde sular çok taşmış yollara kadar gelmişti 1 şerit kapatılmıştı borularla sular geri takviye ediliyordu gezinti için güzel bir gün ama antreman için mahveder insanı ;)

Düz yolda 3-5' yan yatarak ilerledim uzun süre. o_O

Deniz bir gün verdiklerini geri alacak,öğlen Pendik veterinerde su geldi demiştim akşama doğru su basmış.Sahilyolu sular altında.

Peki bu fırtınalar yüzünden elektriği ve interneti kesilen oldu mu hiç? Şu an aşırı derecede devam ediyor bu arada.

Bende tek sorun televizyonda hd kanalların gidip gelmesiydi. Onun dışında bi sorun olmadı

@Anonim

Dün gece 23 civarı internetim bi kaç saat kesildi. Daha geç saatte de elektrikler kesildi.

O zaman her an yaşanabilir bu kesintiler. Cihazları da korumak lazım ya ansızın gidip gelmeler aşırı zarar veriyor elektronik eşyalara...

3 saat önce suadiye civarı sahildeki bisiklet yolu...

Sahil yolu kapandı...

P_20150201_170126.jpg

Dosyalar

• P_20150201_170120.jpg
    P_20150201_170120.jpg
    94,2 KB · Okunma: 50
  • P_20150201_161428.jpg
    P_20150201_161428.jpg
    208,3 KB · Okunma: 49
Pendik Kartal arasındaki sahil yolunda çok fazla çöküntü olmuş,zaten asfalta yama atarken seviye farkını hesaplayamayan belediye sayesinde yol çok kötüydü şimdi bu çöküntülerle birlikte daha da mahvolacak.

ruzgardan dolayı göktürk taraflarında çokca durmak zorunda kaldım. açık alan olduğu için daha da kötü etkiliyor insanı.
birde yanal rüzgar oluncaa, tadından sürülmüyor bisiklet:p rüzgar, durduğum halde savuruyordu. istanbulda kaç senedir böyle bir şey görmedim.

garmin bile çoğu zaman sapıttı, ne gündü ama :)

Geri